Horoskop

NJIMA JE STRES DRUGO IME: Pripadnici 4 horoskopska znaka baš teško znaju da kanališu nervozu

Sklonost ka anksioznosti zbog nagomilanih briga i nemogućnosti ispunjenja zacrtanih ciljeva definitivno mogu da opišu pripadnike određenih horoskopskih znakova.

16.11.2022 21:01

NJIMA JE STRES DRUGO IME: Pripadnici 4 horoskopska znaka baš teško znaju da kanališu nervozu
Shutterstock

Određena doza stresa se u obavljanju bilo kog posla, kao i stvaranju veza, smatra očekivanom i prihvatljivom, ali samo onda kada ume da se konroliše i kada je zdrava, odnosno pozitivna. Međutim, negativan stres ume da poremeti osobu u svakodnevnom funkconisanju i učini je pravim paničarem koji u svemu vidi neki strašan scenario i događaj. Ukoliko se ne snađete dobro u tome i ne umete da kanališete nakupljeni stres, on vas može nadvladati i od vas napraviti isfrustriranu osobu. Evo koji horoskopski zanci su stalno kao na iglama.

Ribe

Stalna užurbanost i zacrtani ciljevi na kojima vredno i kreativno rade, konstantno kod Riba drže stres na visokom nivou. Budući da su veoma maštoviti po prirodi, pa njihov um može da smišlja različite slike, među njima se nađu i neke preuveličane koje često od njih mogu napraviti nervoznu i negativnu osobu. 

Vodolija

Vodolije provode svaki trenutak brinući o svemu, pa čak i o malim stvarima. Često ih more brige vezane za budućnost i razmišljaju o stvarima koje su van njihove kontrole i zbog toga im se sakuplja negativan stres. Uzimaju na sebe previše obaveza koje često ne mogu da iznesu pa imaju problem sa zacrtanim rokovima. Zbog želje da sve završe na vreme i unapred, često su na trncima i napeti.

Ovan

Ako bi ovaj znak mogao da se opiše jednom rečju, to bi bio stres. Gde su oni, tu je i napetost. Oni mogu biti tvrdoglavi i sve u svojoj glavi unapred iskomplikovati, zbog čega su često zabrinuti zbog malih sitnica. Pripadnici tog znaka su često neodlučni, pa ih misli o brigama nadvladavaju. 

Lav

Jedan od najambicioznijih znakova Zodijaka stavlja pred sebe visoke standarde, pa je često u žurbi zbog negativnog stresa. Ako im se planovi poremete ili dođe do neke male promene, to može izazvati pravi užas za pripadnike tog znaka. Karijeristi su i smatraju da treba da budu glavni na sceni. Ukoliko su u drugom planu onda mogu da izazovu i kod sebe i kod drugih stresnu situaciju. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)