Tetka Saveta

STAVILA PATIKE U VEŠ MAŠINU I ZAŽALILA: Evo šta je ostalo od njih nakon pranja (VIDEO)

Novu obuću rešila je da osveži, međutim, ono što je dobila ostavilo ju je bez reči.

27.05.2023 17:01

STAVILA PATIKE U VEŠ MAŠINU I ZAŽALILA: Evo šta je ostalo od njih nakon pranja (VIDEO)
Pintscreen/TikTok/dinara_tikona

Mnogi su svesni da koliko god svako od nas bio doteran i sređen, prljave patike bacaju senku na celokupni izgled. Iako je većini pranje patika zahtevan i težak posao, to zaista ne iziskuje mnogo vremena. Oni koji su skeptični prema pranju patika u veš mašini, odlučuju se za četku i ručno čišćenje kako bi bili sigurni da se neće oštetiti.

Pintscreen/TikTok/dinara_tikona

Žena je izvadila patike iz veš mašine u šoku zbog onoga što vidi

Ipak, neprilagođen program i nedostatak znanja u korišćenju veš-mašine može nekoga da košta i odeće ili obuće i živaca. Jedna Tiktokerka je pokazala kako su se njene patike raspale i izobličile u potpunosti. Kada ih je izvadla iz veš-mašine jedna od njih je bila razvučena po širini. Žena nije mogla da veruje šta se desilo pa je to pokazala u TikTok objavi. 

Dinara Aitmukhanova, koja objavljuje pod tim imenom na ovoj mreži, ubrzo je izvadila i drugu patiku uporedivši je sa upropašćenom, smejući se sve vreme. Iznenađena i šokirana celom situacijom ova žena je pokazala da su njene patike neprepoznatljive. Da će stvari krenuti po zlu, žena verovatno nije ni sanjala a neki od Tiktokera su joj rekli da je očigledno pogrešila program i uključila patike na pranje od 90'.

- Nikada ne treba prati obuću u mašini za veš-

- Moj slučaj -

- I smeh i greh-

- Brz oporavak - komentarisali su korisnici mreže.

Upropašćene patike su očigledno bile relativno nove, što se po snimku i vidi, a neki su prokomentarisali kako veruju da one nisu nošene ni deset puta. Korisnici mreže su ženi rekli da je pranje patika u mašini izazovno i neizvesno i da ako se za to i odluči, uključi najslabiji program.

Drugi korisnici su smejali celoj situaciji jer ih je prilično zabavila prisetivši da su i oni imali takvih momenata i da su upropastili više puta svoju omiljenu obuću zbog nepažnje i odsustva koncentracije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)