Tetka Saveta

SAKRIJTE KABLOVE I POVEĆAJTE PROSTOR ZA GARDEROBU! Ovi trikovi učiniće vam život lakšim!

Na TikTok nalogu Mama Mile možete pronaći veliki broj veoma korisnih saveta za održavanje kuće.

27.02.2022 15:00

SAKRIJTE KABLOVE I POVEĆAJTE PROSTOR ZA GARDEROBU! Ovi trikovi učiniće vam život lakšim!
printscreen/instagram.com

Na društvenim mrežama je poznata kao Mama Mila, a ona mnogima olakšava život jednostavnim savetima za održavanje kuće u besprekornom stanju.

Pravo ime joj je Šantel Mila i ona živi u Melburnu, a budući da je mama dvoje dece, morala je da se snalazi i smišlja načine kako bi joj kuća uvek bila uredna. Za sprovođenje u delo svih njenih trikova sigurno sve stvari već imate u kući, prenosi 24sata.hr.

@mama_mila_ Which one will you try first? 🌻 #lifehacks #hometips ♬ Backstabber - Ke$ha

Jedan od trikova koji je oduševio njene pratioce jeste lepljenje traka na unutrašnje strane ormarića kako bi sakrila kablove i žice. Za to vam mogu poslužiti i kukice na koje ćete namotati kablove kako se ne biste o njih saplitali.

Šantel je otkrila i kako ona raspetljava nakit. Potrebno je samo da na njega nanesete maslinovo ulje i trljate dok se ne raspetlja. Mnogim ženama se dopao ovaj savet jer kažu da stalno imaju problema sa narukvicama i ogrlicama.

Kukice od limenki takođe možete da iskoristite tako što ćete na vešalice obesiti više garderobe a na istom prostoru. Trik je u tome da kukicu stavite na vešalicu a zatim drugu vešalicu obesite na tu kukicu, prenosi Daily Mail.

 

Komentari (0)