Tetka Saveta

IDEALNO REŠENJE ZA SUŠENJE VEŠA TOKOM ZIME: Žene su oduševljene idejom koja im je bila tik ispred nosa (VIDEO)

Tokom hladnih dana prava je muka sušenje veša u stanu ili na terasi, posebno kada je reč o glomaznim komadima poput posteljine ili zavesa.

27.12.2022 17:30

IDEALNO REŠENJE ZA SUŠENJE VEŠA TOKOM ZIME: Žene su oduševljene idejom koja im je bila tik ispred nosa (VIDEO)
Printscreen/Tiktok/bestbuy365

Samo domaćice znaju kakva je umetnost sušiti veš po hladnom vremenu, a još gore od toga sušiti ga tamo gde vam na raspolaganju nije veći prostor. Oni koji imaju male terase i žicu za sušenje veša, suočavaju se sa pravim izazovom kako osušiti glomaznu posteljinu tako da se kvalitetno osuši. Prebacivanje čaršava preko žice, može da traje danima.

Da za sve postoji rešenje i da malo dosetljivosti i eksperimentisanja nije na odmet pokazuje i izum Kineza koji su na tržište plasirali novi proizvod koji će oduševiti žene. Uz vešte ruke i malo vremena možemo ga i sami napraviti. Reč je obruču vešalici koja služi za sušenje posteljina, čaršava i stolnjaka, odnono svih stvar koje bi u regularnom sušenju zauzele veliki prostor. Ako ste kupovali tepih ili stazu znate da su na praktičnim obručima često izloženi primerci ovih proizvoda koji vise okačeni na garnišni. Glava vešalice je kao kod klasične, međutim donji deo je u vidu obruča koji je se širi iz sredine ka spolja, od najmanjeg do najšire. Takav obruč je, takođe, praktičan i za posteljinu.

Posteljina ili čaršav se samo prebace preko njega i imate iskorišćen prostor. Korisnici Tiktok mreže koji su videli ovaj snimak bili su oduševljeni idejom, rekavši kako pored toga što je praktičan izgleda dekorativno.

"Ovo je genijalno"

"O Bože, treba mi ovakav jedan"

 

 

"Definitivno ću kupiti"

"Mislim da mogu da napravim ovo"

"Znaš da imaš 35 godina kada ti vilica spada gledajući ovakve video snimke", komentarisale su žene.

Dame su se raspitivale gde se ovakva vešalica može kupiti, primetivši da je ovo sjajno rešenje za veš koji će ostati i čist i sačuvati prostor. Neki su komentarisali da se uz malo dobre volje i materijala ovo može uraditi u sopstvenoj režiji. Svakako će i terasa izgledati uređeno i dekorativno ali i "spašena" prenatrpanosti opranim i nagomilani vešom.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)