Tetka Saveta

HOĆETE NAŠMINKANI DA OBUČETE MAJICU PREKO GLAVE? Evo kako da to učinite, a da ne umažete nijedan delić odeće! (VIDEO)

Rešenje je jednostavnije nego što ste mislili, tvrdi poznata bjuti Tiktokerka.

03.06.2023 19:01

HOĆETE NAŠMINKANI DA OBUČETE MAJICU PREKO GLAVE? Evo kako da to učinite, a da ne umažete nijedan delić odeće! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/rose.friederike

Mnoge od nas se zgražavaju kada žele da isprobaju neku usku majicu ili rolku u prodavnici i na njoj vide trag pudera neke druge devojke koja je to ranije činila. Ipak, to je samo odeća u prodavnici. Alarm se pali kada nosimo našu garderobu, pa mrlje i tragovi ostanu nakon što smo posle nanošenja mejkapa provukle glavu kroz predviđeni otvor.

Većina devojaka se odluči da prvo obuče, na primer rolku ili bluzu bele boje, pa se tek onda našminka, kako ne bi dolazila u nezgodnu situaciju. Ipak, treba znati da i ta metoda nije baš najpoželjnija, jer ako se nakon što ste obukli odeću odlučite na šminkanje imajte u vidu da bi puder u prahu i kamenu, kao i rumenilo i senka, mogli da se prospu po vašem omiljenom komadu.

shutterstock.com

Nakon šminkanja često možemo da isprljamo odeću koju planiramo da obučemo

Ipak, pojedine dame su se dosetile da eksperimentišu i pokušaju da pronađu adekvatno rešenje za problem sa kojim se suočavaju mnoge žene. Jedna od njih je i Rouz Frederik, poznata influenserka koja se bavi modom i lepotom i čiji su sadržaji na TikTok mreži pretežno vezani za negu i održavanje lepog izgleda. Ona je podelila sjajan trik koji će mnogim ženama olakšati oblačenje nakon šminkanja. 

Frederikova je pre oblačenja duksa preko glave navukla providnu pamučnu vrećicu, a zatim preko nje i komad odeće. Kako je navela, za one koji nemaju tako nešto može da posluži i obična kesa. Mnogi su bili oduševljeni Tiktokerkinom metodom i zahvalili joj se na nesebičnom deljenju rešenja.

@rose.friederike No more Make-up stains with a Protection hood !!✨✨ washable & perfect for brides 👰🏼 #makeuphacks #makeup #makeupprotectors #tipsandtricks #beautytips #bridetips #makeupstains ♬ Originalton - ROSE

- Zbog toga se prvo oblačimo, pa se šminkamo -

- Može poslužiti i plastična kesa -

- Ovo mi treba -

- Nije problem navući nego skinuti odeću -

- Ja koristim jednostavno svoju kosu - komentarisali su korisnici mreže.

Inače, Rouz na TikToku prati 4,5 miliona korisnika. U jednoj od svojih zanimljivih objava ona je pokazala i kako se može napraviti takozvana 3D varijanta frizure

Kupila je aplikator, odnosno dodatak ploču za svoju peglu za kosu u obliku ispupčene zvezde, koji je prikačila na aparat i prešla preko pramena kose napravivši izvrsno kreativno delo i neobičnu frizuru. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)