Horoskop

2 ZNAKA SU SPREMNA NA SVE OSIM NA TUĐE SUZE: Nikad ne gaze preko tuđih emocija i ne grade sreću na tuđoj nesreći

Oni dobro znaju šta je bol i patnja.

14.06.2024 09:01

2 ZNAKA SU SPREMNA NA SVE OSIM NA TUĐE SUZE: Nikad ne gaze preko tuđih emocija i ne grade sreću na tuđoj nesreći
Dylan Travis/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Svako od nas je različiti i spreman na razne ustupke ili poteze kako bi došao do cilja. Ambiciozni ne mare mnogo za tuđe emocije dok grabe ka vrhu, a ima i onih koji se trude da ne povređuju ljude oko sebe.

Sudeći po tumačenju astrologa postoje dva horoskopska znaka koja su spremna na sve osim da svoju sreću grade na tuđim suzama. Ne samo što su empatični, već su mnogo puta okusili ukus sopstvenih suza i dobro znaju šta je bol i patnja.

shutterstock.com

Bikovi su odani i iskreni prijatelji i partneri

BIK

Osobe rođene u vom znaku su vrlo pronicljive, inteligentne i tvrdoglave. Kad se ustreme ka određenom cilju nema te sile koja će ih zaustaviti. Ne vole prazna obećanja i nikad neće obećati nešto ukoliko nisu sigurni da to mogu i da ispune, pa makar to bila i neka sitnica.

Iskreni su i pošteni do srži, umeju da praštaju i nikad neće povrediti drugu osobu namerno i iz zlobe. Mana im je što ne znaju kad je vreme za promene, kad treba da se okrenu i odu. Bikovi su odani i kad vole onda je to bez zadrške i nikad vam neće okrenuti leđa.

Divno je imati ih za prijatelje, jer na njih možete računati u pola dana i pola noći za sve što vam zatreba. 
Imaju visok prag tolerancije, ali nemojte previše da testirate njihove živce, nemojte ih povređivati, jer kad nekog precrtaju onda je to zauvek i tvrdoglavo će se držati svog stava, pa makar umrli. 

Pixabay.com

Rakovi su nežne duše koje nikog neće namerno povrediti

RAK

Ovo je znak koji može da postigne sve što poželi, jer svemu pristupaju otvorenog srca. Imaju meku dušu, osetljivi su na tuđe emocije, decu i životinje. Oni će uzeti bubicu sa svog puta i nežno je spustiti u travu, hraniti golubove, ulične pse i mačke...

Često ih morate podsećati koliko vrede, jer nisu svesni toga. Naravno, Rak ume da se bori za svoje ciljeve, ali nikad po svaku cenu. Vrlo su intuitivni, pa ako samo osete da ste tužni učiniće sve da vašu bol odgnaju. Često na sebe preuzimaju više nego što mogu, a ljubav i naklonost će vam pokazati delima koja će vas ostaviti bez reči.

Kao osetljive duše može da ih rasplače tužan film, sudbina nepoznatih ljudi zato nikad, ali apsolutno nikad neće sreću graditi na tuđoj nesreći i suzama. Oni žive za to da usreće one koje vole, jer njihovo zaljubljeno srce ne ume drugačije. Samo cenite to što vam pružaju i imaćete njihovo prijateljstvo ili ljubav zauvek.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)