Horoskop

Najstrastvenije žene se rađaju u jednom horoskopskom znaku: Seksepil je njihovo srednje ime

U jednom horoskopskom znaku se rađaju žene koje bije glas da su nezasite u seksu

07.03.2022 12:17

Najstrastvenije žene se rađaju u jednom horoskopskom znaku: Seksepil je njihovo srednje ime
Pixabay

One  su žestoke i strastvene, ne robuju stereotipima i spremne su sve da probaju. Iz njihovih pogleda, govora i pokreta se jasno vidi strast i njima je potreban partner koji može da zadovolji njihovu žestoku prirodu.

U tri horoskopska znaka se rađaju upravo takve žene, ali jedna je šampionka po nezasitosti, prenosi 24sata.hr.

Pixabay

Sa Škorpijama će se muškarci dobro oznojiti u spavaćoj sobi

 

Škorpija

Škorpije imaju veći seksualni apetit od svih ostalih znakova. Njena žestoka i strastvena priroda je vidljiva u svim aspektima života, a to se naročito oseti u spavaćoj sobi. Ona voli da isprobava nove stvari, da uživa i seks sa njom je nepredvidljiv i uzbudljiv.

Škorpijice vrlo jasno znaju da tumači znake i potreban je samo jedan osmeh ili značajan pogled i ona će odmah prihvatiti igru. Muškarci koji se upuste u seksualne igrarije sa njom moraju da budu oprezni i da budu spremni da se dobro oznoje u spavaćoj sobi.

Pixabay

Žene rođene u znaku Bika obožavaju dodir

 

Bik

Dodir je najvažniji za ženu Bika. Njena seksualna želja je veoma jaka i ona se prepušta maženju, nežnostima i dodirima.

Iako daje jasne signale i aludira na seks, nikada neće priznati da je ona dala povoda ili bila inicijator. Njen seksualni poriv je fizičke prirode i ako hoćete da je uzbudite i očarate, priuštite joj senzualnu masažu.

Pixabay

Žene rođene u znaku Ovna prihvataju svaki izazov, pa i u seksu

 

Ovan

Ovna na seks pokreće čist adrenalin jer on voli izazove u svemu, pa i u seksu. Žena rođena u ovom znaku je puna strasti, voli da osvaja, pristaje na igrice i eksperimentisanje.

One svoju strastvenu prirodu i seksualni apetit pokazuju u spavaćoj sobi, ali i na svim drugim mestima, jer su nestašne i željne igre, piše Your Tango.

Komentari (0)