Horoskop

DOK SVI PUCAJU OD PROBLEMA, OVA 4 ZNAKA ČEKA NAJBOLJA JESEN: Novčanik debeo, a srce puno - bolje ne može!

Proverite da li ste među njima.

13.09.2024 09:01

DOK SVI PUCAJU OD PROBLEMA, OVA 4 ZNAKA ČEKA NAJBOLJA JESEN: Novčanik debeo, a srce puno - bolje ne može!
NIJO / Backgrid UK / Profimedia

Ova jesen donosi uzbudljive astralne promene koje će uticati na nekoliko horoskopskih znakova. Prema astrolozima, određeni znakovi će imati priliku za značajne transformacije i ostvarenje važnih ciljeva.

Evo šta nas čeka:

Devica: Doba sreće i transformacije

Za Device, jesen će biti vreme izvanrednih prilika. Mlad Mesec u Devici 2. oktobra označiće početak perioda kada će Device imati priliku da se fokusiraju na svoje ciljeve, posebno u oblastima posla, zdravlja i ličnog razvoja. Pomračenje Meseca 17. oktobra na osi Riba-Devica dodatno će pojačati ovaj period, donoseći priliku za oslobađanje od starih obrazaca i prihvatanje novih početaka. Ova sezona može doneti značajnu transformaciju i omogućiti Device da postignu ono što su oduvek želeli.

Vaga: Vaše vreme da zablistate

Sezona Vage počinje 23. septembra sa ulaskom Sunca u vaš znak, donoseći vam dodatnu dozu samopouzdanja i šarma. Ovaj period je idealan za postizanje ciljeva u ljubavi, poslu i finansijama. Retko pomračenje Sunca 2. oktobra tokom mladog Meseca dodatno će pojačati vašu sposobnost da manifestujete svoje želje. Ipak, pazite na svoju sklonost da ugađate drugima – zvezde su vam naklonjene, ali važno je da ostanete fokusirani na svoje ciljeve.

Škorpija: Prihvatite magiju jeseni

Sunce ulazi u znak Škorpije 23. oktobra, otvarajući period intenzivnih emocija i transformacija. Mlad Mesec u Škorpiji 1. novembra donosi mogućnost dubokih promjena i manifestacije vaših najdubljih želja. Ovaj period će biti ispunjen magijom i prilikom za lični razvoj, dok će ulazak asteroida Juno u Škorpiju 3. novembra dodatno pojačati fokus na odnose i intimnost. Očekujte produbljenje postojećih veza i mogućnost stvaranja novih odnosa sa posebnim intenzitetom.

Ribe: Sezona sreće i rasta

Iako jesen nije sezona vašeg rođenja, Ribe će uživati u posebnoj sreći i transformaciji. Pun Mesec i delimično pomračenje Meseca u vašem znaku 18. septembra donose trenutak kulminacije i ispunjenja prošlih namera. Koristite mlad Mesec u Devici 2. oktobra za postavljanje ciljeva u oblastima zdravlja, posla i blagostanja, prenosi Atma. Vaša intuicija i kreativnost će biti na vrhuncu, pružajući vam priliku za emocionalno isceljenje i duhovni rast.

Ova jesen donosi kosmičke promene koje će značajno uticati na pojedine horoskopske znakove. Iskoristite ove trenutke za lični razvoj i manifestaciju svojih snova, jer zvezde su vam naklonjene!

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)