Tetka Saveta

REŠILA JE DA RENOVIRA STARU KUHINJU BEZ POMOĆI MAJSTORA: O onome što je uradila pričaju svi na internetu (VIDEO)

Tiktokerka Jasmin ideju za uređenje doma pronašla je na Pinterestu.

16.06.2023 12:00

REŠILA JE DA RENOVIRA STARU KUHINJU BEZ POMOĆI MAJSTORA: O onome što je uradila pričaju svi na internetu (VIDEO)
Printscreen/TikTok/jvzminaa

Kada žene žele promenu, farbaju kosu ili preuređuju kuću. Sasvim svejedno da li se iza toga krila posebna namera ili motiv, jedna žena je odlučila da razbije monotoniju i svoju dosadnu kuhinju malo osveži. Tiktokerka se pogirala malo sa enterijerom želeći da unese novine. Iako bi se većina domaćica odlučila da prefarba kuhinju u neku toplu nijansu, ona se opredelila da ovog puta to bude tamno roze.

Shutterstock

Izgled kuhinje zna da postane dosadan vremenom i da domaćice žele da je promene

Ona je odlučila da prefarba elemente u kuhinji u toj boji tako da su njeni ormarići uz malo truda dobili potpuno novu nijansu. 

Preselivši se u novi dom ova Tiktokerka je inspiraciju dobila zahvaljujući fotografjama koje je videla na Pinterestu. Na svom Ajpedu je prethodno napravila maketu kako bi bila sigurna da će ormarići izgledati dobro i odmah se zaljubila u taj prizor.

Ona je prilikom preuređenja uklonila ručke stavljajući ih na komad kartona kako bi prethodno mogla da oboji podlogu, odnosno elemente. Ručke je ofarbala zlatnom farbom tako da su one dobile raskošan izgled

Tiktokerka, koja se predstavlja kao Jasmin, je odradila fantastičan posao sa farbanjem premazavši ormariće sa tri sloja i dodala je dva sloja gornjeg premaza kako bi zapečatila predivnu ružičastu nijansu. 

- Volim vaše ormariće, predivni su- 

- Toliko mi se sviđa. Učiniti naš dom našim je najbolji osećaj -

- Treba da prestanem da zavisim od supruga, ovaj vaš video me je toliko motivisao da ću sama to uraditi. Izgleda prelepo - komentarisali su korisnici mreže.

Žena je pokazala kako je njena kuhinja prethodno izgledala i ona je bila školski primer klasičnih kuhinja koje svojom bojom nisu nešto naročito atraktivne i zanimljive. Nova tamnoroze boja ormarića  je dala potpuno novi izgled prostorije, a žena je pokazala da malo kreativnosti može mnogo toga da učini. Ona je aktivno učestvovala u kreiranju novog izgleda ove prostorije gde provodi dosta vremena.

Preuređivanje prostorija i farbanje elemenata u drugačije i netipične boje postalo je sve više trend koji se širi društvenim mrežama i koje pokazuje svu kreativnost i inovativnost nekih ljudi. Po uzoru na mnoge domove i fotografije koje su lako dostupne na mrežama, sve više njih se odlučuje da sačuva stari nameštaj, ne trošeći novac za kupovinu novog, pa ga na taj način preuređuje koristeći razne tehnike farbanja i dekorisanja, što daje novi potpuno inovativni izgled domu.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)