Horoskop

NAJTAČNIJI NEDELJNI HOROSKOP NAJAVLJUJE HAOS: Koga će arogancija skupo koštati, a ko će se razbacivati novcem

Evo šta zvezde spremaju za svaki horoskopski znak od 21. do 28. jula

21.07.2024 18:01

NAJTAČNIJI NEDELJNI HOROSKOP NAJAVLJUJE HAOS: Koga će arogancija skupo koštati, a ko će se razbacivati novcem
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

U nastavku vam donosimo veliki nedeljni horoskop, koji će vam pružiti uvid u astrološke prognoze za naredni period. Zvezde nam ove nedelje pružaju zanimljiv uvid u potencijalne događaje i izazove koji vas očekuju.

Srećna republika vam donosi najdetaljniji i najprecizniji nedeljni horoskop, pa proverite kako su vam zvezde nakolonjene naredne sedmice. 

OVAN - Ljubav i snaga

Shutterstock

Ovan

 

POSAO: Dragi Ovnovi, kod vas se mnogo toga promenilo ovih dana, a većina stvari se tiče vas samih. Mnogi pripadnici vašeg znaka su usvojili drugačiji ritam, obaveze, promenili svakodnevicu i sada je potrebno da se adaptiraju na nove okolnosti. Neki su se možda vratili s odmora, neki će tek da idu, a neki su prihvatili nove poslovne obaveze. Niste zadovoljni rezultatima na materijalnom planu i svesni ste da ne mogu da budu onakvi kakvi biste želeli i to bi moglo malo da vas koleba, ali ne toliko da vam pokvari životnu radost i raspoloženje tokom ovih dana. Radovaće vas neke privatne stvari, bićete pre svega zadovoljni sami sa sobom, porodicom, prijateljima. U ponedeljak 22. jula ćete pokrenuti određene osobe svojim optimizmom, ali nemojte da se zanesete rezultatima jer su moguće oscilacije. U svakom slučaju, bićete puni optimizma, dinamični i živahni, naročito od sredine nedelje. Krajem nedelje ćete biti praktičniji i baviti se detaljima i nekim administrativnim poslovima, a moguća je i nova poslovna ponuda ili kraće putovanje.

LJUBAV: Na emotivnom planu mogli biste da osećate neku uznemirenost, ili s vaše strane ili od partnera, a moguća su i obostrana očekivanja koja se neće realizovati onako kako želite. Bićete skloni da neke događaje ubrzate i što pre završite. Možda je bolje da više razgovarate s partnerom i na neki način nagovestite šta vam smeta. Deca su u fokusu ovih dana, pa ćete više vremena provoditi s njima ili se baviti njihovim obavezama. Ovo je period kada su moguće vesti o prinovi i proširenju porodice. Slobodni Ovnovi bi mogli prepoznati osobu s kojom bi mogli da naprave veoma dobru relaciju i harmoniju u odnosima. Sve bi moglo da se dogodi iznenada i naglo i da se Ovnovi zaljube preko noći. Ljubav biste mogli da pronađete na putu, u izlascima, mestima za zabavu...

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu mogli biste imati problema s vratnim delom kičme, štitastom žlezdom i glasnim žicama. Nemojte piti hladne napitke.

SAVET: Probajte da pronađete način kako da potrošite višak energije.

BIKOVI - Prosperitet i troškovi

Shutterstock

Bik

 

POSAO: Dragi Bikovi, kod vas se mnogo toga dešava unutar vas, a da ni sami niste svesni zbog čega. Moguće je da ste uznemireni zbog nečega, nestrpljivi i da čekate da se nešto realizuje, a u isto vreme se sve prolongira. Svesni ste važnosti iskustva i onoga što sledi nakon toga, pa samim tim možete biti napeti i nervozni. Imaćete dodatnu pomoć i podršku, što će vam mnogo značiti i pomoći da pristupite na drugačiji način problemima i izazovima. Ponedeljak je veoma specifičan dan, kada će se smenjivati raznorazne situacije i kada će postojati i neki problemi u komunikaciji, koji će se vrlo brzo razjasniti, ali će nastati neki novi i sve tako ukrug. Finansijska situacija će se poboljšati, moguć je i neki značajniji priliv novca, ali postoje i troškovi i dugovi koje ćete morati da revidirate, pa to nećete ni osetiti. Bikovi koji se bave privatnim biznisom će osetiti posebne benefite ovih dana i baviti se širenjem posla. Budite obazrivi oko 23. jula, mogući su sukobi s autoritetima ili neka materijalna šteta.

LJUBAV: Na emotivnom planu Bikovi će imati potrebu da budu otvoreni i iskreni, ali će u isto vreme biti osetljiviji. Od toga će i zavisiti da li će veza biti stabilna. Ako budete imali podršku i i razumevanje, veza će biti stabilnija, u suprotnom, vaša ranjivost bi mogla da se okrene u drugom pravcu. Ponedeljak će biti veoma specifičan, kada su mogući ozbiljni razgovori ili ćete povući važne poteze. Jedno od vas bi moglo da prenagli ili pretera, dok bi ovo drugo moglo da deluje razmaženo ili nezainteresovano. Sve su to izazovi koje ćete morati da prevaziđete. Krajem nedelje situacija će biti stabilnija i postojaće mnogo više razumevanja. Slobodni Bikovi bi ove nedelje mogli imati duži razgovor s osobom koja im se dopada. Možda bi moglo do dođe do nekih razmirica, ali u isto vreme i zbližavanja, dok bi krajem nedelje neki Bikovi mogli da započnu vezu. Neki Bikovi bi mogli da kontaktiraju s osobom iz prošlosti.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu najviše problema možete imati s grlom i ramenima. Povedite računa o ishrani.

SAVET: Budite korektni prema osobama koje su vas podržavale.

BLIZANCI- Novi početak

Shutterstock

Blizanci

 

POSAO: Blizanci će osetiti ogroman nalet energije, biti dinamičniji i življi. Bićete snažniji i hrabriji da napravite neke nove korake i upustite se u nešto potpuno nepoznato. Možda će se sve dešavati kao posledica događaja iz prethodnog perioda, koji su bili vrlo upečatljivi. Ponovo ćete uspostaviti kontakt s nekim osobama, firmama, organizacijama..., dok bi neki kontakti mogli biti prekinuti. Oslobodićete se osoba koje su vas opterećivale i na neki način pritiskale. U ponedeljak možete imati veoma važan razgovor, impulsivan, a nekim osobama neprijatan i s neočekivanim ishodom. Međutim, iskrenost i tolerancija će biti od presudnog značaja, naročito u odnosu s autoritetima i važnim i značajnim ljudima u poslu. Neke Blizance očekuje poslovno ili privatno putovanje, a neki će biti u prilici da potpišu novi ugovor. Važni dani su 22. i 26. jul. Braća ili sestre takođe će biti u fokusu ovih dana i više vremena ćete provoditi s njima. Neki pripadnici vašeg znaka bi mogli da razmišljaju o novom telefonu, automobilu ili se častiti nekim skupim i ekskluzivnim predmetom koji su dugo želeli.

LJUBAV: Na emotivnom planu Blizanci će biti spremni da otvoreno razgovaraju s partnerom i raskrste s nekim stvarima, pa čak i s partnerom ako je to potrebno. Ovo je za vas novi početak i nećete pristajati na kompromise niti prelaziti preko stvari koje vam ne prijaju. Porodica i prijatelji će vam biti na prvom mestu, ali ćete i vi želeti da postavite neke svoje obrasce i uslove. Deca će igrati važnu ulogu u vašem životu ovih dana, pa bi neki mogli čak dobiti vest o prinovi. Slobodni Blizanci će ove nedelje osetiti ogromnu strast i privlačnost prema osobi s kojom su ušli u spontanu komunikaciju i koja im se dopada. Iako niste hteli da žurite i pustili da sve ide svojim tokom, ove nedelje ćete biti nestrpljivi da sve što pre podelite.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu najviše problema možete imati s glavoboljom. Budite obazrivi jer zbog brzopletosti može da dođe do povrede.

SAVET: Ne rasipajte se.

Rak - Strpljen-spasen

Shutterstock

Rak

 

POSAO: Rakovi neće biti aktivni kao što bi želeli niti će biti u ritmu koji su sebi zacrtali. Mogli biste biti nezadovoljni razvojom situacije, nekim osobama, a neki bi mogli osećati kao da im se radi iza leđa. Mogli biste imati neka razočaranja i prevelike oscilacije u ponašanju, pa ćete biti prinuđeni da napravite kompromise i ustupke. Mogući su čak i problemi s autoritetima, pa probajte da napravite ravnotežu između onoga što želite i što je realno. Probajte da se adaptirate na uslove u kojima ste trenutno, a dajte šansu da se drugi priviknu na vas, a pre svega treba da se priviknete na sebe same. Krajem nedelje ćete se osećati mnogo bolje i moći ćete da napravite promene koje idu vama u korist. Imaćete bolju komunikaciju i odnos s ljudima, biti rasterećeniji i poletniji. Finansijska situacija bi takođe mogla da ide uzlaznom putanjom, pa će vas i to prilično obradovati, ali su mogući i iznenadni troškovi. Neki Rakovi bi mogli odložiti putovanje ili imati neku neprijatnost u vezi s papirima. Moguće su vesti iz inostranstva.

LJUBAV: Na emotivnom planu Rakovi osećaju neku prazninu, težinu, a moguće je i razdvajanje od partnera. Imaćete krizu unutar sebe, a i s partnerom, što će vas prilično opterećivati. U ponedeljak ćete imati izuzetno važne momente, a najbolje bi bilo da ne reagujete i ne potežete nikakve ozbiljne teme. Krajem nedelje situacija će biti malo bolja, ali vam i dalje savetujemo da budete pasivniji i da sačekate da neke stvari prođu. Slobodni Rakovi bi mogli gajiti simpatije prema osobi koja ne živi u istom gradu ili je emotivno nedostupna. Moguće je da ćete na neki način poželeti da budete otvoreni i jasno date do znanja da joj se sviđate, ali bi možda bolje bilo da i dalje budete strpljivi.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu biste mogli imati problema sa psihom, snovima i stresom.

SAVET: Budite tiši i strpljiviji. 

LAV - Dominantan i svoj

Shutterstock

Lav

 

POSAO: Lavovi, srećan vam rođendan! Konačno je došao period kada možete da zablistate i prikažete se u punom sjaju, ali bi bilo dobro da ipak sve ide postepeno. Nemojte praviti nagle poteze, biti arogantni i ishitreni jer bi to moglo da dovede do kontraefekta. U ponedeljak ćete imati priliku da razgovarate o važnim dugoročnim planovima, poslovima ili planovima. Važan vam je i duhovni razvoj, možda i više nego materijalni, pa probajte da se okrenete ka tom planu. Materijalna situacija bi mogla biti izazovna, zbog troškova koje ste imali i koji će i dalje biti prisutni. Neki Lavovi priželjkuju promenu, ali nisu sigurni u kom pravcu treba da idu. Često imaju oscilacije u planovima i idejama, a opet ogromnu snagu i želju za promenama. Probajte da odolite izazovima i iskušenjima koja se tiču materijalnih vrednosti jer ste ih sami izazvali i nametnuli sebi. U utorak možete imati problema s autoritetima ili nekom starijom osobom. Ovo bi mogao da bude mali test kako se nosite s drugačijim stvarima. Krajem nedelje ćete biti odmereniji, pribraniji i smireniji.

LJUBAV: Na emotivnom planu Lavovi će želeti da provedu kvalitetno vreme s partnerom ili porodicom, ali im to obaveze neće dozvoliti u potpunosti. Mogući su razgovori oko dece ili s njima jer postoji neka prekretnica ili važna suština koju treba da im usadite. Nemojte pokazivati moć i prejak autoritet jer bi to samo pogoršalo situaciju. Ne tražite nešto od drugih ako i sami to ne radite. Budite primer svojoj deci i najbližima. Slobodni Lavovi će se osećati šarmantno i zavodljivo i tako delovati i na ostale. Specifične situacije i momenti će dovesti do novih poznanstava koja bi mogla da dovedu do nove romanse. Međutim, postoje osobe koje i ne primećujete, a one zaista zavređuju vašu pažnju. Radi se o skromnim osobama koje nisu nametljive i koje su vam često na usluzi. Ne uzimajte ih zdravo za gotovo. Vikend je odličan za druženje i zabavu.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu najviše pažnje treba da obratite na pritisak i cirkulaciju. Ne dižite ništa teško i ne radite previše stvari u isto vreme.

SAVET: Hrabrost je osobina koja će vas krasiti ove nedelje, ali je mudrost važnija

DEVICA - Spremna i odgovorna

Shutterstock

Devica

 

POSAO: Device ulaze u veoma dinamičan period, kada bi neki poslovi trebalo da se pokrenu i zažive. Moguće je da ste ih dugo pripremali ili ste na njih čekali, a sada je vreme i da delujete. Mnogim Devicama će se otvoriti mogućnost novih kratkoročnih poslova, a oni koji su na vodećim pozicijama će zapošljavati nove ljude. Ovo je period kada treba da pravite plan i podlogu za veoma krupne stvari koje će vam se dogoditi sredinom sledeće godine. Iako vam to deluje kao mnogo dalek period, veoma je važno da već sada imate na umu da stvari neće funkcionisati kao sada. U ponedeljak 22. jula ćete na izuzetno specifičan način doći do novih informacija. Neke bi moglo iznenaditi, neke trgnuti, ali će vam svakako mnogo toga biti jasno. Prilično će vas zainteresovati neki događaji i poslovi, naročito krajem nedelje. Neko od prijatelja će vam biti podrška i pomoći vam da napravite veoma dobar potez. Mogući su i skupovi, druženja ili seminari na kojima će biti veći broj ljudi, a neki od njih bi mogli da budu značajni u vašem poslu ili projektima. Moguće je i kraće putovanje.

LJUBAV: Na emotivnom planu zauzete Device bi mogle na neki način da se osećaju izolovano, a postoji mogućnost da će neke biti razdvojene od partnera. Ne mora da bude po sredi ništa loše, već bi samo neko od vas mogao da bude na putu ili se zbog obaveza nećete viđati. Mogli biste povući čudne poteze i priuštiti sebi zadovoljstvo koje ćete pamtiti. Od petka 26. jula osećaćete se mnogo bolje i sigurnije i moći da na neki način postavljate uslove. Osećaćete se mnogo bolje u svojoj koži, a tako nešto ćete i zahtevati od partnera. Slobodne Device će biti zaokupljene nekim svojim svakodnevnim obavezama, pa neće imati vremena za ljubav, jedino one koje budu bile na putu i daleko od kuće bi mogle da upoznaju veoma zanimljivu i dominantnu osobu koja će, i te kako, zavredeti njihovu pažnju.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu najviše pažnje treba da obratite na kosti i kičmu.

SAVET: Ne nagomilavajte obaveze i radite sve postepeno.

VAGA - U dobrom društvu

Shutterstock

Vaga

 

POSAO: Vage bi početkom nedelje mogle da osete neke ekstremne promene, nakon čega će shvatiti da nije poenta da se izdvajaju i prave jaz s drugim ljudima da bi se one eksponirale. Potreban vam je balans i ravnoteža, kojima vi, inače, težite. Oko 23. će vam postati jasno da nešto mora da se uradi i napravite kompromis. Krajem nedelje ćete morati malo da usporite i ublažite situaciju, pa čak i da pristanete na nešto što niste želeli. Moraćete da promenite ponašanje, ali i napravite kompromis s nekim ljudima. Takođe, potrebno je da se aktivirate, ali na drugačiji način, i razvijete na intelektualnom planu. Moguće je da izgubite dobru konekciju s osobama koje su vam potrebne, pa ćete morati da promenite i odnos prema njima. Neke Vage očekuje putovanje ili će se pripremati da krenu na put u inostranstvo. Prijaće vam mirna i tiha mesta, gde ćete moći više da razmišljate i posvetite se svom unutrašnjem biću. Na finansijskom planu je moguće da imate većih izdataka i problema kako da sve nadomestite. Možda bi bilo dobro da se povinujete nekoj vrsti štednje.

LJUBAV: Na emotivnom planu Vage neće imati većih problema ili trzavica. Partner će vam biti podrška i najbolji drug, a vrlo često ćete menjati planove i dogovore zbog nekih novih okolnosti. Nemojte se slepo držati onoga što je izrečeno jer je sve sklono promeni. Trudite se da budete bolje povezani sa sobom da biste bili povezaniji s osobama iz svog okruženja. Slobodne Vage bi mogle da pronađu srodnu dušu u osobi iz kruga prijatelja. Radi se o dominantnoj i veseloj osobi koja će vas opčiniti svojim stavom i manirima. Umećete da prepoznate ko vam odgovara na fizičkom, a ko na mentalnom planu, i koja osoba vam više odgovara na duže staze. To je jako dobro jer nećete biti u zabludi niti tapkati u mestu. Družite se, zabavljajte i zaljubljujte...

ZDRAVLJE: Kada je zdravlje u pitanju, Vage bi mogle imati problema s nogom ili butinama. Budite obazrivi kako i gde stajete i ne žurite.

SAVET: Aktivirajte se više mentalno.

ŠKORPIJA - Razbijanje tabua

Shutterstock

Škorpija

 

POSAO: Škorpije su bile vredne, dominantne i privlačile pažnju na svakom koraku. Vaš šarm i harizma nisu mogli ostati neprimećeni, a vi ste to mogli veoma dobro da iskoristite. Sada je vreme da ubirate plodove svoga rada i uživate u njima. Mnoge Škorpije će uvećati prihode i naplatiti neke zaostale dugove, ali ćete isto tako biti skloni trošenju novca i raskalašnijem načinu života. Iako ste to zaslužili, imajte na umu da možete da preterate i potrošite mnogo više nego što ste planirali, a s obzirom da imate velike planove i ciljeve, to bi moglo da ih poremeti. Ništa vas neće omesti da putu koji ste sebi zacrtali, pa čak ni neke osobe ili kritike jer ste vi mnogo jači i sigurniji u sebe od svih zajedno. Škorpije koje su u partnerskim odnosima mogle bi imati izazove, pa bi kod nekih moglo da dođe do razilaženja u poslu ili nesuglasica koje će dovesti do ozbiljnih prepreka. Imate jaku moć ubeđivanja, ali nemojte da insistirate samo da biste zadovoljili svoj ego. Mogući su razgovori s priznatim i važnim ljudima.

LJUBAV: Na emotivnom planu Škorpije koje su zauzete imaće zanimljiv i upečatljiv odnos s partnerom. Mnogi će imati dobru i jasnu komunikaciju, dok bi oni koji već neko vreme nisu u dobrim odnosima mogli da dođu na ideju da se na neko vreme razdvoje od partnera ili funkcionišu kao individue. Moguće je zajedničko putovanje, a moguće je i putovanje s prijateljima ili dragim osobama. Slobodne Škorpije bi mogle gajiti simpatije prema osobi iz poslovnog okruženja, koja im je na neki način autoritet, ali postoji i još jedna osoba koja bi mogla da vam poklanja pažnju, ali ne živi u vašoj blizini. Moguće je da se radi o nekome iz prošlosti, koga ste upoznali na putu ili preko društvenih mreža. Krajem nedelje će vam biti jasnije ko vam zapravo odgovara i kome ćete želeti da posvetite pažnju.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu Škorpije bi trebalo da obrate pažnju na reproduktivne organe i infekcije. Moguće su manje intervencije i povreda prstiju.

SAVET: Trudite se da ne budete baš toliko dominantni jer bi to drugima mogao biti stresan momenat.

STRELAC - Preokret

Shutterstock

Strelac

 

POSAO: Strelčevi će imati mnogo dešavanja i promena na poslovnom planu. Posla ćete imati definitivno više, ali će se i mnoge okolnosti menjati, pa ćete morati da budete snalažljivi u nekim momentima. U isto vreme, dobićete i podršku i rezultate onoga što ste radili u prethodnom periodu, ali ćete imati svest da je to samo početna faza. Splet nekih okolnosti će vas dovesti do nekih drugih rešenja koje nisu slučajnost iako ćete vi to tako sagledavati. Moguće je da ćete čekati neke odgovore, ali će u svakom slučaju biti pozitivan ishod. S obzirom da ste vi direktno učestvovali u pregovorima i poslovima, bićete odgovorni i nagrađeni. Osobe koje su sporije i tromije neće moći da vas prate niti da prepoznaju razvoj događaja. Krajem nedelje će biti momenti kada ćete morati nešto da prećutite, probajte da ih prepoznate i tako budete korak ispred. Tako ćete zadobiti poštovanje, a moguća je i novčana satisfakcija. Neki Strelčevi bi mogli dobiti novu ponudu za posao.

LJUBAV: Na emotivnom planu zauzeti Strelčevi ulaze u turbulentniji period, kada će se situacije menjati iz dana u dan. Ako ste u lošem odnosu, situacija bi mogla da se pogorša, a i problemi udvostruče, ako ste pak u dobrim odnosima, preuzećete odgovornost za neke postupke i tako pomerati granice i učvrstiti odnos. Moguć je kontakt s osobama iz inostranstva ili zajedničko putovanje. Slobodni Strelčevi bi mogli biti posvećeniji poslu i imati manje vremena za ljubav i emotivne odnose, ali bi mogla da se javi osoba koja ne živi u vašem gradu, koju ste upoznali preko društvenih mreža ili u nekom provodu i izlasku. Ispoštujte promene koje vam se nameću i probajte da prihvatite neke osobe koje su mnogo drugačije od vas. To je samo trenutni osećaj.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu Strelčevi bi mogli da imaju problema sa stomakom i organima za varenjem. Ne preterujte s hranom, nemojte da nalazite izlaz tako što ćete sebe nagraditi hedonističkim navikama. Ovo je period čišćenja u svakom smislu.

SAVET: Ne propuštajte dobre prilike.

JARAC - Napetost i nervoza

Shutterstock

Jarac

 

POSAO: Dragi Jarčevi, očekujte proširenje posla, više svakodnevnih obaveza i rešavanje stvari u hodu. Nećete prebacivati obaveze na druge, već ćete sami sve morati da uradite. U ponedeljak morate da povedete računa šta govorite, obećavate i na koji način komunicirate jer su moguće stresne i nerazjašnjene situacije. Mogli biste sumnjati u neke osobe, a moglo bi čak da dođe do prekida kontakta. Potrudite se da budete postepeni jer ćete sigurno pronaći rešenje, koliko god to u tom trenutku delovalo nerešivo. Želite da postignete krupne ciljeve, ali vam je potrebna potpuna saradnja i kooperativnost, pa ako to ne dobijete, mogli biste se mnogo nervirati. Želite da postignete rast i razvoj i krajem nedelje ćete pričati i delovati baš onako kako želite. Ove nedelje su moguća nova iskustva i susreti koji bi mogli biti značajni. Bićete često u društvu ljudi koji su poznati i značajni u vašem poslu. Finansijska situacija je u fokusu, a ove nedelje očekujete veću količinu novca koja bi trebalo da dođe.

LJUBAV: Na emotivnom planu Jarčevi će imati sreće jer će partner moći da isprati njihove promene i oscilacije. Trebalo bi čak u nekim momentima da se više oslonite na njegovo mišljenje i intuiciju. Imaćete česte promene raspoloženja, koje i nisu osnovane, a mogli biste menjati mišljenje, dvoumiti se i biti ljuti. Krajem nedelje ćete se stabilizovati i imati bolju prirodu, što će više prijati ljudima u vašem okruženju. Moguće je da nećete moći da ispunite neke obaveze zbog promena i događaja koji vam se budu dešavali na poslu. Slobodni Jarčevi bi mogli osetiti nalet strasti, pa i ljubomore prema osobi koja je prilično dominantna u njihovom životu i moguće je da dolazi iz poslovnog okruženja ili je iz drugog razloga viđate svakodnevno. Ove nedelje bi neke kočnice mogle da popuste, a vi da budete direktniji i kažete šta mislite i osećate. Moguća je strastvena veza ili avantura koja bi mogla da donese burne emocije. 

ZDRAVLJE: Trudite se da ne prenosite nervozu na druge ljude jer su vam pojedini međuljudski odnosi potrebni. Vaše ponašanje bi moglo zasmetati drugima, pa biste na taj način ugrozili i sebe i druge. Povedite više računa o zdravlju.

SAVET: Ne budite strogi.

VODOLIJA - Originalni i efikasni

Shutterstock

Vodolija

 

POSAO: Drage Vodolije, dani pred nama će svakako doneti dosta dinamike, posebno na polju poslovnih aktivnosti. Bićete dobro raspoloženi i inspirisani da reagujete brzo i neočekivano. I sami ćete se osećati funkcionalnije i takvo raspoloženje prenositi na druge. U ponedeljak 22. jula ćete imati razgovor koji će zavisiti od vas, načina na koji vi budete raspoloženi i kom pravcu budete hteli da idete. Bićete veoma društveni ovih dana i često u centru pažnje kada se nađete s nekim osobama. Posao bi mogao da vam bude zabava ovih dana, a neke Vodolije bi mogle svoj hobi ili nešto što pre svega rade iz ljubavi da pretvore u posao. U utorak biste mogli imati manji problem s osobama od autoriteta ili nekim ko je stariji, pa povedite računa da bespotrebno ne stvarate neprijatne situacije. Krajem nedelje u fokusu će vam biti finansije i rešavanje nekih problema u vezi s papirologijom. Bićete prinuđeni da reagujete i povučete originalne i autentične poteze. Neke Vodolije će se baviti renoviranjem ili raščišćavanjem poslovnog ili privatnog prostora, a neke bi mogle da razmišljaju o selidbi.

LJUBAV: Nedelju započinjete s pojačanim intenzitetom i kvalitetnijim situacijama. Atmosfera će biti na višem nivou, a događaji koji se budu dešavali će vam pre svega doneti životnu radost. Partner i vi ćete rešavati probleme u trenutku, brzo i efikasno, a isto tako ćete delovati i na ostale članove porodice. Težićete harmoniji i želeti više vremena da provodite u krugu porodice, ali ćete brinuti o sopstvenim potrebama. Nikoga nećete zapostaviti, pa ni sebe. Slobodne Vodolije će biti ekscentrične i dati sebi za pravo da budu slobodnije i autentične u svakom smislu. Krajem nedelje ćete na taj način uspeti da zavedete osobu koja je potpuno drugačija od vas, ali veoma mudra i promućurna. Udvaraće vam se i druge osobe, ali vi na njih nećete obraćati previše pažnje.

ZDRAVLJE: Dobar je period za oporavak i promenu životnog stila. Slaba tačka je predeo donjeg stomaka. Izbegavajte tešku hranu.


SAVET: Funkcionišete po sopstvenom nahođenju, a ne da biste ispunili neku formu.

RIBE - Kvalitet pre svega

Shutterstock

Ribe

 

POSAO: Ribe su pokrenule nešto novo, osvestile nove potencijale i prepoznale ih, pre svega, kod sebe, a onda pokrenule i neke druge kolege i saradnike. U ponedeljak ćete imati izazove na polju komunikacije, ali i mogućnost da budete primećeni. Samo od vas zavisi u kom pravcu će se situacija odvijati. Na granici ste da stvari približite suštini spontano ili privučete pažnju na grub i impulsivan način. Povećavate kriterijume, ali je najvažnije kako se osećate u skladu sa svim što radite. Estetika će biti od presudnog značaja ovih dana jer ćete na taj način održati kvalitet i podići kriterijume na viši nivo. Krajem nedelje bićete više u balansu i diplomatičniji u odnosu s drugim ljudima. Komunikacija će biti bolja i opuštenija, a vi strpljiviji i tolerantniji. Posao će vam i dalje biti u fokusu, a neke Ribe bi mogle da unovče svoj hobi. Ako se bavite privatnim biznisom, bićete u prilici da proširite poslovanje, zaposlite i edukujete neke nove ljude. Moguća je saradnja s bliskom osobom ili članom porodice. Finansijska situacija ide uzlaznom putanjom, ali ne kako biste vi želeli.

LJUBAV: Na emotivnom planu zauzete Ribe provodiće više vremena s porodicom, decom i prijateljima. Svakodnevne obaveze biće povezane s najbližima, možda ćete zbog privatnih obaveza morati da promenite svakodnevicu. Ove nedelje imaćete pojačane emocije. Shvatićete koliko vam osobe iz okruženja znače. Trudite se da ne zamerate partneru sitnice, već da vidite suštinu. Slobodne Ribe gaje simpatije prema osobi koja se nalazi u poslovnom okruženju ili ste je upoznali u provodu, kafiću ili nekom drugom mestu za zabavu. Radi se o osobi od autoriteta i nekome ko je veoma dobar u poslu, zrači, šarmantan je i privlačan. Mogla bi da bude osveženje za vas i ispuni sve vaše snove i očekivanja, što nije nimalo lako.

ZDRAVLJE: Bićete veoma osetljivi, ranjivi i emotivni. Možete biti povređeni. Osetljive tačke su stomak i predeo oko grudi.

SAVET: Ne gradite komunikaciju i odnos na pogrešnim osnovama ili stavovima.

BONUS VIDEO: 

 

Komentari (0)