Tetka Saveta

SJAJAN TRIK DA VAM MASKA ZA TELEFON OPET BUDE KAO NOVA! Sastojci su vam u kući nadohvat ruke!

Dovoljno vam je samo nekoliko sastojaka iz kuhinje da biste vašu masku za telefon očistili od svih mrlja, prašine i fleka, a evo i načina kako da to uradite.

27.04.2022 22:00

SJAJAN TRIK DA VAM MASKA ZA TELEFON OPET BUDE KAO NOVA! Sastojci su vam u kući nadohvat ruke!
unsplash.com

Svi znaju da nema ništa ružnije od novog telefona koji čuvate u dotrajaloj ili prljavoj maski. Iako mnogi odlažu da je bace ili barem očiste ukoliko ima nade za to, postoje i oni koji traže razna rešenja ne bi li "popravili stvar" i produžili vek tom zaštitnom aksesoaru za telefone. 

Pre nego što se uhvatite za telefon, skinete masku i bacite je u smeće, razmislite jeste li pokušavali da je spasite na neki način. Ako niste, trebalo bi da znate da to veoma lako možete učiniti uz jedan trik, a sve što vam je potrebno jesu sastojci koje držite u kući.

U prethodno zatvorenoj sudoperi stavite masku i na nju nanesite pastu za zube, deterdžent za suđe, malo soli i alkoholnog sirćeta. Napravite kupku i penu od tih sastojaka, dolivajući vodu u sudoperu. Ostavite da maska odstoji 15-ak minuta u vodi, a zatim je izvadite. Pogledajte u kratkom videu kako to izgleda u praksi. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)