Horoskop

ODABERITE JEDNU OD OVE TRI KARTE i saznajte šta nikako ne treba da radite u 2023. godini!

Svaka karta nosi određenu energiju i poruku, pa izaberite svoju.

14.12.2022 09:01

ODABERITE JEDNU OD OVE TRI KARTE i saznajte šta nikako ne treba da radite u 2023. godini!
Printscreen

Nova 2023. godina je prilika da promenite loše navike i unapredite život. Nema sumnje da ćemo svi mi i u narednoj godini imati brojna iskušenja, ali je važno kako ćemo na njih reagovati.

Mudri ljudi naučili su da životne prepreke gledaju kao izazove i na taj način rešavaju izazove s kojima se suočavaju.

Srećna republika vam nudi jednostavan test. Potrebno je da odaberete jednu od tri ponuđene karte, od koje svaka nosi određenu energiju i poruku, a potom u nastavku pročitate šta nikako ne treba da radite u 2023. godini.

Foto: Shutterstock

Od nas zavisi kako ćemo se postaviti prema životnim problemima

1.

Bilo bi lepo kad biste se 2023. odlučili da prestanete da se ljutite za sve i svašta. Ljutnja nikome ne donosi dobro, već izjeda onoga ko se ljuti.

 

Poruka
Energiju koju trošite na ljutnju i bes sigurno možete bolje da iskoristite i usmerite je na neke pozitivne stvari u životu. Bilo bi dobro da iskreno porazgovarate sa sobom i otkrijete zašto ste stalno ljuti i negativni. Kad shvatite koji je razlog lakše ćete izaći iz tog začaranog kruga. 

2.

Prepuni ste negativne energije, sve vam smeta i na sve se žalite. Prestanite da kukate dok još imate prijatelje koji nisu pobegli glavom bez obzira od vas i vašim žalopojki. 

 

Poruka
Dobro razmislite da li se stalno žalite zato što ste jednostavno navikli na to, da li želite da privučete pažnju ili zaista to mislite. Možete promeniti samo sebe, a vaša kuknjava na visoke cene i težak život neće ništa promeniti. Umesto toga učinite nešto da sebi olakšate život. Nemate dovoljno novca pa potražite dodatni posao koji će vam omogućiti da bolje živite. 

3.

Plašite se samoće i sama pomisao da ćete ostati sami kod vas izaziva paničan strah. Radije ćete trpeti da budete u toksičnoj vezi nesrećni i nezadovoljnio nego da budete sami. 

Poruka
Razmislite šta je uzrok vaših strahova. Možda niste imali dovoljno ljubavi u detinjstvu pa je sad tražite na pogrešnom mestu. Stavite sebe na prvo mesto i ako ne dobijate od partnera ono što smatrate da zaslužujete, čemu onda život udvoje kad ste i sa njim zapravo sami. Više cenite sebe, budite u miru sami sa sobom jer ako vi ne volite sebe kako će vas voleti neko drugi. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)