Horoskop

UNIVERZUM IMA VAŽNU PORUKU ZA 4 ZNAKA: Ljubav na klackalici, nervoza zbog para, pazite se preti - katastrofa

Savetuje se oprez na svim poljima dok sve ovo ne prođe.

03.08.2024 09:01

UNIVERZUM IMA VAŽNU PORUKU ZA 4 ZNAKA: Ljubav na klackalici, nervoza zbog para, pazite se preti - katastrofa
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Ovih dana svi horoskopski znakovi su pod uticajem kvadrata Venere i Urana koji donosi nezadovoljstvo na polju posla, novca, ali i ljubavi. Svađe, neiskrenost i nepoštovanje mogu da dovedu do naglih prekida veza i brakova, što je posebno naglašeno ako za to postoje uslovi u natalnom horoskopu.

Ovaj tranzit će doneti i nervozu zbog novca, neplaniranih visokih troškova, ali i trovanje hranom. Dobra vest je da ovaj aspekt od ponedeljka postepeno slabi i nestaje, pa ćemo lakše disati.

Ovaj uticaj najjače će osetiti 4 horoskopska znaka koja treba da se primire, ne padaju na provokacije i izbegavaju rizične situacije po svaku cenu. 

shutterstock.com

Ovnovi treba da zauzdaju svoj temperament

Ovan

Nervozni po prirodi vama smetaju ovakvi tranziti jer vam dodatno podiže stres. Sve ovo će se odraziti i na probleme sa spavanjem, pa ste svađalački neraspoloženi čim otvorite oči. Samo polako, obuzdajte svoj temeprament koliko god da vam je to teško, jer možete da pokvarite sve što dotaknete. Poseban oprez se savetuje na polju ljubavi, ne istresajte se na voljenima, neće imati razumevanje za vas. Neće biti sve baš loše, dobićete sjajne ideje koje treba da realizujete u narednom periodu. Jedno je sigurno - neće vam biti dosadno.

Devica

Imate osećaj da šta god da se dešava na nebu vi ste vazda prvi na tapetu. Ovog puta svemir je stvorio posebne uslove kako bi vas upozorio po pitanju ljubavi. Bili ste apsolutno sigurni da partnera poznajete u dušu, a on će vas iznenaditi neočekivanim potezom. Otkrićete da ste sami sebe sputavali, posebno u smislu iskrene komunikacije, i da je problem u vama a ne u njemu. Drugim rečima, verujte svom partneru, nemojte da mu merite svaku reč i postupak, jer niko nije savršen, pa ni vi. Zato izbegnite zvocanje, sukobe, sve što treba da uradite je da - verujte.

shutterstock.com

Škorpije ne mogu da očekuju poštovanje ako i sami ne pružaju isto

Škorpija

Vi sebe često vidite kao suvog genija koji je gotovo nepogrešiv. O, kako se varate. Upravo ovaj period će vam pokazati da treba da spustite loptu, da ne očekujete od drugih nemoguće. To što ste vi sposbni da sve konce držite u rukama ne znači da i drugi mogu isto. Obratite pažnju na partnera, ne možete da očekujete poštovanje od njega ako to i sami ne pružate. Uranova energija će vam pomoći da osim u sebe pogledate malo i u druge i da vidite njihove vrednosti. Kad je posao u pitanju pucajte na visoko.

Ribe

Nalazite se na prekretnici kad je u pitanju ljubav. Sad je trenutak da glasno kažete sve šta vas muči i šta vam smeta. Nakon toga sve će vam biti jasno - ili ćete konačno prevazići sve što vas udaljava od partnera ili ćete preseći i okončati vezu za koju ni sami ne znate u kom pravcu ide. Ne razmišljajte o tome šta će druga strana da pomisli, jer nema smisla da budete s nekim ko vam suštinski ne odgovara. Jasno je da ne želite nikog da povredite i to je u redu, ali ovako povređujete samo sebe. Budite ljubazni, mirni i taktični, pa će vam sve postati kristalno jasno, piše sajt YourTango. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)