Horoskop

PLANETA KARME DONOSI NAPLATU DUGOVA: 6 znakova koji će osetiti najjači udar retrogradnog Saturna

Ovo je vaša prilika da se uzdignete.

30.06.2024 09:01

PLANETA KARME DONOSI NAPLATU DUGOVA: 6 znakova koji će osetiti najjači udar retrogradnog Saturna
Backgrid/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Saturn će biti retrogradan u Ribama između 30. juna i 15. novembra. Ovaj period će podstaći razmišljanje o važnim izborima napravljenim 2024. godine. 

Planeta je zadužena za odgovornost, dugoročne ciljeve, autoritet, status i smrtnost, tako da kada sve ide dobro, videćete sebe kako izvršavate zadatke velikom brzinom, dostižući velike korake u merilima svog petogodišnjeg plana i eventualno uspeha na poslu.

Međutim, kao i druge planete, Saturn takođe može da ide u retrogradno stanje, zbog čega se osećate pomalo nestabilno i nefokusirano. Slično kao i bilo šta drugo što nam univerzum baci na put, retrogradni Saturn takođe može biti vreme za ponovno pomeranje i fokusiranje.

Poslušajte analizu Lize Stardusta.

Retrogradni Saturn je optička iluzija u kojoj se čini da se planeta kreće unazad, ali se samo sporije kreće u svojoj solarnoj orbiti. 

Shutterstock

Retrogradni Saturn u Ribama šta nam donosi

Na koga će uticati retrogradni Saturn?

Iako će svi osetiti efekte retrogradnog Saturna, promenljivi znaci - Blizanci, Devica, Strelac i Ribe - kao i Jarac i Vodolija - kojima vlada Saturn - biće posebno pogođeni.

Blizanci

Pokušajte da napredujete na poslu. Ovo je vaša prilika da se uzdignete i dobijete unapređenje.

Devica

Uvek analitična i spremna da reši svaki problem, ponekad je potrebno da se vaši voljeni samo povežu sa vama na emotivnom nivou, posebno u trenucima sukoba.

- Govorite iz srca da biste definisali odnose - savetuje Stardust.

Strelac

Strelci vole da skaču sa jedne na drugu temu. Međutim, možda je vreme da se pronađu neki koreni. Proonalaženja veze sa svojom porodicom i precima može na kraju biti drugačija vrsta avanture koja je vredna truda.

Ribe

- Odrasli ne znači da se ne možete zabavljati - poziva Stardust. Pokušajte da budete fini prema sebi i iskoristite stvari koje vam donose radost.

Jarac

Još jedan preterano analitički znak Zodijaka, možda je vreme da iskoristite te veštine da poboljšate svoje odnose. Izrazite svoja osećanja.

Vodolija

Biti altruističan je jedan od vaših ključnih karakteristika, međutim, uvek je dobro pokazati sebi istu ljubav koju pokazujete drugima.

- Izgradnja samopouzdanja zahteva vreme, pokušajte da više verujete u sebe - kaže Stardust.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)