Horoskop

EVO KO JE NAJBOLJI, A KO NAJGORI MUŽ HOROSKOPA: Ovaj će vam skinuti zvezde, a od jednog bežite koliko vas noge nose!

Otkrijte za koga je dobro udati se, a za koga baš i ne.

06.09.2024 09:01

EVO KO JE NAJBOLJI, A KO NAJGORI MUŽ HOROSKOPA: Ovaj će vam skinuti zvezde, a od jednog bežite koliko vas noge nose!
DAME / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Mnogi od nas veruju da karakteristike horoskopskih znakova mogu da utiču na naš način života i ponašanje. Kada je u pitanju izbor partnera za ceo život, svaki horoskopski znak ima svoje specifične osobine koje igraju ključnu ulogu u braku. Stručnjakinja za horoskop, Silvija Smit, donosi rangiranje muževa prema horoskopskim znakovima, od najboljih do najmanje pogodnih za dugotrajnu vezu.

1. Rak

Rak je na vrhu liste kao najbolji muž. U braku, Rak pruža duboku emocionalnu podršku i povezanost. Poznat po svojoj brižnosti i osećajnosti, Rak je savršen izbor za nekoga ko traži stabilnost i ljubav. Njihova sposobnost da budu osetljivi i snažni ljubavnici čini ih izuzetnim partnerima.

2. Vaga

Razborit i ljubazan, muž Vaga ima veliko srce i stalno se trudi da poboljša bračni život. Vage su posvećene ljubavi i odnose se sa poštovanjem prema svima oko sebe. Ako je vaš muž Vaga, možete biti sigurni da je uvek tu za vas.

3. Škorpija

Škorpija ima moć da izgradi duboke emocionalne veze, a kada je u pitanju brak, oni su lojalni i podržavajući. Iako mogu biti intenzivni, ako se nađete na njihovoj „pravoj“ strani, otkrićete da su Škorpije predane i nesebične, što ih čini izvanrednim partnerima.

Patriot Pics / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ovo su najbolji muževi

4. Jarac

Iako Jarčevi često izgledaju previše praktični i realistični, ove osobine su ključne za stabilan i dugotrajan brak. Oni su posvećeni i ozbiljni u vezi, pružajući temelj za čvrst odnos. Kada Jarac izrazi svoje emocije, otkriva zašto je jedan od najboljih muževa.

5. Riba

Muž Riba je kreativan i emotivan, što doprinosi mirnoj atmosferi u domu. Takođe su divni roditelji. Međutim, njihova povremena sklonost da izgube osećaj za realnost može ih postaviti na peto mesto, iako su još uvek veoma poželjni partneri.

6. Bik

Bikovi vole stabilnost i udobnost, što znači da ćete sa mužem Bikom izgraditi siguran i udoban dom. Iako su emocionalno prisutni, možda ćete morati da ih usmerite prema dubljim emotivnim izražajima. Sa malo truda, Bik može postati savršen muž.

7. Lav

Muževi Lavovi su izuzetno predani i puni ljubavi, što čini brak s njima vrlo intenzivnim iskustvom. Iako su obično posvećeni svojoj porodici, mogu biti skloni da se naljute i prkose kada su nezadovoljni.

8. Blizanac

Blizanci unose živahnost u brak, uvek tražeći stimulaciju i uzbuđenje. Oni su lojalni, ali emocionalna povezanost im je ključna. Ako ne dobiju ono što im treba, mogu potražiti utehu negde drugde.

9. Devica

Device su odane i predane, ali njihova sklonost da budu previše analitične može ponekad učiniti brak manje uzbudljivim. Ipak, njihova posvećenost porodici i obavezama ih čini vrednim partnerima.

T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Dok se na ove ne možemo baš uvek osloniti

10. Ovan

Ovan donosi avanturu u brak, ali njihova potreba da budu prvi u svemu može stvoriti izazove. Kada su srećni, Ovan je sjajan partner, ali ako postanu nezadovoljni, mogu postati teško podnošljivi.

11. Vodolija

Vodolije su emocionalno povezane, ali često žive u svojoj glavi, što može otežati izražavanje njihove posvećenosti na način koji partner može razumeti. Oni vas vole na svoj način, ali to može biti teže za shvatiti.

12. Strelac

Muževi Strelci su zabavni i puni života, ali njihova sklonost ka nezavisnosti može ih učiniti manje odanima. Dok su oni ljubitelji svega, uključujući i „druge“, to može predstavljati izazov u dugotrajnom braku.

Svaki horoskopski znak ima svoje jedinstvene osobine koje utiču na njihov stil braka. Pronađite ono što vam najviše odgovara i uživajte u izgradnji odnosa koji će trajati.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)