Horoskop

OPREZ! DO 4. SEPTEMBRA NEMA OPUŠTANJA: Samo OVA četiri znaka će izbeći totalnu katastrofu!

Očekujte kraće veze, flertove, dopisivanje i upoznavanje preko društvenih mreža.

02.08.2024 09:01

OPREZ! DO 4. SEPTEMBRA NEMA OPUŠTANJA: Samo OVA četiri znaka će izbeći totalnu katastrofu!
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Iz jedne stabilne i pomalo usporene energije Bika ušli smo u veoma dinamičan period koji će svima doneti mnogo aktivnosti. S obzirom da su Blizanci intelektualni znak horoskopa, odraziće se na mentalnom nivou, pa tako doneti napetost i nervozu jer ćemo želeti da sve realizujemo u najkraćem roku.

Obavljaćemo više stvari u isto vreme, više se družiti i želeti da realizujemo ideje i želje u što kraćem roku. Ali to može biti opasno jer nećemo moći da se koncentrišemo, već ćemo prelaziti s teme na temu ili s posla na posao. Faliće nam fokus i koncentracija. Ono što nam može pomoći jeste da budemo stalno u pokretu i da kanališemo energiju kroz pisanje, usvajanje novih znanja, komunikaciju, braću, sestre, pokret...

S ovim Marsom interesovanja mogu biti raznolika, komunikacija življa i dinamičnija, a vrlo često može doneti tenziju, nestrpljenje i svađu. Primetićete da je kod mnogih jezik duži, a fitilj kraći. Govorićemo brže, oštrije, biti u potrazi za komunikacijom i stalno se kretati. Mnogi neće moći da drže jezik za zubima i reći šta misle, pa kud puklo da puklo.

Zastoj u saobraćaju

U ovom periodu komunikacija preko interneta i društvenih mreža će biti od velikog značaja, ali za vreme retrogradnog Merkura, od 4. do 27. avgusta, možemo imati problema s istim. Mogući su problemi s automobilom, kompjuterima, telefonima i tehnikom. U tom intervalu možete očekivati probleme s trgovinom, uznemirujuće glasine, probleme u medijima, zastoje pošte, knjižare, probleme u saobraćaju i oštriju retoriku u komunikaciji.

shutterstock.com

Izbegavajte nervozne ljude sklone svađi

Mars je najaktivnija planeta u Zodijaku i predstavlja akciju, nagon, rad, borbu, inicijativu, impuls, mlađe muškarce, snagu volje, seksualnu energiju, a često simbolizuje vojnike, uniformisana lica, sportiste, dok Blizanci predstavljaju trgovinu, transport, prevoz, pisanje, okruženje, braću, sestre, rodbinu, komšiluk, saobraćaj, pisma, poruke, telefon, radio, televiziju, novine, časopise, papire, hod i govor, komunikaciju, gestikulaciju, ramena i prste.

Od kraja avgusta mnoge planete će biti retrogradne, što znači da će nas vraćati na nešto što smo već proživljavali, možda na neki drugi način. Doći će do preokreta na mnogim poljima, što na globalnom, što na individualnom planu. Može doći do kulminacije nečega što se dugo dešavalo, ograničavanje i prepreke koje se moraju savladati. Mogući su i novi zakoni što se tiče kretanja, pasoša, školstva ili uvođenje nekih novih papira.

Mars u Blizancima simbolizuje štrajkove i ljude na ulicama, pa se mogu očekivati masovni protesti. A na ličnom planu može doneti uspeh i završavanje zadatih ciljeva.

Neobavezne veze

Što se ljubavi tiče, očekujte kraće veze, flertove, dopisivanje i upoznavanje preko društvenih mreža. Muškarci će se ponašati detinja stije, oblačiti sportski, osećati se mlađe, s mnogo više elana. Flertovanje i strast će ispoljavati rečima, a često će menjati partnere.

Teško ćemo tolerisati savete drugih jer ćemo misliti da sve mnogo bolje znamo. A u suštini nećemo se mnogo udubljivati u suštinu problema. Pričaće se, šuškaće, biće mnogo tračeva, ogovaranja, pa, samim tim, neki bi mogli biti povređeni. Ali postaćemo pronicljivi ji, radoznaliji, svestraniji i spremni za nove izazove i nova znanja. Oštroumnost i sistematičnost je odlika ovog Marsa, a svu snagu crpićemo iz reči. Misli i jezik će biti naša pokretačka snaga. Komunikacija u nekim trenucima može biti oštra, pa možemo ponekad biti cinični i sarkastični.

shutterstock.com

Ova energija će jedino odgovarati najviše odgovara Ovnovima, Lavovima, Vagama i Vodolijama

Mars kroz Blizance najviše odgovara Ovnovima, Lavovima, Vagama i Vodolijama, a manje će prijati Devicama i Ribama, kao i svima onima koji imaju neke planete u ovim znacima, ali će ih na neki način pokrenuti.

Što se zdravlja tiče, vodite računa kada su respiratorne bolesti u pitanju i povrede ruku i ramena. Čuvajte prste, izbegavajte brzu vožnju i gledajte da ne ulazite u sukobe i svađe. Trudite se da budete tolerantni i strpljivi i proverite sve informacije koje dođu do vas. Ne ulazite u konflikte!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)