Tetka Saveta

ZAKRIVLJENI SU VAM ČOŠKOVI NA TEPIHU I STALNO SE SAPLIĆETE? Evo šta treba učiniti kako bi začas sve bilo ispravljeno! (VIDEO)

Trik je jednostavan, a potrebna vam je samo jedna stvarčica iz frižidera ili zamrzivača.

17.03.2023 13:30

ZAKRIVLJENI SU VAM ČOŠKOVI NA TEPIHU I STALNO SE SAPLIĆETE? Evo šta treba učiniti kako bi začas sve bilo ispravljeno! (VIDEO)
shutterstock.com

Uvrnute ivice i zakrivljeni ćoškovi na tepihu o koje se stalno spotičete često su posledica premeštanja i pomeranja nameštaja i domaćicama često zna da stvara frustraciju i nervozu jer ne mogu da pronađu način da to isprave. Iako neke pokušavaju da to urade stavljanjem na tepih nekog težeg predmeta ili jednostavnim stavljanjem nameštaja preko njega, to u najgorem slučaju može ostaviti tragove na njemu, što dodatno može da vas iznervira.

Ipak, čini se da je rešenje bilo bliže nego što se mislilo, pa ga, verovali ili ne, možete pronaći u kuhinji u frižideru. Naime, kako biste svoj tepih vratili u prvobitno stanje i kako ne bi izgledao staro i zapušteno sa zakrivljenim ivicama jedan Tiktoker, koji na svom profilu objavljuje trikove za koje je, kako tvrdi, saznao posle 40 godina, objašnjava da vam nije potrebno ništa drugo sem kocki leda iz zamrzivača.

Printscreen/TikTok/that40yearguy

Tiktoker je otkrio da samo nekoliko kockica leda mogu u potpunosti da reše stvar sa vašim tepihom

Sve što je potrebno jeste da nekoliko kocki stavite na naborane ivice tepiha, poduprete čašom ivicu kako bi im pomogla da deluju, a potom ih sklonite. Tiktoker je to učinio i nije mogao da veruje kakav je bio krajnji ishod. Tepih je bio potpuno ravan i prilepljen uz pod kao da je tek kupljen.

Snimak u kojem je on otkrio ovaj trik pokupio je 1,2 miliona sviđanja.

- Ne mogu ovo da uradim jer će moj pas pojesti sav led -

- Šta?? Nema šanse -

- O Bože...zaista pali....nisam znao za ovo!-

- Neverovatno. Zaista radi. Hvala - komentarisali su oduševljeno Tiktokeri.

Pošto su neki bili i dalje skeptični koliko će taj efekat trajati, zatražili su od Tiktokera da ostavi tepih nedelju dana u takvom stanju pa da im javi kakve su posledice i da li se on vratio na staro. Međutim, Tiktoker je pokazao da je tepih sve vreme bio ispravljen i da nakon nedelju dana stoji isto. Neki su rekli kako je dovoljno staviti knjigu na zkrivljene ivice, međutim, većina se složila da je to najsigurniji način da tepih bude onako kako treba. 

Tiktoker je naglasio kako kocke leda ne kvase tepih te da je on nakon toga potpuno suv.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)