Horoskop

ONI SU MAGNET ZA NOVAC, LOŠE STVARI IH ZAOBILAZE, ZA DVA ZNAKA POČNJE PREOKRET: Do kraja 2024. će zaraditi brdo para

Astrolozi imaju sjajne vesti za ove srećnike.

24.08.2024 09:01

ONI SU MAGNET ZA NOVAC, LOŠE STVARI IH ZAOBILAZE, ZA DVA ZNAKA POČNJE PREOKRET: Do kraja 2024. će zaraditi brdo para
Credit: Dj Sergio Garrido / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Nedostatak finansija može biti zastrašujuće iskustvo koje mnoge ljude vodi u zabrinutost i nervozu. Međutim, astrolog Atenija Rilči donosi dobre vesti za ljude koji su rođeni u znakovima Vage i Strelca - pred njima je period prepun obilja i materijalne sreće.

Vaga: Spremite se za procvat!

Ako ste rođeni u znaku Vage, astrolozi predviđaju da se vaša sreća konačno menja. Jupiter, planeta sreće i obilja, trenutno se nalazi u Blizancima i donosi vam period neverovatne ekonomske stabilnosti. Ova planetarna pozicija stvara harmoničan trigon sa vašim znakom, što znači da su svi vaši napori u proteklih godinu dana konačno počeli da donose plodove.

T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Najbolje tek dolazi

 

Jupiter u Blizancima vam donosi jasnoću i sposobnost da donosite mudre odluke koje će direktno uticati na vaš finansijski uspeh. Ovaj period je idealan za preduzimanje novih koraka u karijeri, ulaganje u projekte koji su vam ranije izgledali rizično i odbacivanje svih odnosa i situacija koje vas više ne služe.

Strelac: Vaša sreća je nezaustavljiva

Pripadnici znaka Strelca, poznati po svojoj sreći, očekuju posebno povoljni planetarni tranziti u 2024. godini. Jupiter, njihova vladajuća planeta, dodatno pojačava njihovu sreću, posebno u sferi partnerstva i karijere.

Saturn, planeta discipline i odgovornosti, trenutno je u opoziciji sa njihovom 10. kućom karijere, što znači da će svaki njihov trud biti nagrađen. Međutim, uz poznatu upornost i sreću koja ih prati, Strelčevi će uspeti da prebrode sve prepreke i na kraju postignu finansijski uspeh koji su oduvek želeli.

Ovaj period donosi nadu i optimizam za pripadnike ovih znakova, nudeći im priliku da ostvare svoje finansijske ciljeve i da se oslobode stresa vezanog za novac. Sve u svemu, za Vage i Strelce predstoji razdoblje u kojem će se njihova finansijska sreća napokon promeniti na bolje.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)