Numerologija

ONI ĆE PLIVATI U PARAMA U JUNU I REŠIĆE SVE ŽIVOTNE PROBLEME: Otkrijte koji je vaš bioritamski broj i šta vas čeka već u narednim danima!

Ovaj mesec doneće unapređenje osobama s bioritamskim brojem 1, ljubav i porodica biće u prvom planu šesticama, dok će devetkama biti omogućeno da završe sve nedovršene poslove

10.06.2023 09:01

ONI ĆE PLIVATI U PARAMA U JUNU I REŠIĆE SVE ŽIVOTNE PROBLEME: Otkrijte koji je vaš bioritamski broj i šta vas čeka već u narednim danima!
shutterstock.com

Numerologija, odnosno nauka o brojevima, najčešće ide ruku pod rukom sa astrologijom. Na osnovu datuma rođenja moguće je odrediti karakterne osobine osobe, njen životni put, ali i predvideti budućnost.
Jun 2023. je u znaku broja 6 što ukazuje na uspostavljanje harmonije i ravnoteže, posebno u porodici i na ljubavnom planu.

Da biste otkrili šta vam predviđaju numerolozi za jun mesec potrebno je da datum rođenja sabiranjem svedete na prost broj. Međutim, u pitanju nije lični broj, već bioritamski, koji se dobija tako što saberete brojeve svog datuma rođenja, bez godine. Primer - ako ste rođeni 17. 9. vaš broj bi bio 1+7+9 = 17; Nadalje je potrebno sabrati 1+7 = 8. Dakle, vaš broj bi bio 8.

Srećna republika vam donosi šta vas očekuje u junu 2023. na osnovu numerologije i bioritamskog broja.

shutterstock.com

Trojke će imati naglašenu kreativnost i treba da iskoriste ovu priliku

Broj 1 

Dobijate priliku za ostvarenje važnih ciljeva u karijeri. Budite samouvereni i inicirajte nove projekte. Vaša odlučnost i upornost će biti ključni faktori za uspeh, ali i unapređenje na poslu.

Broj 2
Ovog meseca vaš fokus treba da bude na međuljudskim odnosima i saradnji. Ne ističite sebe, budite diplomata i u prvi plan stavite timski rad. Komunikacija će biti od ključnog značaja, a potrebno je da budete spremni na kompromis.

Broj 3

Vaša kreativnost biće naglašena tokom ovog meseca. Iskoristite talente i izrazite svoju autentičnost koja će biti na ceni. Ovo je izuzetno dobar period za bilo koju vrstu umetničkog izražavanja, slikanja, pisanja, ali i objavljivanje knjiga.

Broj 4
Jun vam donosi preko potrebnu stabilnost u život. U prvom planu treba da vam bude orrganizovanost i red. Očistite radni sto, pospremite kuću, složite fioke kako biste pripremili teren za promene nabolje. Ovo je dobar mesec za postavljanje temelja i rad na dugoročnim ciljevima.

Broj 5
Već osećate promene koje su neminovne i biće dobre za vas. Budite otvoreni za nove prilike i izazove. Izuzetno je važno da ostanete fleksibilni i prilagodljivi. Iskoristite ovaj period za lični rast i razvoj.

Pixabay.com

Jun je u znaku broja 6, a fokus je na porodici, ljubavi i uspostavljanju harmonije

Broj 6
Za vas će prioritet biti porodica i ljubavni odnosi tokom juna. Negujte harmoniju i ravnotežu, to će biti od ključne važnosti za vas. Ovo je mesec kao stvoren za razmenu ljubavi i podrške sa voljenima.

Broj 7
Jun će doneti unutrašnji rast i duhovnu introspekciju. Neophodno je da izdvojite vreme samo za sebe, osamite se kako biste mogli na miru da sagledate sve ono što vam je važno. Poslušajte intuiciju i nećete pogrešiti.

Broj 8
Vama je naglašeno polje finansija tokom ovog meseca. Budite oprezni i odgovorni, mudro trošite novac. Ovo je povoljan period za poslovne mogućnosti i materijalni napredak.

Broj 9
Jun je mesec završetaka i transformacije za vas. Vreme je da završite sve nedovršene poslove i oslobodite se starih obrazaca ponašanja. Pravo je vreme da ostavite cigarete i započnete zdraviji život. Intuicija vam je naglašena, poslušajte je i nećete pogrešiti.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)