Jela bez mesa

BORIS KAŽE DA JE OVA SALATA IMUNO NUKLEARKA: Njegov recept s crvenim paprikama je TOP! Plus će svi virusi bežati od vas

Pečene crvene paprike i beli luk - ali na potpuno novi način!

16.10.2024 08:01

BORIS KAŽE DA JE OVA SALATA IMUNO NUKLEARKA: Njegov recept s crvenim paprikama je TOP! Plus će svi virusi bežati od vas
Schutterstock

Boris Mitrović je na Instagramu postao prava zvezda sa svojim preukusnim keto receptima, a trenutno ga prati neverovatnih 324 hiljade ljudi! S obzirom na to da je sezona crvenih paprika, koje su ne samo ukusne već i izuzetno zdrave, Boris nas ponovo oduševljava. Njegova salata koju je nazvao "imuno nuklearka" prava je poslastica koju morate da probate!

Kad pogledate sastojke koje koristi, jasno vam je zašto nosi taj naziv. Ova salata je prava hranljiva bomba koja će vam pomoći da ojačate imunitet. Evo laganog recepta tako da možete pripremiti ovu savršenu kombinaciju ukusa i zdravlja.

Sastojci:

Priprema:

Prvo ispecite dve crvene paprike i ogulite ih. Dok se pečene paprike hlade, sitno isecite beli luk - možete ga seći na kockice ili, ako volite, na kolutiće. Zatim šaku oraha stavite na drvenu dasku i dobro usitnite nožem. Dodajte sitno iseckani peršun, ali pazite da ne preterate - samo onoliko koliko vam treba za savršeni ukus.

Kada ste pripremili sve sastojke vreme je da ih sjedinite! A evo šta Boris dodaje s malo humora:

- I kad pomešaš ovu imuno nuklearku, ovih dana virusi ne mogu ni da ti prismrde! - kaže on.

Ova salata je savršena kao prilog, užina ili čak glavno jelo za sve koji žele da obogate svoj tanjir zdravim i ukusnim sastojcima. Ne zaboravite, zdravlje je na prvom mestu, tako da obavezno probajte ovu salatu i uživajte u ukusima i benefitima koje pruža.

Prijatno!

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)