Horoskop

TESTENINA, SUŠI ILI SUPA, evo koja je omiljena hrana svakom horoskopskom znaku (FOTO)

Ako vam ponestaje ideja koji biste obrok pojeli, poslušajte savet astrologa te ishranu prilagodite svom horoskopskom znaku.

28.11.2022 09:02

TESTENINA, SUŠI ILI SUPA,  evo koja je omiljena hrana svakom horoskopskom znaku (FOTO)
shutterstock.com

Popodnevni obrok odnosno ručak je pravo vreme da se sklonite od gužve i prezalogajite nešto stvarno po vašem ukusu.  Da li ste tip koji će se glad utoliti sendvičem, pastom ili sušijem najbolje znaju atstrolozi, koji su savetovali svaki astrološki znak šta bi trebalo da odabere za ručak

Ovan - Takos

Ovnovi su jedan od najambicioznijih i naprednijih znakova te su skloni novim isksustvima. U skladu sa tim, vole da stvari budu začinjene što se može reći i za njihova omiljena jela. Zato je za njih najbolji izbor takos. Prepun proteina i preliven biljem i začinima  zadovoljiće njihova čula. Takos jednom nedeljno je idealan način da se okupite sa svojim prijateljima i uživate u ovom meksičkom specijalitetu.

Bik - Testenina

Bikovi su najbolji kuvari Zodijaka i imaju prilično istančan ukus. Oni zahtevaju bogat i ukusan ručak u skladu sa njihovom ličnošću. Preskočiće tanjir sa mesom i radije će birati italijansku hranu. Oni znaju da uživaju u hrani posebno kada je na jelovniku testenina bilo koje vrste. Toliko izbora, uvek će pronaći nešto što je po njihovom ukus.

 

 

Blizanci - Pica

Blizanci su po prirodi zabavni i fleksibilni i vole upoznavanje novih ljudi, naročito onih sa živahnom ličnošću. Ručak je najbolje da podele sa prijateljima nakon monotonog dana, a pošto je tokom druženja nezaobilazan razgovor i zabava, najbolje je nešto što će jesti "s nogu" i u pokretu poput pice. Kada izađete sledeći put kupite nekoliko kutija pica kojima ćete počastiti društvo i lepo se zabavite.

Rak - Salata

Rakovi su sentimentalni i teško ih je odvojiti od nečega što im je omiljeno. Doručak je njihov omiljeni obrok u toku dana i teško im je da odole palačinkama. Međutim, zdrava opcija za ručak je pojesti dobru salatu. Prepuna povrća i proteina pomoći će vam da jedete uravnoteženo, a zdravo i da ostavite prostor za dezert.

 

 

Lav - Nudle ili ramen

Lavovi vole da ističu kako se ne plaše da rizikuju da bi stigli do cilja. Oni vole da se okruže odvažnim ljudima poput sebe. Sledeći put naručite porciju nudli ili ramena, a nema ništa ukusnije od ručno pravljenih rezanaca koji će vas činiti sitima duže vreme.

Devica - Supa i sendvič

Device su vrlo praktične i fokusirane tako da ne bi bilo čudno videti ih kako pripremaju hranu noć pre obedovanja, a čak i za celu nedelju. Kada su negde napolju i žele da ručaju, hoće da budu sigurni u to da će dobiti ono što žele, pa se najčešće odlučuju za kombinaciju supe i sendviča. Ova omiljena hrana koja garantuje udobnost zadovoljiće i najvećeg perfekcionistu. 

 

 

Vaga - Burger i pomfrit

Vaga je prilično društveni znak Zodijaka i voli da isprobava nove stvari i mesta, ali i da uživa u zdravoj ravnoteži u životu. Nekada to znači da treba da preskočite zdrave salate i smutije i da se prepustite trenutku pa počastite sebe recimo burgerom i pomfitom. To će vas zasititi ali i dati topao osećaj nostalgičnih noći.

Škorpija - pržena piletina

Iako deluju kao misteriozan i komplikovan znak, Škorpije su zapravo i veliki emotivci, ispod čije se površine krije mnogo strasti i intenziteta i potrebno im je mnogo vremena dok pokažu tu svoju stranu. Pošto su sentimentalni, vole ugodnu hranu a pravi izbor je pržena piletina. Uz krilca i batake osećaćete se kao kod kuće i u svojoj kuhinji.

 

 

Strelac - Dim sum

Strelci imaju hiljadu različitih interesovanja i teško donose odluke. Stiču nove prijatelje na putovanjima i probaju nove stvari ali uživaju najviše u ručku sa društvenim okruženjem. Dim sum je pravi izbor za njih od tanjirića sa knedlama i grickalicama koje će podeliti sa prijateljima, prenosi Best lajf. 

Jarac - Sendvic

Veliki radoholici Jarčevi teško otkazuju svoje obaveze i pravo je čudo kada pronađu vreme da malo uživaju. na ručak manje  gledaju kao na društveni ogađaj a više kao na pokretač ili gorivo uz pomoć kojeg guraju dan. Sendvič i neki čips su odličan izbor za formaliste i klasičare poput njih. Brzo jedu za svojim stolom a uvek će biti varijacija koje će isprobati.

Vodolija - Branč

Za razliku od drugih koji vole nešto da zadrže za sebe Vodolija svoje mišljenje iznos glasno i otvoreno i voli da pomera ograničenja. Neki se drže supa i salata, a vi volite da izađete na ručak. Naravno da možete pojesti palačinku u 14 časova da uživate u ceđenoj pomorandži uz neki sendvič, a branč je savršen način da se prepustite vašoj brzoj strani.

 

 

Ribe - Suši

Ribe su otvorenog uma i srećni su da probaju nove stvari. Otvorenost za nova iskustva je ono čime se Ribe vode i znaju da tako samo mogu da iskuse najsrećnije trenutke. Sledeći put kad se premišljate šta ćete ručati idite u suši bar počastite se omiljenim ukusom iz okeana.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)