Horoskop

SUKOBI, HAOS I BESPARICA: STIGAO NAM JE RETROGRADNI MERKUR! Ovo će biti paklen period, spremite se na neočekivano!

Pred nama je teško vreme, tvrde astrolozi.

05.08.2024 14:35

SUKOBI, HAOS I BESPARICA: STIGAO NAM JE RETROGRADNI MERKUR! Ovo će biti paklen period, spremite se na neočekivano!
Nassou.fr / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Merkur ulazi u retrogradnu fazu u znaku Device, a ovaj period će trajati 23 dana. Astrolozi upozoravaju da tokom ovog vremena treba biti oprezan, posebno u poslovnim odnosima i ličnim svađama, jer će retrogradni Merkur doneti izazove i povratak u prošlost. Ovaj period takođe nudi priliku za duhovni i materijalni rast, ali može izazvati haos u različitim životnim sektorima.

Retrogradni Merkur u Devici  unosi stabilnost i praktičnost, s obzirom na to da je Devica zemljani znak koji se fokusira na svakodnevne obaveze i rutine. Ipak, retrogradno kretanje Merkura može poremetiti radni sektor i ljubavni život, kao i uticati na javno zdravlje i karijeru.

Zbog retrogradne faze, možda ćete se suočiti sa poteškoćama pri predstavljanju na razgovorima za posao. Preporučuje se nošenje plave boje koja simbolizuje komunikaciju i može povećati vaše samopouzdanje. Takođe, vaša rutina može biti narušena, a lenjost može uticati na vašu sposobnost da ispunjavate obaveze. Na radnom mestu bi mogli nastati sukobi, pa je važno dvaput proveriti svoj rad kako biste izbegli greške.

Evo kako će retrogradni Merkur u Devici uticati na različite horoskopske znakove:

Ovan

Retrogradni Merkur usporiće vaše poslovne dogovore. Može proći dosta vremena dok se ne postigne saglasnost sa partnerima ili klijentima. Pažljivo analizirajte dokumentaciju kako biste izbegli prevaru.

Bik

Ovaj period može doneti poboljšanja u ljubavnom životu jer Devica povezuje sa pravim ljudima. Ako se osećate uznemireno, nemojte se bojati da prekinete vezu.

Blizanci

Vaš poslovni život može biti poremećen. Možda ćete se osećati lenjo i izbegavati posao.

Rak

Retrogradnost može doneti osećaj praznine i nepoverenja prema drugima. Možete se osećati udaljeno od svojih najmilijih, pa je važno kontrolisati negativne misli.

Lav

Ovo vreme vam može dati energiju za nove projekte, ali planirajte pažljivo kako ne biste bili prevareni

Devica

Idealno je vreme za obnovu veze sa bivšim partnerom ili sećanje na stare uspomene. Umesto da očajavate, zatvorite stare rane i krenite dalje.

Vaga

Možete izgubiti mobilni telefon ili neki tehnički uređaj. Ne paničite; moguće je da ćete ga pronaći na neobičnom mestu.

Škorpija

Retrogradnost može učiniti vreme monotono i dosadno. Možda nećete imati dovoljno energije da izađete i bićete skloni lenjosti.

Strelac

Ovaj period može uticati na vaš ljubavni život. Vaši napori u vezi mogli bi biti uzaludni i možda ćete morati da počnete iznova.

Jarac

Retrogradni Merkur favorizuje napredak i rast. Uspešno ćete voditi projekte, ali budite strpljivi jer neki ljudi mogu biti teže pridobiti.

Vodolija

 Vaš zavodljiv šarm može privući mnoge prilike, ali budite oprezni da ne prepustite svojim željama kako biste izbegli gubitke.

Ribe

Možda ćete osećati da ste okruženi ili posmatrani. Ovaj osećaj je rezultat retrogradnog Merkura u Devici. Trebalo bi da izlazite češće i ne brinete previše. 

Tokom ovog perioda, važno je biti pažljiv, planirati unapred i izbegavati nepotrebne sukobe.

BONUS VIDEO: 

 

Komentari (0)