Tetka Saveta

POTREBAN JE SAMO JEDAN SASTOJAK DA VAM DOM ZAMIRIŠE NA SVEŽINU: Domaćice su oduševljene ovim trikom (VIDEO)

Jedna savetnica za čišćenje otkrila je ljudima na TikToku jednostavan sastojak koji koristi kako bi joj stan zamirisao u trenu.

24.06.2023 14:00

POTREBAN JE SAMO JEDAN SASTOJAK DA VAM DOM ZAMIRIŠE NA SVEŽINU: Domaćice su oduševljene ovim trikom (VIDEO)
shutterstock.com

Svaki dom ima svoj miris i atmosfera porodice može se osetiti čim se kroči na kućni prag. Domaćice će reći da nema ništa lepše od lepog mirisa koji se iz kuhinje širi kućom i da on daje pečat jednom domu. S druge strane, ima i onih koji se odvajaju od eteričnih ulja koje koriste da njihov dom miriše posebno.

Kristina koja je savetnica za dizajn i uređenje doma odlučila je da sa svojim pratiocima podeli jednostavni trik koji koristi u svom domaćinstvu. U nedavnom postu ona je otkrila kako priprema neverovatan sprej kojim prska svoj dom, a da on uvek odiše svežinom i lepim mirisom.

U objavi je napisala "Kako učiniti da vaš dom dobro miriše 24 časa svakog dana u nedelji? Moram da podelim sa vama ovaj trik." 

pexels.com

Mnoge domaćice pribegavaju korišćenju eteričnih ulja kako bi njihov dom mirisao posebnom svežinom

Njen savet se sastoji u jednoj jedinoj stvari, a to su perle za veš, koje služe za pojačavanje mirisa odeće. Tiktokerka je otkrila da možete koristiti bilo koje perle i demonstrirala je svoju ideju u delo. 

Naime, u bocu sa raspršivačem sipala je perle i vodu i dobro protresla i mešavina je bila spremna za upotrebu

- Koristim ovaj osveživač za kauč, tepih, prostirku, zavese, takoreći osvežavam sve - ističe ona u objavi.

Miris se svuda zadržava bez problema a, kako ona kaže, čini da vaša kuća miriše neverovatno. Mnogi koji su pogledali viralni snimak rekli su da jednostavniji trik ne postoji i da je poenta u tome da treba malo eksperimentisati. Oduševljeni ljudi su brže bolje komentarisali Kristininu preporuku, rekavši kako ovaj trik menja život.

- To je tako genijalno -

- O Bože definitivno radim ovo -

- Hvala za ovo. Sa četiri psa u stanu, ovo ću definitivno isprobati -

- Predivno miriše - komentarisali su korisnici mreže.

 

 

Savetnica je objasnila da se miris zadržava nekoliko sati na nameštaju i zavesama i da je kao instant rešenje odlično. Neki su u komentarima bili zabrinuti da li utiče na zdravlje zbog hemikalija koje će se svakako udisati, a neki su pitali da li sme to da prskaju u kući gde boravi dete. Zbog alergena i hemikalija koje takvi proizvodi sadrže, neki su rekli da bi radije izbegli korišćenje jer može prouzrokovati rizik od astme i kancera.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)