Jela sa mesom

BIVŠI KUVAR OTKRIO ŠTA KEJT MIDLTON KRIŠOM JEDE KADA NIKO NE GLEDA: Ovo naruči čim skrenu pogled sa nje!

Kuvar iz paba u koji je princeza od Velsa rado odlazila dok je živela u Berkširu otkrio je šta je ona najčešće naručivala.

20.10.2024 19:20

BIVŠI KUVAR OTKRIO ŠTA KEJT MIDLTON KRIŠOM JEDE KADA NIKO NE GLEDA: Ovo naruči čim skrenu pogled sa nje!
Credit: i-Images / Eyevine / Profimedia

Kejt Midlton, princeza od Velsa, iako rado sama sprema hranu kod kuće, najviše uživa u tome da zajedno sa svojim suprugom, princom Vilijamom, u javnosti poručuje italijansku i indijsku hrani. Osim toga, redovno je odlazila do jednog paba u Berkširu gde je često naručivala tradicionalnu britansku hranu, poput ribe i čipsa. Međutim, ispostavilo se da postoji još nešto u čemu princeza posebno uživa, ali što naručuje samo onda kada znatiželjni pogledi nisu okrenuti ka njoj.  

Tanjug/Danny Lawson, Pool Photo via AP

Poznato je da Kejt Midlton veoma vodi računa o sebi, pa samim tim i o tome šta jede  

Jedan od Kejtinih omiljenih pabova je navodno onaj koji se nalazi u njenom rodnom gradu i zove se Old Boot Inn u Stenford Dingliju, selu u Berkširu u Engleskoj. Prema rečima bivšeg kuvara paba, poznato je da princeza uživa u jelovniku koji zaista ukusno zvuči.

- Njena omiljena jela su pašteta na tostiranom briošu ili pečene smokve na šunki sa začinjenim čatnijem od jabuke, a zatim slede tigraste kozice i testenina sa divljim pečurkama - rekao je kuvar Rodi Vorot.

Što se tiče deserta, Kejt voli ono što je verovatno najklasičniji engleski desert svih vremena.

- A za dezert, njen omiljeni je puding od karamele. Vlažan je i sunđerast - ​​završio je kuvar.

Mnoge je iznenadio njen izbor, a kuvar objašnjava da to ne treba nikoga čudi jer sam pab je izuzetno prijatan. Uprkos tome što je ona princeza, mnogi tvrde da kada posećuje lokalna mesta ponaša se potpuno prirodno i normalno. Takođe, kuvar je istakao da ona nikada ne zaboravlja manire i vodi računa da pohvali hranu koju je jela.

Kuvar Rodi je dodao:

- Kejt je uvek diskretna i uvek je posebno ljubazna prema svima.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)