Horoskop

OVAJ DAN BIĆE PREKRETNICA, POSLE NJEGA NIŠTA NEĆE BITI ISTO: Venera prelazi u Vagu i donosi ljubav, a biće i para do krova!

Planeta lepote ulazi 29. avgusta u svoj znak Vage i tad se sve menja.

25.08.2024 09:01

OVAJ DAN BIĆE PREKRETNICA, POSLE NJEGA NIŠTA NEĆE BITI ISTO: Venera prelazi u Vagu i donosi ljubav, a biće i para do krova!
LaurentVu / Sipa Press / Profimedia

Posle Venere u Devici, koja nas je stalno terala da se preispitujemo i analiziramo partnera i drage osobe, bavimo poslom i svakodnevnim obavezama, stiže nam Venera u Vagi i donosi otmenost, stil, lepo izražavanje i manire i unosi više šarma i suptilnosti.

Ovo je energija koja će se osećati u vazduhu kada je ljubav u pitanju. Venera vlada znakom Vage, isto kao i znakom Bika, ali su u pitanju dve potpuno različite energije. Vaga je vazdužni element, a Bik zemljani. Zato Veneru u Vagi vezujemo za veštinu komunikacije, dok se Venera u Biku vezuje za sklonost ka čulnim zadovoljstvima.

Harmonični odnosi

Venera u Vagi voli lepe i skupocene stvari, lepa i otmena mesta za izlaske i društvo u kojem njen šarm dominira. One vole da izlaze, flertuju i kada im se poklanja pažnja i to im je zapisano u horoskopu.
Harmonični odnosi su nešto čemu teži svaka Vaga i kada oni nisu kako treba, ništa im ne ide od ruke. One žele da postave sve na svoje mesto i doprinesu boljem slaganju ljudi i toleranciji. Obožavaju cveće, romantične večere i uživaju u komplimentima. Voli javnost, da privlači pažnju i poglede, a nikako joj ne prijaju grubost i agresija.

BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Vreme za uživanje u ljubavi i harmoničnim odnosima

 

Umetnost življenja i lakoća postojanja je ono što treba svi da naučimo od Vage. One znaju da realizuju i unovče talente, a naročito ako je reč o umetnosti. Mnogi će osetiti promenu energije i i rasterećenje, bićemo opušteniji, truditi se da poboljšamo položaj i status na poslu, promeniti pristup, stil... Primećivaćemo lepe stvari, više pažnje obraćati na izgled i, što je najvažnije, više se smejati. Život će nam postati lakši jer ćemo stvari gledati drugim očima.

Sukobi nisu dobrodošli u ovom periodu, pa ćemo imati više strpljenja za druge i više strpljenja u rešavanju nesporazuma, bićemo ljubazniji i birati reči kad želimo nešto da saopštimo. Zato ovaj period treba da iskoristimo za rad na odnosima koji su vredni truda i posvetimo im posebnu pažnju.

Osmeh kao najjače oružje

Ovo je vreme da počnete da flertujete, da priđete simpatiji, kažete kako se osećate ili da vezu podignete na viši nivo, bilo da se radi o preseljenju, venčanju ili izgovaranju "volim te".
Venera takođe vlada poljem novca, pa je ovo sjajan period za započinjanje poslova i ulazak u nova poslovna partnerstva. Venera u Vagi nam daje jasnoću kompromisa, bez preteranog žrtvovanja.

shutterstock.com

Neka osmeh bude vaše najjače oružje u ovom periodu

 

Posebno je važna kad su u pitanju kreativna zanimanja, umetnost i poslovi u vezi s javnošću. Estetika će igrati važnu ulogu i što je lepo i prija oku. Jedina mana može biti neodlučnost. Mogli bi se često dvoumiti i menjati mišljenje, a to i te kako nervira ljude. Mogu biti i hladne i proračunate i ponekad iritirajuće spore.

Venera u Vagi je povoljna i na globalnom planu jer ukazuje na pregovore i primirje, pa bismo mogli da se nadamo da će neke vatre u svetu biti ugašene ili se nastaviti, ali za pregovaračkim stolom. Putin je Vaga u horoskopu, pa bi mogao da potraži druga rešenja.

Vežbajte strpljenje, zdrave granice i velikodušnost tokom ovog perioda, a kao najjače oružje koristite osmeh!!!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)