Horoskop

NJIMA NE TREBA RETROGRADNI MERKUR: Ovo su najmalerozniji znaci horoskopa!

Astrolozi tvrde da pojedini znaci horoskopa lakše prolaze u životu i da imaju sreće više od drugih, dok se kod nekih dešavaju samo pehovi.

24.11.2022 09:02

NJIMA NE TREBA RETROGRADNI MERKUR: Ovo su najmalerozniji znaci horoskopa!
shutterstock.com

Pojedini ljudi, kog god posla da se late, imaju uspeha i čini se da imaju sreće gotovo na svakom polju. Lako završavaju poslove, ljubavni život im cveta i čini se da su nepogrešivi u svemu što rade. Drugi, pak, da se uhvate za kvaku od vrata polomiće je. Nije im strano i da izgube novčanik ili zaborave gde su nešto stavili, pa ih maler stiže na svakom koraku. Zašto je to tako?

Neki znaci horoskopa jednostavno imaju manje sreće od drugih, tvrde astrolozi i navode kako oni privlače nesreću više od drugih. To znači da će neki loš scenario u njihovom slučaju biti češći nego kod ostalih znakova. Evo o kome je reč 

Ovan

Ovnove po prirodi karakterišu samopouzdanje i dobra snalažljivost i često ih takav stav vodi ka visokim ciljevima i težnji da ostvare uspeh. Ipak, to ne znači da im je naklonjena sreća, naprotiv. Taj znak se, da bi ostvario svoje ciljeve, suočava s mnogim preprekama i izazovima, pa zbog lošeg snalaženja u takvim situacijama Ovnovi često odustanu i razočaraju se.

Rak

Pored toga što je ovaj znak po prirodi veliki emotivac, ne napušta ga ni pesimizam koji pokazuje na svakom koraku. Rakovi u svemu vide negativno i teško izlaze iz zone komfora, pa im se sreća baš i ne smeši. U stanju su da propuste sve moguće prilike zbog unapred zacrtanog lošeg scenarija koji ih očekuje i propustiće ih zbog straha od promena. Oni zapravo uopšte ne vole promene, pa će izbegavati sve situacije koje vode ka tome.

Vaga

Vagama sreća nije naklonjena, ali to za njih nije nešto čime se opterećuju. Iako su jedan od vazdušnih znakova kojima se pehovi dešavaju, Vage nisu mnogo time pogođene već smatraju da mogu da okrenu stvari u svoju korist i da su sami kovači sreće, pre svega svojim radom i trudom.

Škorpija

Život Škorpija je prilično haotičan i one mogu da tvrde da im sreća nije naklonjena. Ipak, one ne odustaju tako lako pa se trude da svakodnevno dokažu kako mogu, po ceni i da moraju, da stisnu zube. Oni su jedan od najupornijih znakova i neće odustati lako dok su u potrazi za srećom. 

Jarac

Ovaj znak smatra da svaki čovek sam stvara sreću i da ona ne pada sa neba. Ne pružaju im se tokom života velike mogućnosti, zbog čega se ubrajaju u znake Zodijaka s lošom karmom. Međutim, oni su i te kako sposobni da sa tim izađu na kraj, te da se pobrinu za sebe.

Vodolija

Vodolije su progresivne i otvorene i dobro znaju kako se nositi s promenama. Iako na početku nemaju sreće, nikada se neće zadržati na jednom mestu i tapkati i čekati da se sreća promeni. Da bi iskoristili prilike koje im se ukazuju, Vodolije nekada treba jednostavno da ostanu tu gde jesu i iskoriste to. U prirodi im je da brzo gube interesovanje ili da pobegnu ali ako bi hteli da savladaju prepreke moraju da se potrude.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)