Numerologija

BROJEVI OTKRIVAJU NAJDUBLJE ŽELJE: Izračunajte lako koji je vaš i proverite za kakvim partnerom žudite!

Trojke žude za ljubavnom bajkom, petice za nasmejanim i uvek raspoloženim partnerom, šestice za onim ko im može pružiti luksuz, a evo šta kažu ostali!

16.02.2023 09:01

BROJEVI OTKRIVAJU NAJDUBLJE ŽELJE: Izračunajte lako koji je vaš i proverite za kakvim partnerom žudite!
pexels.com

Numerologija, odnosno nauka o brojevima, najčešće ide ruku pod rukom sa astrologijom. Na osnovu datuma rođenja moguće je odrediti karakterne osobine osobe, njen životni put, ali i za čim žudi.

Godina rođenja označava generacijski broj i, kako samo ime kaže, daje karakteristike generacije ljudi koji su rođeni te godine. Dobija se sabiranjem svih brojeva iz godine rođenja. Ukoliko ste, na primer, rođeni 1986. godine saberite sve brojeve 1+9+8+6=24, pa potom saberite 2 i 4 dok ne dobijete jednocifren broj. U ovom slučaju to je broj 6.

Srećna republika vam donosi za kakvim partnerom žudite na osnovu generacijskog broja

Foto: Shutterstock

Jedinice žude za inteligentnim partnerom koji će im biti podrška i oslonac

Broj 1

Osobe rođene u generacijskom broju 1 su izuzetno inteligentne i žude za istim takvim partnerom. Moguće je da podsvesno žudite za nekim ko je pametniji od vas. Za vas je to izazov i način dokazivanja, ali i spremnosti da učite nešto novo. Vama je potrebna podrška i oslonac u životu, pa je za vas idealan partner neko ko ume s rečima, ali želi mirnu ljubav bez drame.

Broj 2

Vi reagujete isključivo na emocije pa priželjkujete osećajnog partnera kom neće biti problem da otvoreno pokaže svoju ljubav. Vama je potrebno da vam partner svakodnevno dokazuje ljubav. Ne volite grube ljude pa to ne trpite ni kod partnera, za vas su važne samo pažnja, nežnost i ljubav.

Broj 3

Za pravu i iskrenu ljubav vi ste spremni da uradite bukvalno sve, ali isto to očekujete i od partnera. Ne pristajete na manje od bezrezervne ljubavi i idealne veze, što je ruku na srce, teško pronaći, ali nije nemoguće. Ako uspete da pronađete takvog partnera vaš život će biti kao najlepša ljubavna bajka.

Broj 4

Vi tražite nekog sličnog sebi, veoma odgovornog i pomalo tradicionalnog kova. Partner koji bi bio ostvarenje vaših snova mora biti pošten i marljiv, neko na koga ćete moći da se oslonite i ko će ceniti vaše osobine. Osobe koje vole dramu izbegavajte u širokom luku, koliko god to možda izgledalo uzbudljivo u prvom trenutku. 

shutterstock.com

Brojevi mogu reći mnogo o svakoj osobi 

Broj 5

Vi žudite za partnerom vesele naravi koji je uvek nasmejan, pričljiv, zanimljiv i pametan. Od njega očekujete da preuzme inicijativu, smeh, dobru zabavu... Cenite svoju samostalnost i slobodu, pa izbegavajte ljude koji pokušavaju da vas na bilo koji način ograniče. 

Broj 6

Ako ste rođeni u broju 6 maštate o šarmantnom, lepom i poželjnom partneru koji će vam pružiti lep i luksuzan život. E, pa niste jedini koji o tome maštate. Važno vam je i da partner bude erotičan zato što je intimni deo života za vas veoma važan. Jednostavnije rečeno, želite nekoga s kim ćete imati dobar brak, stabilne finansije, uređen dom, vaspitanu decu, bogat društveni život...

Broj 7

Vi nikako ne pristajete na manje inteligentnog partnera zato što žudite za nekim s kim možete da vodite duboke filizofske razgovore. Uz to očekujete iskrenu i duboku ljubav, bez sumnji, ljubomore i posesivnosti. Nikakav oblik ograničavanja ne biste mogli da podnesete jer ste otvorenog uma pa to očekujete i od druge strane. 

Broj 8

Idealan partner za vas mora da bude snažnog karaktera i izuzetno uspešan na poslu jer vam je potreban osećaj sigurnosti i zaštite. Osoba koju želite u životu mora da vam bude oslonac, ali i autoritet koji vas vodi kroz život. Potreban vam je neko dominantan, ali nikako diktator. Trebalo bi da bude krupnije građe i upečatljivog fizičkog izgleda. 

shutterstock.com

Devetke su zatvorene po prirodi

Broj 9

Osobe rođene u znaku broja 9 žude za ogromnom količinom ljubavi i nežnosti, a to isto ste spremni i sami da pružite partneru. Po prirodi ste suzdržani i zatvoreni, zato vam je potrebna osoba koja će vas podstaći da se otvorite. Izuzetno vam je važno da pored sebe imate osobu od poverenja i nekog ko vas nikad neće izdati. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)