Horoskop

OVO SU 3 NAJOPASNIJA PODZNAKA: Skloni ste problemima i nikako da budete mirni - zato što vam oni kroje život

Oni često mogu da nadjačaju i sam horoskopski znak i da dominiraju.

12.06.2024 09:00

OVO SU 3 NAJOPASNIJA PODZNAKA: Skloni ste problemima i nikako da budete mirni - zato što vam oni kroje život
CLAUDETTE BARIUS / AFP / Profimedia

Astrologija nas uči da podznak igra ključnu ulogu u našoj ličnosti, često nadmašujući čak i sunčev, tj. glavni horoskopski znak. Podznak ne otkriva samo okolnosti našeg rođenja, već i način na koji nas drugi vide, naš fizički izgled i predispozicije za fizičke probleme. Ovo su tri vodena podznaka, za koje mnogi smatraju da su prilično bitni i dominantni u horoskopu, a  to su Rak, Škorpija i Ribe.

Rak

Ljudi rođeni u znaku Raka su izuzetno osetljivi i empatični, često pokupe tuđe emocije i energiju poput "antena". Ova osobina ih može učiniti ranjivim, posebno tokom energetskih tretmana. Retko se osećaju sigurno, što može dovesti do niskog samopoštovanja, posebno kod muškaraca. Porodica igra ključnu ulogu u njihovim životima, donoseći i pozitivne i negativne uticaje.

U ljubavi su promenljivi i osetljivi, skloni emocionalnim turbulencijama. Preporučljivo je stupiti u brak nakon tridesete godine, kada na njihovu zrelost utiče znak Jarca na vrhu bračnog polja. Često biraju i starije ili mlađe partnere, ili one hladne i poslovne.

Shutterstock

Često dominiraju nad znakom

Škorpija

Škorpije su mistične, zagonetne i često izazivaju strahopoštovanje. Veoma su intenzivne i introvertne, ne vole buku i da napadaju ljude, a njihova intuicija je izuzetno naglašena. Često su zainteresovani za okultizam, psihologiju i parapsihologiju, prenosi Atma.hr.

Na prvi utisak deluju zatvoreno, ali kada se otvore, verni su i odani, ali ne opraštaju izdaju. Oni se suočavaju sa smrću i teškim vremenima od ranog detinjstva. Imaju snažnu moć regeneracije, ali i sklonost samouništenju. Traže stabilnost u ljubavi i često imaju duže brakove.

Ribe

Ribe su među najnejasnijim ljudima na svetu. Veoma su puni tajni i često niko ne uspeva da ih u potpunosti upozna. Imaju bogatu maštu, talentovani su i osetljivi, ali često ne ulivaju poverenje zbog svog promenljivog karaktera.

Oni su inteligentni i mogu biti uspešni u učenju, ali im nedostaje fokus i istrajnost. Traže sigurnost u braku, često birajući partnere koji su praktični i organizovani. Njihovo emocionalno ispunjenje je promenljivo, često traže ljubav u paralelnim vezama.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)