Jela bez mesa

ODUŠEVIĆETE SE: Kako napraviti šarene kokice? (VIDEO)

Ako želite da izađete iz rutine kada je priprema hrane za zabavu u pitanju, predlažemo da pročitate sledeći tekst i pogledate video. Društvenim mrežama kruže sjajni trikovi koji bi mnogim mamama bili od velike koristi.

22.05.2022 18:30

ODUŠEVIĆETE SE: Kako napraviti šarene kokice? (VIDEO)
Printscreen/Instagram/sefinsecimi

Kokice su omiljene grickalice većini od nas i teško je zamisliti neko druženje ili gledanje filma bez njih. O benefitima koje one imaju na naše zdravlje, takođe ne treba posebno govoriti, s obzirom na to da sadrže vlakna i hranljive stvari koje su potrebne za pravilno funkcionisanje organizma. Naravno misli se na kokice bez soli i previše ulja. Međutim, zaboravite na jedan dan to, jer zašto ne biste svojoj deci napravili drugačije kokice od onih na koje su navikli i prisuštili im pravi šou i zabavu uz šarene kokice koje će ih oduševiti?

Ove kokice sjajan su izbor za dečije zabave, druženje sa decom kod kuće, jer ne samo što su na oko lepe, vrlo su ukusne. Društvene mreže prepune su saveta koje dele mame i kuvari, kao i cake za koje nismo znali, a koje mnoge oduševljavaju na internetu. Tako je podeljena i metoda za pravljenje šarenih kokica, koja je oduševila mnoge.

 

 

U činiju sipajte pakovanje dekorativnih šarenih mrvica. Dodajte kukuruz kokičar uz malo ulja i malo soli i promešajte. Poklopite činiju i ostavite da na vatri kokice ispucaju. Dobićete kao u snimku rascvetale kokice koje podsećaju na buket cveća. Verujemo da će se mnogi oduševiti ovom sjajnom idejom i da će ih rado praviti deci ili za sebe i svoje društvo. Zašto uostalom ne biste izašli iz standardnih okvira i napravili nešto drugačije?

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)