Tetka Saveta

SPASONOSAN SAVET: Bezbolno uklonite flaster

Da li ste čupali sa povređene ili posečene površine flaster i sve što ste dobili je dodatna bol ili dodatno otežavanje da povreda zaraste? Možda je rešenje samo u jednom triku?

17.05.2022 18:00

SPASONOSAN SAVET: Bezbolno uklonite flaster
shutterstock.com

Svi koji su imali neku vrstu povrede, da li su se posekli, udarili ili opekli, znaju kakva je muka dok rana ne zaraste. Na tom mestu je vidljiv trag, a flaster koji se stavi kako bi se povreda brže zalečila skreće znatiželjne poglede "šta vam se to desilo"? Povreda će zarasti, ali šta kada se mučimo sa skidanjem flastera koji ju je sve vreme štitio?

Ovo je posebno teško kada su deca u pitanju. Treba sprečiti suze i otimanje, jer deca teško podnose bol.

Ipak, postoji rešenje da potpuno smireno priđete problemu i rešite ga za čas. Sve što vam je potrebno su:

  • štapići za uši i
  • Vazelin ili ulje.

Jedna mama je podelila ovaj trik na svom TIkTok profilu i mnogi su joj zahvalni na savetu.

 

 

Sve što treba da uradite je da nanesete vazelin ili ulje u što većoj količini, na flaster, uz pomoć štapića. Nakon minut do dva skinite flaster. Koža će ostati mekana i bez ikakvih tragova. A zadovoljna deca će smireno čekati da odradite "posao".

- Ovo je promenilo moj život - rekao je jedan od korisnika.

Video koji broji milione, naišao je na odlične reakcije ljudi koji nisu mogli da veruju da postoji ovako jednostavno rešenje za problem koji većina ima. Mnogi su se složili da će ovo, pored dece, rado primenjivati i kod sebe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)