Preukusno!

TRIK ZA SAVRŠENE KUVARICE: Skoro niko ne zna kako da im kolači ostanu sveži!

Uz ovaj trik vaši kolači će biti preukusni i mekani dosta duže!

10.01.2022 15:11

TRIK ZA SAVRŠENE KUVARICE: Skoro niko ne zna kako da im kolači ostanu sveži!
pexels.com

Nakon praznika u kući uvek ostaje gomilu nepojedene hrane i nepojedenih slatkiša, koji se često na kraju i bace jer se osuše i više nisu toliko ukusni. Iz tog razloga brojne domaćice našle su adekvatne trikove koje bi trebalo da im pomognu da njihovi kolači ostanu sveži dosta dugo. 

Naime, jedan stručnjak koji se rija iz profila Tasty na TikToku sa svojim fanovima podelio je tajnu kako da kolači ostanu sveži duže. Prema njegovim rečima, sve što treba da uradite jeste da u kutiju u kojoj čuvate kolače dodate hleb. 

@tasty Have you guys tried this hack out? My mind is blown. #baking #cooking #foodtok #foodhacks #recipe #cookies ♬ original sound - Tasty

Kolači će da upiju vlagu iz hleba i duže će ostati sveži, a vi ćete danima uživati u ovim ukusnim slatkišima. Za one koji su pomalo skeptični, brojni komentari mogu biti od velike koristi jer se u njima nalazi potvrda da ovaj trik i te kako uspešan. U njima se mogu naći i rečenice poput moja baka je koristila ovaj trik ovo koristim od kad pravim kolače i zaista je tačno! 

Komentari (0)