Tetka Saveta

ZANEMEĆETE ZBOG ONOGA ŠTO JE OVA ŽENA NAPRAVILA OD SVOJE TERASE: "Smučio mi se neuređen balkon, a utrošila sam minimalno truda i novca"! (VIDEO)

Džuli Sousa je uz malo kreativnosti uspela da od jednog dela svog životnog prostora napravi pravi mali raj i to je podelila sa svojim pratiocima na TikToku.

01.06.2023 19:01

ZANEMEĆETE ZBOG ONOGA ŠTO JE OVA ŽENA NAPRAVILA OD SVOJE TERASE: "Smučio mi se neuređen balkon, a utrošila sam minimalno truda i novca"! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/the_avantgarde

Većina ljudi u moru svakodnevnih obaveza zapostavlja uređenje prostora oko sebe. Naravno, ima i onih koji vole svakodnevno da unose nešto novo u okruženje jer im to donosi i pozitivne promene na drugim poljima. Osim toga, kako priznaju, i sami se osećaju mnogo bolje. Džuli Sousa je odlučila da se vodi time jer, kako kaže, više nije mogla da gleda "svoju sumornu terasu u sivim tonovima", pa je odlučila da je malo osveži. 

Svoj projekat je zamislila tako što je odlučila da postojeću sivu podlogu obloži veštačkim drvetom i da sve oiviči komadima veštačkog travnjaka. Na kraju je po ivicama ubacila krupan, beli kamen nakon čega je terasa dobila potpuno novi izgled. Ona tvrdi da su joj mnogi rekli kako će nešto slično probati u svojim prostorima i da će ih preurediti poput nje, brzo i ekonomično.

Printscreen/TikTok/the_avantgarde

Žena je pokazala kako je zamislila novu terasu i sa korisnicima TikToka podelila sve faze njenog uređenja

Zbog brojnih obaveza Džuli je odlučila da preuređenje sprovede u sopstvenoj režiji.

- Ugradila sam malo palube, a zatim sam odlučila da podignem još jedan nivo kako bih u njega stavila osvetljenje za solarno napajanje. Ispalo je bolje nego što sam mislila, a bio mi je potreban samo jedan dan - istakla je ona u objavi.

Njen balkon je bio potpuno drugačijeg izgleda pre transformacije. Dugačak, pravougaonog oblika i prekriven crnom podlogom. Ona je dala uvid u svoj rad koji je tekao kroz faze, postavljajući zajedno sa suprugom drvene panele koji su izgledali poput daski. Dodala je veštački travnjak i beli kamen, a onda je ceo izgled terase zaokružila lepim nameštajem i svetlima na solarnu energiju. Paneli koje je koristila su, kako tvrdi, jeftini i ceo proces je nije puno koštao. 

Ovu dizajnerku enterijera na Tiktok mreži, inače, prati više od 1,7 miliona korisnika i ona redovno deli ekonomične i dobre ideje za uređenje enterijera. Njeni pratioci su bili oduševljeni najnovijim projektom, poručivši joj da će rado "ukrasti" njene ideje. 

@the_avantgarde Having a baby so big DIYs are on a slight pause (orher than the nursery). In the meantime, here’s one of my faves to date, just in time for spring! #homediy #HomeDecor #rentalfriendly #diy #deckingproject ♬ Sunroof - Nicky Youre & dazy

Reakcije na novi izled terase nisu izostale. 

- Oduševljena sam - 

- Devojko, ovo je neverovatno! -

- Sjajan posao, predivno je! -

- Izgleda sjajno. Savršeno za apartmane sa izbačenim terasama -

- Voleo bih da imam četvrtinu vaše kreativne vizije i veština. Izgleda neverovatno! - komentarisali su korisnici mreže.

Mnogi Džulini pratioci bili su oduševljeni njenom idejom i radom njenog supruga, pa su ih pohvalili kao sjajan tim koji karakterišu i disciplina i kreativnost. Pitali su ih za materijal i da im razjasne sve nedoumice u vezi s njegovim korišćenjem. Pojedini Tiktokeri su ipak rekli kako se boje da bi im takva terasa oduzeladosta stambenog prostora koji mogu da iskoriste u nekoj fazi renoviranja.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)