Numerologija

Klonite se njihovog GNEVA: Ovo su 3 NAJAGRESIVNIJA horoskopska znaka!

Čuvajte se ovih horoskopskih znakova, upozoravaju astrolozi.

11.09.2022 21:02

Klonite se njihovog GNEVA: Ovo su 3 NAJAGRESIVNIJA horoskopska znaka!
shutterstock.com

Astrolozi tvrde da su pripadnici pojedinih znakova zodijaka znatno otvoreniji u ispoljavanju svoje agresivne strane kao i da je najbolje kloniti ih se.

Evo o kojim znakovima je reč:

Ovan

Ovan je definitivno najagresivniji od svih horoskopskih znakova, jer je njegov vladar Mars ili bog rata. On ne odustaje u dokazivanju. Često ne ume da se kontroliše, ima slabe živce, ne zna da broji do 10, a da bi bio smiren potrebno mu je nešto više, čak i časovi nenasilnog komuniciranja. Ovan će prvo sebi bradu stvoriti i uvek će razmišljati u tom smeru da prvo njemu bude dobro. Teško pristaje na dogovore i neće lako priznati svoju grešku.

shutterstock.com

Ne umeju da kontrolišu bes

Lav

Ne diraj Lava dok spava. Dok posmatrate ovu životinju zaključujete da ona nije toliko agresivna kada je niko ne dira, znači neće se svađati bez razloga. Lava je u najvećem broju slučajeva nije briga za sve što se dešava u okolini, sve dokle god je on na tronu, dok je kralj džungle. Međutim, ako neko pokuša da ga uznemiri ili skine sa trona, naći će se u kandžama iz kojih se neće izvući. Lavovi se ne mešaju u svađe i generalno ih ne vole, ali su veoma osvetoljubivi i nezgodni kada ih neko proziva ili provocira. Ne biste mogli ni da zamislite šta bi mogli da vam urade, ako im se nađete na putu.

Pixabay

Strelac je znak vatrenog temperamenta

Strelac

Strelac gađa metu i ne voli da promaši svoj cilj, ako neko bude pokušao da ga spreči u tome on će postati veom agresivan. I Strelac ima visoko mišljenje o sebi i često ne pristaje na kompromise, a ne zna ni da broji do 10 kada ga neko iznervira. Strelac je vatreni znak što znači da ima jak temperament, strast, ali ne ume da taktizira. Ukoliko ga izbacite iz ritma usmeriće svoju negativnu energiju prema vama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)