Horoskop

NAJTAČNIJI NEDELJNI HOROSKOP OTKRIVA TURBULENCIJE: Neočekivani troškovi će da ojade neke, dok druge očekuje nož u leđa

Evo šta nam zvezde poručuju za narednu nedelju od 8. do 14. jula.

07.07.2024 18:00

NAJTAČNIJI NEDELJNI HOROSKOP OTKRIVA TURBULENCIJE: Neočekivani troškovi će da ojade neke, dok druge očekuje nož u leđa
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

U nastavku vam donosimo veliki nedeljni horoskop, koji će vam pružiti uvid u astrološke prognoze za naredni period. Zvezde nam ove nedelje pružaju zanimljiv uvid u potencijalne događaje i izazove koji vas očekuju.

Srećna republika vam donosi najdetaljniji i najprecizniji nedeljni horoskop, pa proverite kako su vam zvezde nakolonjene naredne sedmice. 

OVAN - Brižni i zabavni

Shutterstock

Ovan

POSAO: Dragi Ovnovi, pred vama je dinamična nedelja koja obećava nove prilike na poslovnom planu. Tranzit Merkura kroz vašu petu kuću kreativnosti donosi novi, inovativni način razmišljanja. Sve one planove koje ste čuvali u sebi sada možete da počnete da sprovodite u delo, a Mars će vam obezbedite dovoljno energije i strasti koju ćete moći da iskoristite u svakom projektu na kojem radite. Ovo je idealno vreme da se posvetite novim idejama koje već neko vreme žive u vama jer one najzad počinju da dobijaju formu. Početak nedelje iskoristite za planiranje i organizaciju poslova. Sredina nedelje donosi mogućnost za saradnju s kolegama ili partnerima, što će rezultirati uspešnim ishodima. Krajem nedelje je neophodno da budete oprezni kada su finansije u pitanju, a svakako izbegavajte nepotrebne troškove. Važno je da ostanete fokusirani na svoj cilj i da ne dozvolite da vas sitne prepreke ili trenutne frustracije demotivišu.

LJUBAV: Planeta ljubavi Venera sada prolazi kroz vašu četvrtu kuću, kuću intime, doma i porodice, pa možete očekivati pozitivan upliv. Imaćete više pažnje i razumevanja za bližnje, ali i oni će vama uzvratiti, pa je vaše emotivno stanje dobro i prijatno. Ako ste u vezi, očekujte skladne trenutke s partnerom i podršku u porodičnim pitanjima. Moguće je renoviranje ili ulepšavanje doma. Neki parovi bi mogli da se posvete nekom privatnom biznisu, dok će drugi imati čast i zadovoljstvo da budu domaćini nekog okupljanja. U svakom slučaju, imate razloga za slavlje. Slobodni Ovnovi mogu očekivati zanimljiva poznanstva preko prijatelja ili društvenih događaja. Nakon nekog vremena ponovo se u vama budi vedrina i želja za druženjem, pa je ovo dobro vreme da se aktivirate po tom pitanju. Ne bojte se da pokažete emocije i otvorenost jer iako neka priča deluje pomalo stidljivo sada, za samo par nedelja pretvoriće se u pravu filmsku avanturu.

ZDRAVLJE: Slabe tačke ove nedelje mogle bi da budu grlo i vratni deo kičme, pa obratite pažnju ako želite da se rashladite bilo ledenim pićem ili klima-uređajem.

SAVET: Ne trošite novac ishitreno.

BIK - U pokretu

Shutterstock

Bik

POSAO: Dragi Bikovi, nedelja pred vama donosi stabilnost i napredak na poslovnom planu. Tranzit Sunca i Venere kroz vašu treću kuću komunikacije olakšava pregovore i dogovore, što će vam omogućiti da ostvarite značajne poslovne rezultate. Početak nedelje iskoristite za sastanke i razgovore s važnim osobama u vašem poslovnom okruženju. Vaš um je u punoj formi, brzi ste i duhoviti, pa će to umeti da cene svi koji budu bili u prilici da se s vama sretnu. Možda ćete poželeti da se dodatno edukujete da bi neku novu veštinu integrisali u svoju viziju. Takođe, moguće je da ćete često biti na putu, u pokretu i imati dobru komunikaciju. Nekada baš vaše blisko okruženje može biti podsticaj da nešto novo započnete. Sredina nedelje donosi priliku za proširenje poslovne mreže i povezivanje s novim klijentima ili partnerima. Krajem nedelje obratite pažnju na detalje i budite precizni u svom radu. Vaša marljivost i posvećenost biće ne samo primećeni nego i nagrađeni.

LJUBAV: U ljubavnom životu Merkur u vašoj četvrtoj kući doma i porodice donosi bolju komunikaciju, vedrinu i više dešavanja. Ako ste zauzeti, očekujte dublje emotivne veze s partnerom i bolju komunikaciju. Poželjno je više izlaziti, a najlepše će vam biti na putovanju, pa, makar, ono bilo i kratko. Neki parovi će dobiti lepu vest koja je vezana za podmladak ili neko porodično pitanje, a neki parovi bi mogli da počnu da planiraju zajednički život, pa se sada posvećuju traženju nekretnine. Slobodni Bikovi mogu sresti nekoga posebnog u svom bliskom okruženju, kroz porodične ili prijateljske veze. Sada je važno biti u pokretu i družiti se jer osim što možete upoznati vrlo zanimljivu osobu, možete steći i dobre prijatelje. Otvorite se za nove emocije i dozvolite sebi da uživate u romantičnim trenucima.

ZDRAVLJE: Slaba tačka je glava, pa se čuvajte udaraca ili rukovanja nekim mašinama. Pokušajte da se naspavate i opustite telo. Prijaće vam neke čudne, nekonvencijalne terapije poput lečenja muzikom, bojama ili elektroterapija. 

SAVET: Lepa reč i gvozdena vrata otvara, a vaš osmeh i najtvrđi sef.

BLIZANCI - Dobra procena vrednosti

Shutterstock

Blizanac

POSAO: Blizancima ova nedelja donosi dosta energije i intenzivan fokus na polju novca i novih poslovnih mogućnosti. Tranzit dobrih planeta kroz vašu drugu kuću vrednosti donosi priliku za povećanje prihoda i stabilizaciju finansija. Imate izoštren njuh i dobar tajming da pre svih shvatite šta ima realni potencijal, a šta predstavlja šarenu lažu ili bespotrebno gubljenje vremena. Ono što je zaista novost kada je vaš znak u pitanju jeste činjenica da sada vaša strategija poseduje i neku zavidnu stabilnost. Vi uglavnom idete brže od drugih i zbog svog nemirnog karaktera ne zadržavate se dugo na jednom mestu. Sada je vaš fokus stabilniji, a um besprekoran u prezentaciji vaših vrednosti. Početak nedelje iskoristite za analizu i planiranje vaših finansijskih ciljeva. Sredina nedelje donosi priliku za investiranje ili pokretanje novih poslovnih poduhvata. Budite oprezni i pažljivo procenite sve opcije pre nego što donesete odluku. Krajem nedelje fokusirajte se na unapređenje vaših veština i znanja. Dodatno obrazovanje ili trening mogu vam pomoći ne samo da unapredite karijeru već i da podignete nivo radosti u životu.

LJUBAV: Kada su emocije u pitanju, ovo je dobar period za sve Blizance, bez obzira na status. Planeta ljubavi se šeta kroz vaše polje zaduženo za hedonizam i čulna uživanja, a legenda kaže da je to dobra uvertira za bogat seksualni život. Ako ste u vezi ili braku, slobodno radite na komunikaciji i otvoreno razgovarajte o svemu čemu stremite ili onim stvarima koje vas pomalo žuljaju. Sada je dobar trenutak da sve to verbalizujete, bez bojazni da ćete biti pogrešno protumačeni. Jedino je važno da budete spontani i otvoreni. Slobodni Blizanci mogu očekivati zanimljiva poznanstva preko društvenih mreža ili putovanja, a postoji i mogućnost da vas neka osoba s posla kontaktira van radnog vremena... Budite spremni u svakom trenutku da preuzmete inicijativu i povedete razgovor u onom pravcu koji vam odgovara.

ZDRAVLJE: Ove nedelje možete imati problem s nekim čudnim, iznenadnim strahovima ili problem sa snom. Pijte više tečnosti i pokušajte da provodite više vremena u meditaciji.

SAVET: Vreme je da svoje vrednosti predstavite širem auditorijumu.

RAK - Lepi i zavodljivi

Shutterstock

Rak

POSAO: Dragi Rakovi, ukoliko u ovoj nedelji slavite rođendan, želimo vam sve najlepše! Ovo je doba godine kada vi doživljavate kulminaciju, ali i počinjete novi jednogodišnji ciklus, pa je neophodno posvetiti se pravim stvarima. Ali šta su to prave stvari?! Da li je to društveni status, da li je to skladna porodica, ili pak nešto sasvim treće? Baš ta pitanja morate postaviti sebi u ovim danima i pokušati da date najiskreniji mogući odgovor. Važno je sada da vašu pažnju usmerite ka vrednostima koje vi kao individua osećate na nekom dubljem nivou, a ne da samo ispunjavate očekivanja okoline ili društva. Nedelja pred vama donosi važne promene i prilike na poslovnom planu. Tranzit Sunca i Venere kroz vašu prvu kuću ličnosti donosi energiju, šarm i samopouzdanje, što će vam omogućiti da se istaknete u svom poslu. Početak nedelje iskoristite za postavljanje ciljeva i planiranje vaših aktivnosti. Sredina nedelje donosi priliku za realizaciju vaših ideja i projekata. Budite hrabri i preuzmite inicijativu. Krajem nedelje obratite pažnju na međuljudske odnose na radnom mestu. Vaša sposobnost da gradite i održavate dobre odnose s kolegama biće ključna za vaš uspeh.

LJUBAV: Kada su emocije u pitanju, vi sada isijavate ljubav i lepotu. Ako ste u vezi, radite na emocionalnoj povezanosti s partnerom, razgovarajte i brzo ćete rešiti sve nesuglasice. Imate podršku i suptilnih energija, pa bi ovaj period mogao da bude lekovit i isceljujući za vaš odnos. Slobodni Rakovi mogu očekivati povratak stare ljubavi ili neočekivane susrete. Budite otvoreni za nove emotivne avanture i dozvolite sebi da ponovo budete ranjivi. Neko od prijatelja možda više ne može da izdrži da krije naklonost koju oseća prema vama, a vi možda budete šokirani zbog toga.

ZDRAVLJE: Nervi su naročito napeti, posebno u trenucima kada pokušavate slepo da se držite zacrtanog plana. Morate dozvoliti sebi više spontanosti.

SAVET: Značiće vam dobra literatura, muzika ili film.

LAV - Lek za dušu

Shutterstock

Lav

POSAO: Dragi Lavovi, nedelja pred nama donosi obilje mogućnosti. Dosta šarenolike nebeske konstelacije nude bogat kako duhovni tako i svetovni život. Na poslovnom planu ovo je nedelja puna aktivnosti i društvenih dešavanja. Moguće su neke promene na poslu, reorganizacije, preusmeravanje ili nešto potpuno novo i neočekivano. Dobra vest je da je Merkur ušao u Lava 2. jula, pa vas čeka sjajan, liderski položaj dostojan vašeg znaka. Imaćete strastveni stil komunikacije, koji odiše toplinom, dostojanstvom i autoritetom. Bićete jasni i direktni, što će uštedeti mnogo vremena kada su u pitanju kolegijumi ili planiranje. Ukoliko ste imali želju da nešto saopštite, ali nikako vam se nije nameštalo da to zaista i uradite, sada je pravo vreme za to. Početak nedelje iskoristite za umrežavanje i povezivanje s važnim osobama. Sredina nedelje donosi priliku za isticanje vaših veština i talenta, pa se nemojte ustručavati da preuzmete inicijativu. Krajem nedelje fokusirajte se na završavanje započetih projekata i budite pažljivi u komunikaciji s kolegama. Vaša sposobnost da inspirišete druge biće od velike koristi.

LJUBAV: Kada su emocije u pitanju, ova nedelja je sasvim isceljujuća. Potrebno je da nađete dovoljno vremena za odmor i relaksaciju jer sada imate priliku da se obnovite i u duhovnom i u mentalnom smislu. Duboki ste i negujući, pa ukoliko ste već u vezi ili nekom partnerskom odnosu, bilo bi dobro da otputujete na neko mirno mesto koje će vam pružiti šansu da na jedan miran i nežan način iscelite dušu. Sada možete na lep način da kažete svoje najdublje potrebe, a da ne budete pogrešno shvaćeni. Ukoliko ste slobodni, ova nedelja je kao stvorena za povezivanje s nekim na dubljem emotivnom nivou. Takođe, ukoliko ste na putu, sada možete sresti osobu svojih snova.

ZDRAVLJE: Imate jaku regenerativnu moć, pa je neophodno da se što više odmarate. Slabe tačke su kičma, naročito pri naglim pokretima.

SAVET: Mir, tišina i blizina vode će vas regenerisati.

DEVICA - Ljubav, sila najjača

Shutterstock

Devica

POSAO: Nedelja pred nama će izuzetno prijati vašem znaku. Pre svega zbog toga što je vaš vladar Merkur ušao u polje koje je zaduženo za duboki odmor i introspekciju. Ovo je idealno vreme da se povučete malo i odmorite se od svih dnevnih rutina. Najbolje bi bilo kada biste mogli da uzmete slobodne dane i otputujete nekuda. Svaka vrsta umirenja će vas mnogostruko nagraditi. Ovo je vreme kada vi punite baterije, pa ga nemojte traćiti uludo. Može sve da funkcioniše i bez vas, iako to vaša okolina možda ne želi da prizna. Odnosi fokus na karijeru i profesionalne ciljeve. Kada je praktična prognoza u pitanju, i tu je sve u redu. Tranzit Jupitera kroz vašu desetu kuću karijere donosi mogućnosti za napredovanje, priznanje, ali i proširenje posla. Stranci i inostranstvo su vam posebno naklonjeni. Početak nedelje iskoristite za postavljanje dugoročnih ciljeva i strategija. Sredina nedelje donosi priliku za realizaciju vaših ambicija i napredak u karijeri. Budite posvećeni, ali i umereni. Krajem nedelje obratite pažnju na detalje i budite precizni u svom poslu. Vaša posvećenost će biti prepoznata.

LJUBAV: Iako se svet kakvog poznajemo polako raspada, možete imati utisak da sve to ima nekog dubljeg smisla. Velika većina Devica će upravo sada shvatiti da je ljubav ono što je najvažnije u životu. U tom smislu, prioriteti će vam se promeniti. Ljubav će vas osloboditi i nadahnuti da budete hrabri i rizikujete da onome ko vam se već neko vreme dopada to jasno stavite do znanja. Device koje su u vezi ili braku, takođe, imaju jaku ljubavnu želju, ali možete doći do spoznaje da je ljubav sve vreme bila vaš osnovni motiv u životu. Ovo je vreme koje treba posvetiti nezi i odmoru jer ćete odmorni najviše moći da pružite. Moguće ponovno zaljubljivanje. Device koje su se ostvarile kao roditelji imaju priliku da budu ponosni na svoju decu.

ZDRAVLJE: Meditirajte, plivajte, molite se. Svaka vrsta duhovne prakse će iznedriti dobro. Spavajte duže. Pazite se upala.

SAVET: Vreme je da se malo posvetite sebi.

VAGA - Inovativni i cenjeni

Shutterstock

Vaga

POSAO: Drage Vage, ova nedelja donosi novu dinamiku u vašem profesionalnom životu. Neke nove energije su rešile da vas malo razdrmaju, da vas malo probude i podsete na vaše iskrene želje i nadanja. Ovo ne mora da stigne u konvencijalnom smislu, ovo često može da dođe i kroz osećaj koji vam prija. Pa tako Vage koje su trenutno na odmoru, takođe, imaju šansu da budu pokrenute jer najvažniji je, ipak, taj vaš osećaj koji jasno govori kad vam je dobro, kad vam nešto prija i za šta se treba zalagati. To nema nikakve veze s obimom posla. Ako imate motiv, nijedna količina posla vas neće obeshrabriti. Takođe, ako imate utisak da se stalno vrtite ukrug, i običan poslovni dan može biti iscrpljujući. Zato, pokušajte da osetite šta vas inspiriše i osnažuje, to je pravac u kome treba početi. Mnoge Vage će imati priliku da napreduju u ovoj nedelji. Neke kroz nova, značajnija zaduženja, neke kroz povišice, a neke će dobiti i jedno i drugo. Timski rad može biti ključan faktor za uspeh. Ne zaboravite da izdvojite vreme za planiranje i organizaciju da biste izbegli stres. Krajem ove i početkom sledeće nedelje obratite pažnju na resurse, naročito kada su krediti ili pozajmice u pitanju.

LJUBAV: U ljubavnom životu Vage će osetiti potrebu za spontanijom komunikacijom, ravnotežom i harmonijom. Ukoliko ste u vezi, razgovori s partnerom o zajedničkim ciljevima i planovima će biti plodonosni. Važno je da budete iskreni i otvoreni da biste izbegli nesporazume. Prijaće vam da se družite više jer sada i prijatelji mogu da doprinesu vašem odnosu. Druženje, smeh i dobronamernost će vas pomalo vratiti u mladost. Slobodne Vage mogu očekivati nova poznanstva koja će ih intrigirati. Ambijent u kome su takvi susreti najverovatniji su neka okupljanja oko zajedničkih ciljeva, pa, makar, to bilo nešto banalno poput žurke kod prijatelja. Ukoliko pak radite na nekom projektu ili ste društveno angažovani, neko ko razmišlja slično, ima veliki potencijal da vam postane i nešto više od prijatelja/saradnika.

ZDRAVLJE: Izbegavajte stresne situacije i praktikujte tehnike opuštanja poput joge ili meditacije. Slaba tačka ove i sledeće nedelje su reproduktivni organi.

SAVET: Družite se više i budite iskreniji.

ŠKORPIJA - Finansijski uspeh

Shutterstock

Škorpija

POSAO: Škorpije će ove nedelje biti prilično fokusirane na svoje ciljeve i ambicije. Vreme je idealno za preuzimanje inicijative i pokretanje novih projekata. Vaša strast i odlučnost će vam doneti podršku saradnika i nadređenih, a ideje, kojih imate napretek, mogle bi sada da budu dobro prezentovane i shvaćene od onih koji mogu da vam pomognu u ostvarenju vaših ciljeva. Takođe, ukoliko već neko vreme pokušavate da nađete investitora ili stredstva za svoj projekat, to bi sada moglo da se, zaista, i dogodi. U vašem horoskopu se jasno vidi neki dobitak, a on može da stigne kroz nasledstvo, preko partnera ili kreditiranjem. Ljudi su spremni da vas čuju, međutim, pazite da ne budete previše arogantni ili posesivni u vezi sa svojim idejama, možete ostaviti utisak sanjara ili prevelikog idealiste. Promislite o svemu, napravite strategiju koja stoji na zdravim nogama i bićete uspešni. Otvorenost za saradnju će vam biti karta ka većim mogućnostima. Krajem nedelje moguće su neočekivane promene, koje će zahtevati brzo prilagođavanje, ali vaš intuitivni pristup će vam pomoći da iz svega izađete ne samo kao pobednik već i s resursima koji su vam u ovom trenutku neophodni.

LJUBAV: Ljubavni život Škorpija je uvek intenzivan i strastven, no ova nedelja bi mogla da bude malo ekstremnija. Vaša popularnost raste, veoma se dobro kotirate na društvenoj lestvici, pa su i prilike na vašoj strani. Ukoliko ste u vezi, možete očekivati produbljivanje emocija i bliskosti s partnerom. Iskreni razgovori o prošlosti mogu pomoći u rešavanju starih nesporazuma. Krajem nedelje bi moglo da dođe do nekih varnica, ali pokušajte da ostanete pribrani. U suprotnom, moglo bi da dođe do ishitrenih reakcija i s vaše i s partnerove strane. Slobodne Škorpije će imati priliku da upoznaju osobu koja će ih potpuno očarati. Sredinom nedelje položaj Venere donosi magnetnu privlačnost i ozbiljnu seksualnu privlačnost s osobom koja kao da vas malo i provocira ne bi li ostavila utisak na vas.

ZDRAVLJE: Vaša energija će biti na visokom nivou, ali pazite da se ne preopteretite. Redovan san i odmor su ključni za vaše mentalno i fizičko blagostanje. Slabe tačke su bubrezi i osećaj nadutosti.

SAVET: Vi sada učite da se i strastvenost može izbalansirati, a da ne izgubi na snazi.

STRELAC - Novi horizonti

Shutterstock

Strelac

POSAO: Strelčevi će ove nedelje biti puni entuzijazma i optimizma, što će im pomoći u ostvarivanju poslovnih ciljeva. Vaša sposobnost da gledate širu sliku i prepoznate nove prilike biće od velikog značaja. Pazite na komunikaciju s kolegama i nadređenima jer vaša iskrenost ponekad može biti shvaćena kao previše direktna. Sredinom i krajem nedelje mogući su izazovi vezani za kolektiv ili poslovnu rutinu. Moguće je da ćete biti prinuđeni da se brzo prilagodite nekim novim vidovima poslovanja, ali vi ste u tome najbolji. Vaša najveća snaga leži u tome što iz bilo koje situacije umete da izvučete nešto korisno i poučno. Ukoliko je neko od kolega u problemu, pružite mi podršku. Ovo je prolaznog karaktera, mada može biti naglo i nepredvidivo. Ukoliko je potrebno da sredite neka pravna pitanja, sada je najbolji trenutak da to i učinite. Gde god da se pojavite, imaćete dobar prijem i svi će vam ulaziti u susret. Takođe, inostranstvo vam je naklonjeno u svim svojim vidovima, od putovanja do učenja i saradnje s ljudima. Proširenje profesionalnih horizonata je samo početak vaše nove poslovne vizije. Vaša sposobnost da gradite i održavate poslovne veze biće ključna za vaš uspeh.

LJUBAV: Ljubavni život Strelčeva biće vrlo dinamičan i uzbudljiv. Planeta ljubavi tranzitira vašom kućom optimizma, pa je lep period gotovo zagarantovan. Ukoliko ste zauzeti, planiranje zajedničkih putovanja ili avantura može osvežiti vašu vezu. Slobodni Strelčevi mogu očekivati nova poznanstva, posebno tokom društvenih događaja ili putovanja. Sredinom nedelje moguća su iznenađenja u ljubavnom životu, koja će vas podstaći da preispitate svoje najdublje želje i potrebe. U vremenu u koje ulazimo kao čovečanstvo neće više biti mesta kalkulacijama, volećemo se samo ako tu, zaista, nečega božanskog ima.

ZDRAVLJE: Obratite pažnju na svoje fizičko zdravlje i izbegavajte bilo kakvu naglost i ishitrenost. Posebnu pažnju obratite ukoliko upravljate nekim oštrim električnim mašinama. Praktikujte tehnike opuštanja da biste izbegli stres.

SAVET: Oslobodite viziju, ona će vam višestruko uzvratiti.

JARAC - Stvaralački naboj

Shutterstock

Jarac

POSAO: Dragi Jarčevi, pred nama je nedelja koja će u vašem slučaju biti samo uvertira za stvari koje će tek doći. Oslobodite svoj kreativni potencijal jer ste podržani od planeta. Iako to vama nije baš navika, sada se u vama dešavaju neke jake kreativne sile, pa će taj kreativni naboj koji osećate morati da izađe iz vas. Pokušajte da čujete svoj unutrašnji glas i dozvolite sebi da stvari uradite na sasvim drugačiji način. Niste više isti, ali može vas povući navika da radite po ustaljenom, zastarelom šablonu, što nije poželjno. Jarčevi kojima je potreban investitor za svoj plan, sada mogu da dođu do njega. Postoji i verovatnoća da vam se neko ponudi da uđe u posao s vama, što bi dugoročno moglo da bude dobro. Takođe, nekim Jarčevima će novac stići i preko partnerstava ili bračnog druga. Prihvatite pomoć koja vam se daje od srca ili uđite u partnerstvo s onima za koje osećate da su časni i pošteni. Možda ćete biti u situaciji da savladate neku novu veštini ili upišete dodatne kurseve kako bi se edukovali i osavremenili. Svako znanje koje budete stekli će dugoročno biti isplativo. U komunikaciji možete biti malo kruti, ali budite jasni i postarajte se da ne budete previše rigidni u svojim planovima. Sredinom nedelje moguće su promene u radnom okruženju koje će zahtevati brzo prilagođavanje.

LJUBAV: Ljubavni život Jarčeva ima jaku dozu stabilnosti i mira. Ukoliko ste u vezi, vreme je idealno za razgovore o budućnosti i planiranju zajedničkih ciljeva. Vaša posvećenost i ozbiljnost će impresionirati partnera. Neki parovi bi mogli da počnu da rade na zajedničkom projektu, pa čak i pokrenu porodični biznis. Deca će sada igrati važnu ulogu u vašim životima, pa su moguće vesti o prinovi. Slobodni Jarčevi mogu upoznati osobu koja deli njihove vrednosti i ambicije, a na vas deluje tako da pomislite da je s njom sve moguće. Libido je jak, vaša harizma neodoljiva, pa ne budite stidljivi. Ako sredinom nedelje i dođe do nekih nesporazuma, iskren razgovor će pomoći da se brzo vratite u ritam ljubavi.

ZDRAVLJE: Vaša zdravstvena situacija ukazuje na stabilnost i regeneraciju. Pazite se samo prevelikog uzbuđenja ili stresa jer biste tako ugrozili sjajnu priliku da se oporavite.

SAVET: Više pažnje posvetite intuiciji.

VODOLIJA - U punom sjaju

Shutterstock

Vodolija

POSAO: Drage Vodolije, ova nedelja će biti podsticajna za vas. Bićete inspirisane novim idejama i inovativnim umom. Vaša kreativnost i sposobnost za nekonvencionalno razmišljanje mogu da vam donesu značajnu prednost na poslu. U proteklih nekoliko nedelja ste vredno radili na sistematizaciji i reorganizaciji, pažljivo ste planirali svaki detalj, pa je konačno došlo vreme da svoje zamisli predstavite drugima. Ovo će svakako doprineti unapređenju ili bar nekoj vrsti nagrade. Možda ćete potpisivati nove ugovore ili dobiti priliku da promenite firmu jer neko drugi može da vidi koliki potencijal nosite u sebi, pa vas i adekvatno nagradi. Vodolije koje se bave javnim poslom bi mogle sada da izbiju u prvi plan. Ukoliko pokrećete privatan biznis, moguće su nagle promene pravca i strategije. Od sredine nedelje slede neočekivane prilike za saradnju ili pokretanje novih projekata. Početak nedelje iskoristite za kreativne projekte i hobije. Sredina nedelje donosi priliku za isticanje vaših veština i talenata, pa se nemojte ustručavati da preuzmete inicijativu. Krajem nedelje fokusirajte se na završavanje započetih projekata i budite pažljivi u komunikaciji s bližnjima.

LJUBAV: Ljubavni život Vodolija biće dinamičan i uzbudljiv. Ukoliko ste u vezi, vaša potreba za slobodom i nezavisnošću može izazvati manje nesuglasice s partnerom. Važno je da pronađete balans između ličnih želja i zajedničkih ciljeva. Takođe, partneru može zasmetati to što ste vi u punoj snazi i idete ka ostvarenju svojih vizija, a njega kao da zanemarujete. To nije istina u većini slučajeva, ali može tako izgledati jer ste vi potpuno predani ciljevima, pa ne obraćate previše pažnje da se neko u tom trenutku oseća izostavljenim. Neki parovi bi mogli da se suoče s problemima u kući, posebno kad su električne instalacije u pitanju. Slobodne Vodolije mogu očekivati nova poznanstva, posebno tokom društvenih događaja ili aktivnosti koje uključuju zajedničke interese. Sredinom nedelje moguća su iznenađenja koja će vas podstaći da preispitate svoje iskonske emocionalne potrebe.

ZDRAVLJE: Ovo je dobar period za oporavak i regeneraciju. Slaba tačka je predeo donjeg stomaka. Proverite instalacije.

SAVET: Uživajte u komplimentima.

RIBE - Ljubav kao nova navika

Shutterstock

Ribe

POSAO: Ribe će ove nedelje biti usmerene ka ostvarivanju profesionalnih ciljeva, ali će istovremeno biti inspirisane da zadovolje i druge segmente svog života. Vaša intuitivnost i sposobnost za empatiju donose vam prednost u radu s ljudima, pa možemo reći da je ovo vreme kada će vaša kreativnost i maštovitost doći do izražaja i biti prepoznati kao velika vrednost. Iskoristite svoje talente za inovativna rešenja starih problema na poslu. Sredinom nedelje moguće su promene u radnom okruženju, koje će zahtevati neku vrstu prilagođavanja, ali dobra vest je da će vaša fleksibilnost biti ključan faktor za brzo snalaženje i stabilizaciju kolektiva. Važno je da ostanete fokusirani i organizovani kako biste izbegli stres i preopterećenost. Ideja imate napretek, pa je samo potrebno da obratite pažnju na detalje prilikom obavljanja zadataka i budete spremni da preuzmete odgovornost kada je to potrebno. Pazite na komunikaciju s kolegama i nadređenima i trudite se da budete jasni u svojim stavovima. Kraj nedelje donosi mogućnosti za napredovanje i priznanje za vaš trud, posebno ako ste pokazali sposobnost za timski rad i liderstvo.

LJUBAV: Ljubavni život Riba obećava emotivan i intenzivan period. Ukoliko ste u vezi, vaša posvećenost i empatija će ojačati vezu sa partnerom. Ovo je pravo vreme da razgovarate o svojim osećanjima i budućim planovima. Sredinom nedelje položaj planeta može doneti izazove u vidu neslaganja ili nesigurnosti u vezi s bliskim okruženjem, ali uz strpljenje i razumevanje, sve nesuglasice će se lako prevazići. Važno je samo ostati smiren i ne ulaziti u stanje panike. Kraj nedelje donosi priliku za romantične trenutke i produbljivanje emotivnih veza. Slobodne Ribe mogu očekivati susrete s osobama koje će ih emotivno privući. Posebno su povoljni društveni događaji i okupljanja gde ćete imati priliku da upoznate nekoga ko deli vaše interese i vrednosti. Pazite da ne idealizujete previše novu osobu i da zadržite realan pogled na situaciju.

ZDRAVLJE: Važno je da nađete vreme za sebe i svoje hobije, što će vam pomoći da se osećate smireno i zadovoljno. Slaba tačka su ruke, ali i prevelika želja za brzinom, pa je savet da pripazite u saobraćaju.

SAVET: Vreme je da ljubav postane vaša svakodnevna rutina.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)