Horoskop

Ova 3 znaka zodijaka nikako ne zovite u KRIZNIM situacijama jer su PANIČARI bez premca!

Oni su kraljevi drame i panike pa u slučaju krizne situacije zaboravite na njih

17.08.2022 07:00

Ova 3 znaka zodijaka nikako ne zovite u KRIZNIM situacijama jer su PANIČARI bez premca!
Pixabay.com

Svako od nas na drugačiji način reaguje u određenim životnim situacijama. Zadržati prisebnost posebno u nekim ključnim trenucima nije lako. Međutim postoje horoskopski znaci koji su jednostavno gube kontrolu i postaju paničari bez premca. Često su emotivno preosetljivi što može da se odrazi i na njihovo zdravlje.

Srećna republika vam otkriva koja 3 znaka su kraljevi drame i paničari bez premca.

BLIZANCI

shutterstock.com

 

Po prirodni su optimisti i veseli ali gube kontrolu kad neko, po njihovom mišljenju, pokušava da im „ispere mozak“ i natera ih da budu samo na jednom mestu. Tad postaju vrlo nervozni a sopstveni strah pokušavaju da prikriju galamom. Potpuno su neupotrebljivi u kriznim situacija i od njih je veža šteta nego korist. Žene koje imaju muževe u zodijačkom znaku Blizanca neka ga nikako ne puštaju ni blizu porođajne sale jer to njihov želudac ne može da podnese.

RAK

shutterstock.com

 

Rakovi su brižni više nego što bi trebalo a u kriznim situacijama postaju kraljevi drame. Ukoliko su na bilo koji način ugroženi njihovi najmiliji tad su u stanju čupati kosu s glave. Pripadnici ovog znaka su previše osetljivi i sve ih pogađa. Uz to su skloni da u glavi „gledaju“ najgori mogući scenario što unosi dodatnu nervozu i paniku kod njih. Moraju naučiti da kontrolišu sebe i svoje emocije i da ne prihvataju baš sve toliko k srcu.

VODOLIJA

shutterstock.com

 

Osobe u ovom znaku često gledaju svet drugačijim očima u odnosu na ostale ljude pa tako i određene situacije doživljavaju na drugačiji način. Imaju strah od neizvesnosti i na prvi znak bilo kakve krize biće prvi u redu u prodavnici da kupe što više hrane. Plaše se siromaštva čak i više nego bolesti pa su zbog svojih strahova skloni psihosomatskim bolestima. Ljudi ih često ne razumeju što dodatno izazva paniku a njih čini toliko nervoznim da bi najradije izleteli iz sopstvene kože da mogu.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)