Horoskop

DANAS JE POMRAČENJE SUNCA I 3 ZNAKA SU NA UDARU: Promene vas poput cunamija hvataju u kovitlac - ko preživi, pričaće!

Evo ko treba da obrati pažnju u narednom periodu.

18.09.2024 09:01

DANAS JE POMRAČENJE SUNCA I 3 ZNAKA SU NA UDARU: Promene vas poput cunamija hvataju u kovitlac - ko preživi, pričaće!
Roger / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Od 18. septembra do 2. oktobra 2024. godine, kozmički događaji donose promene koje će šokirati mnoge. Ovo razdoblje, poznato kao „Koridor pomračenja“, donosi sa sobom snažne uticaje, posebno zbog direktnog učešća Saturna, koji ima moć da otkrije skrivene aspekte naših života.

Pomračenje Sunca koje se dešava 18. septembra 2024. godine prvi put se javlja na osi Devica-Ribe, što ukazuje na dramatične promene i intenzivne emotivne tokove. Ovaj događaj može značajno uticati na naše svakodnevne živote, pokrećući promene koje se mogu uporediti sa snagom cunamija.

U periodu od 18. do 19. septembra, pod uticajem pomračenja, Neptun i Saturn u Ribama mogu intenzivirati naša osećanja do tačke gde će se mnoge stvari činiti kao da su izvan kontrole. Saturn će „otkriti“ ono što je dugo bilo skriveno, pružajući nam novu perspektivu na situacije koje smo možda zanemarivali ili skrivali.

Ovi horoskopski znakovi treba da se pripreme. 

Ribe

Ribe će doživeti najjači uticaj ovog pomračenja, s obzirom na to da se ono dešava u njihovom Sunčevom znaku. Ovaj period može doneti značajne promene u aspektima kao što su lični status, zdravlje i javni život. Ribe mogu biti u centru pažnje zbog važnih događaja kao što su razgovori za posao, lekarski pregledi ili javni nastupi. Takođe, moguće su promene u statusu, poput preseljenja, promene državljanstva ili unapređenja na poslu.

Devica

Pomračenje će imati dubok uticaj na znak Device, posebno u sektoru odnosa i partnerstava. Setite se šta se desilo u vašem životu od 10. marta 2024. godine, kada je započeo ovaj ciklus pomračenja. Ove promene mogu se odnositi na vašu vezu, brak ili ljubavne odnose. Ako ste započeli nešto novo u svom životu u tom periodu, ovo je vreme kada će se te situacije konačno razjasniti. Pomračenja tokom 2025. godine mogu biti indirektno povezana sa događajima iz septembra.

Blizanci

Za Blizance, pomračenje se dešava u najvišoj tački horoskopa, u sektoru autoriteta, moći i nadredjenih. Ovo može značiti važan sastanak na poslu, odluke o imenovanjima ili potpisivanje važnih dokumenata, kao što je ostavka. Pomračenje može takođe uticati na komunikaciju sa državnim organima, naročito u vezi sa pitanjima emigracije. Tokom ovog perioda, možete doneti važne odluke koje se tiču vašeg statusa, poput venčanja, roditeljstva, razvoda ili sticanja značajne titule.

Ovaj “Koridor pomračenja“ donosi sa sobom priliku za duboku introspekciju i transformaciju. Kako se pripremate za ovaj period, budite spremni da se suočite sa skrivenim aspektima svog života i da prihvatite promene koje će oblikovati vašu budućnost.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)