VRH VRHOVI!

ŠLAG NA TORTI VAŠE NOVOGODIŠNJE JELKE: Unikatni vrhovi koji će svakoga očarati!

Svi smo navikli da na vrhovima naših jelki viđamo tradicionalne šiljke ili zvezde. Ali šta biva kada izađemo iz okvira uobičajenog i zakoračimo u svet mašte? Portal Srećna Republika vam otkriva.

26.12.2021 15:42

ŠLAG NA TORTI VAŠE NOVOGODIŠNJE JELKE: Unikatni vrhovi koji će svakoga očarati!
pexels.com

Ako ove godine želite da vaša jelka bude unikatna, možda je najlakše krenuti od vrha. Umesto očekivanog šiljka ili zvezde usudite se na kreativnost i probajte neki od ovih 10 originalnih vrhova koje vam mi predlažemo.

Mašna

Ovu dekoraciju možete sami da napravite. Kupite ukrasnu traku u bojama vaše jelke, napravite veliku masnu i prikačite je na vrh a krajeve mašne pustite slobodno da padaju celo dužinom jelke. Svako ko vam dođe za praznike zastaće da se divi vašem umeću.

Deda Mrazova kapica

Nju svi imamo kod kuće ali se retko setimo da je stavimo bilo gde drugde osim na glavu. Stavite kapicu na sami vrh jelke i uživajte u vašoj originalnoj dekoraciji.

Šećerni štapić

Ako želite potpuno drugačiji vrh jelke, nabavite dva velika ukrasna šećerna štapića, ukrstite ih i stavite na vrh jelke. Izgledaće divno i naravno preslatko.

Cvet

Možda se cveće baš i ne uklapa u temu novogodišnjih praznika, pomislićete vi. Ali, prevarili biste se. Pogledajte samo koliko se lepo ovaj vrh za jelku u obliku suncokreta slaže sa njenom zelenom bojom.

Anđeo

Anđeo ili anđeoska krila izgledaju divno kao ukras za jelku, a još bolje na vrhu. Pored nežnih obrisa i beline, ovaj vrh nosi sa sobom i divnu poruku mira, koja se savršeno uklapa u suštinu božičnih praznika.

Plišana igračka

Ako imate nekog plišanog medu ili drugu igračku koju ne koristite, promenite joj namenu i iskoristite je kao vrh za vašu jelku. Izgledaće simpatično i razigrano.

Cilindar

Ako imate neki stari šešir ili cilindar kod kuće, iskoristite ga za vašu jelku. Ukrasite da nekim mašnama ili trakama u željenoj boji i očas posla imate originalnu dekoraciju.

Sneško Belić

Sneško Belić od stiropora je idealan kao vrh za jelku. Lagan je, te neće praviti probleme sa postavljanjem i ostajanjem na mestu. Pozdraviće svojim veselim smeškom svakoga ko u kuću uđe.

Figura irvasa

Danas se u ponudi mogu naći brojne figure od plastike u obliku glave ili rogova irvasa.Postavite ih na vrh jelke i oni će joj dati dodatno i na visini, ukoliko vam je jelka nešto manja.

Čovečuljak od đumbira

Kupite ukras u obliku čovečuljka od đumbira u nešto većem formatu. Smestite ga na vrh jelke i garantujemo vam da će ovaj veseli zalogajčić svim ukućanima prizvati sećanja na ukusnu prazničnu klopu i slatkiše.

Koji od ovih vrhova se vama najviše sviđa? Podelite to sa nama u komentarima!

Komentari (0)