Horoskop

PUN MESEC NASTUPIĆE 21. JULA: Kreće srećna faza samo za tri znaka, da li ste među njima?!

Svi znaci osetiće njegov uticaj, ali ovi posebno.

20.07.2024 09:00

PUN MESEC NASTUPIĆE 21. JULA: Kreće srećna faza samo za tri znaka, da li ste među njima?!
CHARLY TRIBALLEAU / AFP / Profimedia

Pun Mesec 21. jula donosi talas energije koji će dodirnuti sve horoskopke znake, ali će tri znaka posebno primetiti promenu, jer za njih počinje srećna faza.  Astrolozi savetuju da prihvatite promene i verujete u svoju sposobnost da prevaziđete prepreke, jer je ovo vreme za lični i profesionalni rast.

Ribe: Introspekcija i transformacija

Za Ribe, pun Mesec će imati dubok uticaj na odnose, podstičući preispitivanje starih ljubavnih veza i prijateljstava. Možda izgleda kao da vas Univerzum testira koliko ste daleko stigli u negovanju zdravih odnosa. Introspekcija može biti bolna, ali je prilika za lični rast. Ribe će imati priliku da se fokusiraju na svoje odnose i poboljšaju svoju sliku o sebi.

NEPI/Backgrid UK/Profimedia

Kreće srećna faza za tri znaka

Rak: Profesionalni uspon i nezavisnost

Rakovi će doživeti prekretnicu u karijeri i javnom imidžu. Pritisak da se ostavi dobar utisak je veliki, ali važno je ostati veran sebi. Energija punog Meseca može da zamagli granice između stvarnosti i fantazije. Ovo je vreme da se smirite i razmislite o svojim ciljevima. Nezavisnost je ključna tema, a razgovor o odnosima može dovesti do povezivanja.

Škorpija: Novi početak i profesionalni rast

Pun Mesec donosi Škorpionima priliku da zatvore važno poglavlje i počnu iznova. Ako ste oduvek sanjali da ostvarite svoju pravu strast, sada je vreme za akciju. Ovaj period otvara mogućnosti za nove projekte i sklapanje povoljnih ugovora, uprkos finansijskim izazovima. Podrška prijatelja i porodice biće od ključnog značaja, a o tome piše Atma.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)