Numerologija

ASTROLOZI TVRDE: Ovo su najbolji datumi za venčanja u 2023. godini!

Ukoliko još niste zakazali svadbu, možda vam ova predviđanja pomognu da odaberete svoj srećan dan.

17.12.2022 09:03

ASTROLOZI TVRDE: Ovo su najbolji datumi za venčanja u 2023. godini!
shutterstock.com

Svi parovi maštaju o svom venčanju iz snova. Neki vole skromnije da obeleže stupanje u bračni život, neki su pak ljubitelji raskošnih proslava. U koju god kategoriju da spadate, pažljivo birajte datum koji ćete pamtiti do kraja života. Astrološka predviđanja su odredila da tri posebna datuma u narednoj godini uvrstite u razmišljanje ukoliko želite srećan i dugovečan brak. 

 

Najsrećniji datumi za venčanje u narednoj 2023. godini su: 

5. februar 2023. godine

Ne samo da je na ovaj datum pun Mesec, što je poseban blagoslov, već se 5. februara 2023. nijedna planeta ne kreće retrogradno. Period punog Meseca sa svim planetama koje se kreću direktno, posebno je srećan za početak bračne zajednice i zajedničkog života.

shutterstock.com

Odaberite svoj srećan broj

 

17. jul 2023. godine

Parovi kojima je porodica u centru sveta, a koji žele i sami da zasnuju veliku porodicu, trebalo bi da razmisle o venčanju 17. jula. To je datum kada će Mesec i Sunce biti u Raku, što ukazuje na neraskidivu ljubavnu vezu. Ovi parovi će ostvariti blizak odnos pun sloge i zajedništva.

14. oktobar 2023.godine

Na ovaj dan odvija se pomračenje Sunca. Mesec i Sunce biće u diplomatskoj Vagi, znaku partnerstva i ravnoteže, što će doneti toliko potreban sklad u bračni život. Prstenasto pomraćenje čini ovaj datum jedinstvenim, jer se ovakva pojava događa samo jednom godišnje ili svake dve godine.

 

Pored srećnih datuma koji donose neraskidivu ljubav i bračnu sreću, astrolozi upozoravaju i na najnesrećniji datum u narednoj godini.

2. septembar 2023. godine

Ako postoji datum kojeg biste trebali da izbegavate pri donošenju bilo kojih bitnih odluka kao što je stupanje u brak,  to je 2. septembar 2023. To je zato što će Merkur na ovaj dan biti retrogradan, a to može uticati na komunikaciju između para. Ali i Venera, Saturn, Uran, Neptun i Pluton takođe će biti retrogradni. Jedina planeta koji će se kretati direktno je Mars, planeta rata i akcije, što može upućivati na česte svađe.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)