IZGUBLJENO I NAĐENO

KRA(L)J IZGUBLJENIH STVARI: Kako da nađete sitnice po kući?

Svako je bar jednom doživeo da u nekom ćošku dnevne sobe izgubi šraf ili pak minđušu negde na tepihu. I poput čarapa u veš mašini, čini se da su oni nestali bez traga i koliko god da ih tražite, kao da su u zemlju propali. Ipak, rešenje postoji a portal Srećna Republika je tu da vam ga predstavi.

22.11.2021 13:55

KRA(L)J IZGUBLJENIH STVARI: Kako da nađete sitnice po kući?
unsplash.com

Ukoliko vam je dosta rasparenih minđuša ili pak izgubljenih sitnica ispod kauča, nemojte više brinuti. Trik koji vam donosimo će vas rešiti ovih muka. Za njega su vam potrebne samo dve stvari – usisivač i najlon čarapa.

Umesto da vaša voljena sitnica ode pravo u cev usisivača a onda netragom i u rezervoar za prljavštinu, stavite najlonku na crevo i pređite preko dela sobe gde vam je predmet ispao, savetuje portal zadovoljna.dnevnik.hr. On će se umesto u rezervoar, zaputiti pravo na tkanje čarape i tu će i ostati.

 

 

Ukoliko sumnjate da je prostor ispod vašeg kreveta ili kauča postao skladište izgubljenih igračaka i ostalih sitnica a ne možete da ga pomerite ili pak nemate vremena da sve rasklanjate, uradite ovo isto i samo posmatrajte ulov iz vaše lične „pećine sa blagom“.

Da li i vi imate neke slične praktične kućne trikove? Podelite ih sa nama u komentarima!

Komentari (0)