Tetka Saveta

DOSAD SMO NEPRAVILNO KORISTILE HIGIJENSKI ULOŽAK: Evo kako da budete potpuno sigurne i bezbrižne! (VIDEO)

Alison Koroli objasnila je na TikToku da postoji način da se uložak postavi tako da svaka žena bude zaštićena bez obzira na to u kakvoj je situaciji.

08.01.2023 18:01

DOSAD SMO NEPRAVILNO KORISTILE HIGIJENSKI ULOŽAK: Evo kako da budete potpuno sigurne i bezbrižne! (VIDEO)
Shutterstock

Žene najbolje znaju s čime se suočavaju za vreme mesečnog menstrualnog ciklusa, koji, osim što je za mnoge bolan, takođe i veoma nezgodan period za izlaske i druženje s ljudima. Čak i da izbegavate takva okupljanja neminovno je da morate na posao, što podrazumeva češće proveravanje da li je sve u redu sa vašom odećom. U zavisnosti od toga kakav je posao u pitanju, neke žene zaista mogu da imaju problem, pa i da ne primete da im se na pantalonama "stvorila" mrlja zbog propuštanja. Ona ih zaista može dovesti u neugodnu situaciju.

Mnoge žene smatraju da vrsta uloška garantuje bezbednost i da je dovoljno samo staviti ga. Međutim, sedenje na stolici, naročito ukoliko je ona tvrda, ne garantuje da će uložak izdržati i da neće napraviti "haos".

Na TikToku se pojavio snimak koji će mnogim damama olakšati "teške dane" jer nudi novo sjajno rešenje kako da one budu potpuno sigurne gde god da sede ili leže. Video zapis je objavila Alison Koroli koja je objasnila da jedan uložak koji se stavlja na donji veš svakako nije dovoljan, već je neophodno da zalepite još jedan. Međutim, to ne treba činiti tako da se taj drugi nadovezuje na prvi, već je, objašnjava Korolijeva, neophodno njega postaviti u hotizontalni položaj. 

Njen snimak izazvao je salve reakcija. 

- Neeeeeeee.....hvala! -

- Uradiću ovo! -

- Ali zašto? Ja sam stavljala samo jedan... - komentarisale su korisnice mreže.

Ipak, iako su mnoge bile zadovoljne zbog tog saznanja i rekle kako će im ono dosta olakšati period ciklusa, bilo je i onih koje su rekle da je to čisto bacanje para i trošenje sanitarnog materijala, ako već u radnjama mogu kupiti duže noćne uloške koji su potpuno bezbedni. 

Neke dame su se našalile da snimak  kasno stiže do njih jer su sada već u menopauzi i to im nije potrebno.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)