Numerologija

SUDBINA CELE GENERACIJE ODREĐENA JE BROJEVIMA! Pogledajte šta čeka one koji su rođeni iste godine kao i vi!

Izračunajte svoj generacijski broj i saznajte šta vam je numerologija predvidela.

17.09.2022 21:01

SUDBINA CELE GENERACIJE ODREĐENA JE BROJEVIMA! Pogledajte šta čeka one koji su rođeni iste godine kao i vi!
shutterstock.com

Generacijski broj dobija se sabiranjem cifara iz godine rođenja i njihovim svođenjem na jedan broj.
Na primer, ukoliko je neko rođen 2019. godine, njegov generacijski broj će se sabirati na ovaj način: 2+1+0+9=12, dok svođenje na jednu cifru izgleda ovako: 1+2=3. Time se dobija generacijski broj 3.

Generacijski broj ukazuje na model ponašanja čitave generacije, kao i na koje načine oni prihvataju globalne probleme i načine na koje se prilagođavaju kolektivnoj svesti. Pojedinac bi, kako se navodi numerologiji, trebalo da se prilagodi težnjama i putevima svoje generacije

Broj 1

Generacijski gledano u pitanju su vođe, lideri. Osobe jake energije, motivisane, sposobne za velike poduhvate i zadatke. Po sredi je generacija koja želi da preuzme vodeću ulogu u svemu. Svakog pojedinca s generacijskim brojem 1 krasi ponašanje koje će dosta zavisiti od ostalih brojeva koji čine numerološki kod.

Broj 2

Generacijski su pod velikim opterećenjem sredine u kojoj žive. Njihova energija je blokirana, poslušni su i prihvataju podređene uloge. Generacija koja ne može da promeni mnogo toga, već da prihvati sve okolnosti koje su joj nametnute.

Broj 3

Generacija koju odlikuje optimizam, avanturistički duh i maksimalna prilagodljivost. Osobe su izražene intuicije, jakih emocija i sa popriličnim odsustvom racija. Generacija koja je okrenuta ličnim zadovoljstvima, bez samodiscipline, sklona raznim avanturama, nije okrenuta materijalnom svetu.

Broj 4

Imaju dosta prepreka i ograničenja na životnom putu. Osobe su jake discipline, spremne za najteže zadatke, i na mnoga odricanja. Generacija kojoj je zadatak da svojim zalaganjem promeni negativna nasleđa kroz ambiciozan i racionalan pristup.

Pixabay.com

Sloboda 

Broj 5

Generacija koja ima ogromnu potrebu za slobodom, nemirnog duha. Osobe su otvorene prema svima, komunikativni su i vesele prirode. Zadatak joj je da upozna život kroz kontakte s ljudima iz različitih delova sveta i lična iskustva. Okrenuti su budućnosti više od svih generacija.

Broj 6

Generacija koja emituje pozitivnu energiju, plemenitost i povezana je mnogim humanim delima. Osobe su šarmantne, komunikativne i toplo se ophode prema svima. Generacija kojoj je zadatak da upozna život kroz porodične odnose, rad s ljudima. Jedan od zadataka je da pokušaju da isprave mnoge nepravde.

Broj 7

Generacija koja je poprilično duhovno nezrela i buntovna s izraženom potrebom da donese neke promene. Osobe su senzibilne, nesigurne i okrenute mistici. Generacija kojoj je zadatak da duhovno napreduje, da shvati da nije uvek u pravu. Jedan od zadataka je da kroz svoja loša iskustva, koja su posledica pogrešnog pristupa, uče.

pexels.com

Uživanje, odmor i mir

Broj 8

Generacija koja ima određenu zaštitu anđela čuvara i koja je zbog toga malo sporija. Osobe su mirne prirode, trome i generalno nenametljive. Generacija koja može da se pomalo izgubi u problemima jer se preterano oslanja na zaštitu. Jedan od zadataka joj je da se preterano ne opusti i pusti da stvari pored nje prođu.

Broj 9

Generacija koja ima ne baš lak životni put. Osobe su jake prirode, radni, vredni i pomalo tvrdoglavi. Generacija koja može biti pomalo zatvorena i teško prihvatati promene. Jedan od zadataka je da se kroz njihovo žrtvovanje nešto ispravi od negativnog nasleđa.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)