Horoskop

NEDELJNI HOROSKOP PREDVIĐA: Vreme je za promene, nove ideje i vizije - samo jedan znak čeka nagli uspon

Proverite šta očekuje vaš znak naredne sedmice.

04.08.2024 18:02

NEDELJNI HOROSKOP PREDVIĐA: Vreme je za promene, nove ideje i vizije - samo jedan znak čeka nagli uspon
MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Prema najavama astrologa u narednih sedam dana očekuju nas brojne promene. Pored Ovnovima su nove mogućnosti, Rakove promene i na poslu i u ljubavi, a Lavove posebno zadovoljstvo i nagli uspon.

Srećna republika vam donosi najdetaljniji i najtačniji nedeljni horoskop, pa proverite kakva sreća će pratiti vaš znak u narednih sedam dana.  

Foto: Shuttestock

Ovan - Nove mogućnosti

POSAO: Ovnovi će ove nedelje uspeti da se prikazu u jako dobrom svetlu i da se eksponiraju u datim situacijama na najbolji način. Ove nedelje bi neke poslovne aktivnosti mogle da izbiju u prvi plan, a nije isključena ni nova poslovna ponuda koja vam može doneti bolje uslove i veću zaradu. Može se raditi o ljudima s kojima ste ranije sarađivali ili firmi u kojoj ste već radili. Na neki način vratićete se na neke stare obaveze i obrasce, ali pod novim uslovima i okolnostima. U isto vreme možete biti pod stresom i osetiti neko olakšanje, što će biti veoma čudno, ali će se konstantno smenjivati različita osećanja. Otvoriće vam se neke nove mogućnosti i prilike da sarađujete s nekim novim ljudima i radite drugačiji posao. Oko 7. avgusta komunikacija će biti bolja, a vi ćete naći način da se bolje izrazite. Rast, razvoj i veselje će uneti pozitivan duh i bolju atmosferu, a i vi ćete se osećati zadovoljno. Pored kreativnosti moraćete da bude organizovani i detaljni, što vama neće biti teško.

LJUBAV: Na emotivnom planu zauzeti Ovnovi će se više baviti poslovnim i svakodnevnim obavezama, ali će im i dalje biti potrebno više ljubavi, sunca, odmora i zabave, pa će probati da to sve upakuju, što će im i uspevati. Bićete spremni na kompromise i da se adaptirate raznim situacijama da bi veza bila čvršća i stabilnija, ali bi vam isto tako mogla smetati partnerova neaktivnost ili način na koji nešto radi ili obavlja, pa bi u tom slučaju moglo da dođe do nesporazuma i svađa. Posvetićete se bliskim osobama i brinuti o nekome više nego inače. Slobodni Ovnovi bi mogli gajiti simpatije prema osobi koja dolazi iz poslovnog okruženja. Može se raditi o nekome ko je veoma vredan i nije nametljiv, a nije isključeno i da se radi o mlađoj osobi. Bićete veoma raspoloženi i imati veoma dobru interakciju s drugim osobama.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu nećete imati većih problema, ali bi trebalo da povedete računa o prstima i disajnim organima.

SAVET: Nastavite svojim putem, vi niste predodređeni da budete statični.

Foto: Shuttestock

 

Bik - Evo ti srce na dlanu

POSAO: Bikovi će biti kreativni, a od njih će se očekivati posebne ideje i rešenja. Međutim, trudite se da ne budete previše upadljivi i nametljivi jer bi svaka eksponiranost mogla dati loš efekat na duže staze. Dugo se unutar vas nešto dešava, stičete posebna iskustva i uvide, što će dati specifično stanje, ali još uvek nije vreme da uradite neke radikalne poteze. Finansije su Bikovima u fokusu već neko vreme, ali je moguće da sve što zarade isto tako i potroše. Novac se ne zadržava kod vas iz raznih razloga, a to je nešto na čemu bi trebalo da radite i postavite neke granice. Bikovi koji se bave kreativnim zanimanjem, nekom vrstom umetnosti ili sportom će se posebno istaći ovih dana i imati mnogo posla. Takođe, veoma je važno kako komunicirate s ljudima, da budete kulturni i ljubazni, a isto tako će i vama odgovarati da vam se drugi obraćaju na lep način. Bikovi koji se bave privatnim poslom će širiti biznis i zapošljavati nove ljude. Neko od prijatelja s kim ste već sarađivali bi mogao da vam ponudu saradnju.

LJUBAV: Na emotivnom planu Bikovi će osetiti posebne emocije i brigu prema partneru i imati želju da učine nešto za njega, bilo da mu je to ovaj tražio, bilo da nije. Osetićete posebnu povezanost, poštovanje i bliskost i imati želju da budete otvoreni, a u isto vreme tihi i nenametljivi. Neki Bikovi bi mogli da očekuju prinovu, a neki bi mogli započeti zajednički život. Slobodne Device će se u ovom periodu definitivno zaljubiti u osobu koju često viđaju i sreću. Iako nećete hteti da budete nametljivi i jasno date do znanja koliko vam je stalo do te osobe, pokušaćete da uradite nešto za nju i budete pre svega korisni. Moguće je da ćete u nekim situacijama biti stidljivi i povučeni. U isto vreme može vam se javiti neko iz prošlosti i poželeti da se vidite.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu najviše problema možete imati s emocijama i glavom. Osetljivi ste i emotivni, pa često nešto možete shvatati pogrešno. Moguće su aritmije i reakcije na koži i nagla promena u kilaži.

SAVET: Možda mislite da vam sve kasni i ne osećate se prijatno što se nešto odugovlači, ali je to viša sila, pa to probajte tako i da prihvatite.

Foto: Shuttestock

 

Blizanci - Sreća, zadovoljstvo i novi uvidi


POSAO: Blizanci su veoma dinamični i euforični u ovom periodu, ali im se i dalje čini da sve ide sporije nego što bi trebalo. Način na koji radite i pričate je jasan, precizan i transparentan, pa će svi dogovori i poslovi biti upravo takvi. Sve će se odvijati jednostavno i lako, a ljudi oko vas, a pa i vi sami, biće zadovoljni. Drugima će odgovarati način na koji se ponašate i funkcionišete, ispunjavate očekivanja, imate kvalitet i vrednost, efikasni ste i zadobijate poverenje drugih. Međutim, ovih dana ćete imati mogućnost da se proširite na jedan veoma specifičan i ekstreman način. Moći ćete da prepoznate kako da dobijete bolji rezultat i vrednosti i na taj način napravite pravi skok u poslu. Imaćete pomoć prijatelja ili bliskih saradnika, koji će vam pomoći da napredujete. Moguće je da će vam dati neku informaciju, tajno, koju ćete moći dobro da iskoristite. Sve to će doći u ključnim momentima, pa će vam biti potrebna koncentracija. Moguće su dileme i važne odluke. Neki Blizanci bi mogli da se bave sređivanjem doma ili poslovnog prostora, a neki će biti u prilici da zapošljavaju nove mlade ljude. Finansije su stabilne.

LJUBAV: Zauzeti Blizanci će znati kako da se potrude oko partnera i pokažu mu koliko mu je stalo. Provodićete kvalitetno vreme s bliskim osobama u blagostanju i miru, a opet vas očekuju zanimljivi i zabavni trenuci. Dolazićete do iznenadnih ideja, pa nije isključena nagla promena plana ili čak neplanirano putovanje. Blizanci koji imaju decu će više vremena provoditi s njima i uživati u zajedničkim trenucima. Slobodni Blizanci će šarmom, šalama i pričom osvajati i zavoditi gde god se pojave. Teško da postoji Blizanac koji je slobodan, ali ako ima takvih, onda će ove nedelje moći da biraju s kim će uploviti u vezu. To bi jedino moglo i da bude problem, neodlučnost, jer neće znati koga da izaberu jer su im svi dragi.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu nećete imati većih problema. Moguća je glavobolja. Jedino treba da povedete računa o ishrani.

SAVET: Uživajte u ovim trenucima i probajte da otkrijete neki novi talenat.

Foto: Shuttestock

 

Rak - Promene na poslu i ljubavi

POSAO: Rakovi su sebi zadali zadatak i želeće po svaku cenu da ga ostvare. Zacrtali ste sebi limit i vrednost koju morate da postignete i o tome biste mogli ove nedelje i da počnete da razgovarate. Nema potrebe da nešto prepravljate i ispravljate ako ste već završili, već probajte da sačekate novu priliku. Ovo nije dobar period za započinjanje novih poslova, ali je odličan za pravljenje planova i sticanje novih uvida. Dogovori koji ste postigli bi mogli da se zakomplikuju ili odlože neki sastanci, pregovori... Nemojte da vas to brine, to, jednostavno, mora tako da bude. Usporite, ne žurite i sve završavajte polako da ne bi došlo do greške ili propusta. Moguće je da će u vašem kolektivu doći do promena koje vam se neće dopasti, ali na to nećete moći da utičete, pa je bolje da ih prihvatite što pre. Nije isključeno ni kraće putovanje ili češće viđanje s bliskim i dragim ljudima. Ako planirate da kupite telefon ili automobil, sačekajte sledeći mesec, isto tako i potpisivanje ugovora i donošenje važnih odluka.

LJUBAV: Na emotivnom planu zauzeti Rakovi bi trebalo da smanje očekivanja i ne pritiskaju partnera jer su, u tom slučaju, mogući sukobi i nerazumevanje. Mogli biste optužiti partnera da vas nije na pravi način shvatio i podržao ili obrnuto. A nisu isključeni ni prekidi veze i odnosa. Mogli biste se nervirati zbog dece ili ćete dobiti iznenadnu poruku od njih. Slobodni Rakovi bi mogli da upoznaju veoma čudnu i neobičnu osobu, a imaće i sklonost ka tajnim i zabranjenim vezama, naročito pripadnice ženskog pola. Bićete skloni zaljubljivanju, ali se isto tako možete brzo i razočarati. Probajte da realnije sagledate situaciju i potencijalnog partnera. Kod nekih Rakova je moguća tajna veza na poslu.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu biste mogli imati problema s cirkulacijom i krvnim sudovima. Moguće je razočaranje zbog toga što se ne vrednuje ono što ste do sada radili. Činiće vam se da ste mnogo više uložili, a malo dobili. Moglo bi vam smetati mešanje nekih osoba.

SAVET: Ne preterujte ni u čemu.

Foto: Shuttestock

Lav - Posebno zadovoljstvo i nagli uspon

POSAO: Lavovima će pored druženja i zabave u fokusu biti i finansije. Bilo da ćete ih podići na viši nivo ili ćete više trošiti, stalno će biti neka priča o novcu. Moguće su iznenadne i nagle promene i iznenadni rezultati koji će vam pomoći da odskočite na poslovnom planu. Nije isključeno da će neki događaji imati i emotivni upliv, pa biste u nekim situacijama mogli biti veoma osetljivi. Ne donosite tada nikakve odluke, nemojte biti ishitreni i nagli. Ovo je period kada treba malo da usporite u svakom smislu i sve radite polako i postepeno. Komunikacija bi, takođe, mogla da se zakomplikuje, pa i u tim situacijama budite oprezniji. Mogući su nesporazumi s mlađom ženskom osobom, pa probajte da to izbegnete na najbolji način. Nekim Lavovima će ove nedelje najviše prijati odmor i da se posvete sebi i porodici. Uživajte, ovo je period kada vas sunce najviše obasjava. Ovo su momenti kada dobijate više hrabrosti i samopouzdanja.

LJUBAV: Na emotivnom planu Lavovi će imati potrebu da ugode drugima, ali i sebi. Biće vam važan ugođaj, dobro društvo i opušten pristup svima i svemu. Ako se neko ne bude uklapao u ovaj vaš stil života, vi ćete se distancirati. Takođe, postoji bojazan da kažete nekome bliskom sve što mislite, a niste mogli ili hteli. Ovih dana bi ventili mogli da popuste, a iz vaših usta izađe dugo skrivana istina. Probajte da pokrenete partnera, a ne da ga demotivišete. Osetićete olakšanje, ali možda povrediti drugu osobu. Slobodni Lavovi plene i u centru su pažnje gde god se pojave, što njima prilično odgovara. Ove nedelje je moguće da ćete uspostaviti bliskiji odnos i interakciju s veoma čudnom i neobičnom osobom. Fasciniraće vas u nekim svojim postupcima i delima, a mogla bi biti i čudnijeg izgleda.

ZDRAVLJE: Imate puno energije i adrenalina, pa zbog toga morate da vodite računa o povredama. Postoji opasnost od požara ili nekog plamena, gde bi najviše moglo da strada lice. Ne dozvolite da vas moć i ugled poremete i da ih pogrešno plasirate.

SAVET: Prepustite se momentima koji vam se događaju, ali nikako ne dozvolite da se uobrazite.

Foto: Shuttestock

 

Devica - Nove ideje i inspiracija

POSAO: Device će ove nedelje osetiti neko olakšanja kada je poslovni plan u pitanju. Moguće je da ćete se iznenaditi nekim okolnostima, ali i biti nagrađeni kada se najmanje nadate. Neko bi mogao iznenada da vas se seti, pozove ili ponudi nešto veoma primamljivo. Pokrenuće se neka poslovna dešavanja, a neka bi mogla da dođu izdaleka. Neko će želeti da se sretne s vama i popriča o nekim veoma važnim stvarima i na tome će i insistirati. Mogli biste biti zbunjeni i zatečeni, ali ćete biti i dovoljno svesni da dobro procenite šta treba da uradite. Važno je da ne brzate, već sve dobro sagledate, proverite i tek onda donesete odluku. Neke Device bi mogle dobiti ponudu za posao, a neke će biti u prilici da sarađuju s drugim osobama koje će im više odgovarati. Mogući su i manji nesporazumi s kolegama. Saradnja s inostranstvom je izvesna, a neki pripadnici vašeg znaka bi čak mogli da odu u inostranstvo. Ovo je odličan period i za putovanje i upoznavanje kulture nekih dalekih mesta.

LJUBAV: Na emotivnom planu Device bi mogle na neki način da se iznenade ili šokiraju postupkom i komentarom bliske osobe. Moguće je da ćete satima i danima razmišljati zašto je to tako. Zaslužujete respekt i poštovanje i onda bi neke reči mogle, i te kako, da vas povrede. Međutim, probajte da se izmestite iz situacije i ne sagledavate stvari lično. Ne dozvolite da se poremeti mir koji imate i koji ste dugo gradili. Slobodne Device bi mogle da očekuju karmički susret i vezu. Slučajno bi mogle da upoznaju neku osobu i shvate da su se zaljubile na prvi pogled. Međutim, sumnjičavost bi sve mogla da pokvari, pa probajte da se prepustite i razumete da i vama to može da se desi. Mogao bi vam se javiti neko iz prošlosti ili ko dolazi iz inostranstva.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu najviše pažnje bi trebalo da obratite na noge i butine. Imate sreće, pa će viša sila sve odraditi umesto vas. Ne vozite automobil ako ste umorni ili vam se spava. Trudite se da uvek smirujete situaciju.

SAVET: Sreća prati hrabre.

Foto: Shuttestock

 

Vaga - Realizovanje ideja i vizija

POSAO: Vage će biti impulsivne i energične, pa će mnogi pripadnici ovog znaka biti u prilici da nešto organizuju i završavaju. Imajte na umu da često možete naići i na neke prepreke, a dešavaće se i da imate dileme koje ćete sami sa sobom morati da rešite. Bićete dosta istrošeni mentalno, ali ne dozvolite da potonete zbog nečega što niste uspeli da uradite. Imaćete oscilacije u ponašanju i raspoloženju, pa ćete često reagovati iznenađujuće na druge, a moglo bi da se dogodi da vas drugi iznenade nekim svojim postupkom. Prolazite kroz transformaciju i promenu koja će svakako dati nešto dobro krajem meseca, a što vi ne možete ni da pretpostavite u ovom trenutku. Moguće je poslovno putovanje ili saradnja s inostranstvom krajem nedelje, a nije isključeno da ćete spojiti lepo i korisno i ujedno uživati i raditi. Takođe, neke Vage će biti u prilici da prošire znanje i vidike bilo da se radi o kursu, seminaru ili nekom drugom vidu edukacije. Finansije su stabilne, ali su vaši troškovi mnogo veći.

LJUBAV: Na emotivnom planu Vage će imati pojačan adrenalin, zadovoljstvo i povezanost s partnerom. Događaji u ovom periodu će još više učvrstiti vašu vezu. Eventualni problemi bi mogli da nastanu zbog loše interpretacije onoga što osećate i mislite, pa povedite računa da budete jasni u tim situacijama i prilikama. Prijaće vam da budete zajedno na nekom dalekom i mirnom mestu, gde ćete moći da uživate bez mnogo izgovorenih reči. Deca će, takođe, igrati ključnu ulogu, više vremena ćete provoditi zajedno, a nije isključena ni prinova. Slobodne Vage bi mogle da se zaljube tajno ili će se desiti ljubav na putovanju ili nekom dalekom skrivenom mestu. Oko 7. avgusta bi moglo da dođe do pokretanja dešavanja između vas i osobe do koje vam je stalo, dok bi par dana nakon toga mogli da se povučete i dođete do zaključka da to nije ono što vi želite.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu nećete imati većih problema. Možete biti skloni padu i povredama nogu, a nisu isključeni problemi sa psihom i snovima.

SAVET: Ovo je period rasta i razvoja, radite na tom planu, ali postepeno i u kontinuitetu.

Foto: Shuttestock

 

Škorpija - Efikasni i samouvereni

POSAO: Škorpije će praviti balans između poslovnih obaveza i društvenih događaja. Moguće je da ste se vratili s odmora ili tek treba da idete, pa ste na neki način usporili i pustili sve da ide svojim tokom. Snalažljivi ste i funkcionalni, što će vam pomoći da neke stvari uradite mnogo lakše i jednostavnije. Odajete utisak da znate šta radite i samim tim ćete zadobiti poverenje veoma važnih osoba. Međutim, nisu isključene iznenadne i nepredvidive okolnosti, s kojima ćete se vrlo dobro snaći i izboriti na najbolji mogući način. Kada su finansije u pitanju, očekujte veću sumu novca, ali ćete imati i veće troškove, tako da se to neće toliko osetiti. Moguće je da ćete renovirati poslovni prostor ili dom, a neke Škorpije razmišljaju o kupovini nekretnine i žele da što pre reše tu situaciju. Ove nedelje ćete biti veoma društveni, viđati se s nekim starim prijateljima i poznanicima, odlaziti na proslave i zabave koje će vam prijati. Iz tako nekog spontano susreta mogla bi da se izrodi plodonosna ideja ili saradnja. Bićete u društvu značajnih i uticajnih ljudi, a jedna muška osoba bi mogla da vam pomogne ili ponudi vrlo dobru saradnju.

LJUBAV: Na emotivnom planu zauzete Škorpije će iznenaditi partnera, neke planski, a neke će spontano doći do nekih naglih promena i rešenja. To bi moglo da bude neprijatno za neke pripadnike znaka, a neke bi mogle da se prijatno iznenade, sve zavisi od kvaliteta odnosa u kojem se nalaze. Vaša iskrenost i snaga koju posedujete će vam pomoći da vezu dovedete u balans, a opet ne zapadnete u dosadu i monotoniju. Slobodne Škorpije bi mogle da upoznaju nekoga preko posla ili na poslu, a nije isključeno da ćete imati avanturu s više osoba u isto vreme. Naglašena vam je seksualna energija, ali i sloboda u isto vreme, pa u ovom periodu nećete želeti da se vezujete ni za koga. Moguća je i bliskost s nekim koga ste upoznali na putovanju ili s osobom koja često putuje. Sve u svemu, bićete veoma zanimljivi suprotnom polu i privlačiti pažnju stavom i originalnim postupcima.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu Škorpije mogu imati problema s reproduktivnim organima, infekcijama i osipom. Ovo je dobar period za oporavak i transformaciju, a moguće su i manje intervencije.

SAVET: Nemojte nikome da se pravdate ili budete ono što niste.

Foto: Shutterstock

 

Jarac - Širenje vidika

POSAO: Jarčevi će imati mnogo iskušenja ove nedelje, koja će vas pokretati i činiti znatiželjnima. Biće i neprijatnih momenata, ali i veoma motivišućih i pokretačkih. U celoj toj situaciji nećete nikako biti uplašeni, već dovoljno smeli i hrabri da preduzmete važne i krupne korake. U svakom slučaju, nemojte raditi ništa ishitreno i naglo, već dobro promislite o svakom postupku. Nesporazumi s nekim osobama bi mogli da se ponavljaju ili budu učestaliji nego inače, ali je i to proces sazrevanja i transformacije. Čak i u nekim ekstremnim momentima ćete uspeti da spustite loptu i rešite situaciju tako što nećete dozvoliti da se drugi mešaju. Najviše problema biste mogli da imate s finansijama i naplatom nekih dugova. Ne testirajte stepen nečijeg znanja ili ispravnosti, već probajte da informacije i iskustvo koji dođu do vas prihvatite i izdignete se na viši nivo. Imaćete već spremljen tekst i sve što želite da kažete, pa ćete rutinski sve odraditi. Vi ste faktor stabilnosti u ovoj priči, imate poverenje kolega i saradnika, mehanizme kako da sve stavite u funkciju, a to nije prvi put da radite. Moguće je širenje posla i pozitivan efekat koji dolazi sa zakašnjenjem.

LJUBAV: Na emotivnom planu zauzeti Jarčevi bi mogli biti zabrinuti za neku porodičnu situaciju ili dešavanja koja su morala da se dese, ali su propuštena. Moguće je da želite da testirate partnera, ali to možete uraditi na pogrešan način. Postoje stvari koje bi mogle da vas obraduju i oduševe i koje su veoma značajne za vašu porodicu. U svakom slučaju, sve može biti usporenije, ali nikako neće biti loše. Moguće je da ćete prelaziti preko nekih stvari ili ćete prećutno odobriti nešto s čim se u stvari ne slažete. Oko 8. avgusta biste mogli imati važan razgovor koji će vas prilično obradovati. Slobodni Jarčevi će biti skloni avanturi, ali bi iz jedne takve mogle da se izrode emocije. Moguća je ljubav na putovanju, s osobom koja će vas osvojiti svojim manirima i elokventnošću.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu Jarčevi bi mogli imati problema sa stomakom. Takođe, i s ljutom i začinjenom hranom.

SAVET: Prihvatite promene spontano i prirodno.

Foto: Shuttestock

 

Vodolija - Iznenadne promene

POSAO: Vodolije će imati neka iznenadna dešavanja koja se tiču njih samim. Dobro se adaptirate u vezi s tuđim potrebama, ali postoji neko s kim nećete imati dobru komunikaciju i poslovnu relaciju. To neće mnogo uticati na vas, ali ćete morati da budete koncentrisaniji i više vodite računa o nekim sitnicama. Nemojte reagovati ishitreno i naglo jer to neće ići u vašu korist. Vodolije koje se bave privatnim biznisom će imati mnogo posla i raditi na reorganizaciji ili renoviranju firme. Mogli biste zapošljavati nove ljude i širiti delatnost, a možda ćete želeti da uvedete neke novine koje do sada niste radili, ali su u domenu vašeg posla. Sve bi moglo da se dogodi naglo i neočekivano. Mogući su finansijski troškovi ili zaostali dugovi, ali ćete i imati potrebu da više trošite i kupujete lepe stvari. Ovo je sjajan period za odmor, zabavu i putovanje i kreativne poslove, pa, ako ste u prilici, uživajte i pustite mašti na volju. Neke Vodolije će želeti da ulepšaju prostor u kome žive i kupe neku lepu stvar, a neke bi mogle da očekuju sudske procese ili se baviti administrativnim stvarima.

LJUBAV: Zauzete Vodolije će biti u ritmu koji im najviše odgovara, ali bi partneru mogle da smetaju neke njihove navike. Moguća je direktnija komunikacija, ali će se smenjivati i lepi trenuci koje ćete provoditi zajedno i s bliskim osobama. Vodolije koje su kratko u vezi ovih dana bi mogle imati bliskiji i strastveniji odnos, a najviše će vam prijati dugi razgovori koje budete vodili. Slobodne Vodolije će imati mnoštvo prilika, flerta i udvaranja, ali će im više prijati da sve ostane na ovom nivou nego ulazak u vezu, mada ćete se i sami dvoumiti ko je prava osoba za vas. Pojaviće se i neke osobe iz prošlosti, upoznaćete nove, a i na svakom koraku će biti neko kome ćete se dopasti i ko će pokušati da osvoji vaše srce.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu najviše problema možete imati s kardiovaskularnim bolestima i povišenim pritiskom. Dajte sebi oduška i probajte da nađete nešto što će da vam da mir i ulepša dan, bilo da je to šetnja u prirodi, putovanje ili knjiga.

Foto: Shuttestock

 

Ribe - Odnosi s drugima

POSAO: Ribe su vrlo korisne i praktične, pa će biti u prilici da se posvete nekim poslovnim dešavanjima koja podrazumevaju detalje i analizu. Nije isključeno ni bavljenje papirologijom i rešavanje nekih starih pitanja. Međutim, ovih dana ćete se često dvoumiti i biti neodlučni. Moguće su oscilacije i problemi u komunikaciji, ali je vaš odnos prema poslu krajnje korektan, pa nema razloga za brigu. Pustite druge da imaju pravo na usporenje jer je bitno da ne pravite presiju i reagujete burno i ishitreno. Nemojte nametati svoje mišljenje, a ne bi bilo loše i da malo usporite jer su mogući previdi i greške. Ove nedelje biste mogli dobiti poslovnu ponudu za koju treba dobro da razmislite, ako je moguće, do kraja meseca. Moguće je renoviranje poslovnog ili privatnog prostora, a kod nekih Riba i selidba. Dobro bi vam došao neki vid reseta u vidu odmora ili produženog vikenda, ali ako niste u mogućnosti da to priuštite sebi, provedite više vremena u prirodi. Jedan roditelj bi mogao da vas zabrine, a nisu isključeni ni majstori u kući i kvarovi.

LJUBAV: Na emotivnom planu zauzete Ribe će biti u prilici da partneru skrenu pažnju na neke stvari koje nisu dobre za njega. Vrlo je moguće da to neće prijati partneru, ali je moguće da će sve što tražite uraditi mehanički, bez mnogo udubljivanja. Međutim, mogući su nesporazumi, lošija komunikacija, sarkastični komentari i uvrede. Probajte da bliskim odnosima prilazite na mirniji i laganiji način da ne bi došlo do konflikta. Slobodne Ribe bi mogle ponovo uspostaviti kontakt s nekim iz prošlosti. Možda ćete morati da raščistite neke nedorečene stvari i ovog puta definitivno donesete odluku. Moguće je da se radi o osobi koju poznajete iz poslovnog okruženja ili o nekome koga ste slučajno sreli posle nekog vremena.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu najviše problema možete imati s emocijama, koji mogu biti vrlo uzburkane. Slaba tačka vam je stomak i organi za varenje.

SAVET: Uspostavite balans sa sobom i ljudima u okruženju.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)