Horoskop

LJUBAV NA BRZINU, KAJANJE NATENANE: Merkur u Blizancima ubrzava sve, pazite se u saobraćaju

Period flerta i praznih obećanja.

05.06.2024 09:02

LJUBAV NA BRZINU, KAJANJE NATENANE: Merkur u Blizancima ubrzava sve, pazite se u saobraćaju
Shutterstock

Merkur je planeta koja je najbliža Suncu zbog čega ima poseban uticaj na nas. U astrologiji ova planeta je simbol komunikacije, razmišljanja i logike, pa osobe sa izraženim Merkurom u natalnom horoskopu su multitaskin ljudi koji mogu da rade više stvari odjednom.

Imaju izražene intelektualne sposobnosti, a njihov mozak radi čak i kad spavaju. Merkur vlada Blizancima i Devicom, pa kad se nađe u znaku svog sedišta onda se njegov uticaj dodatno pojačava.

Ova planeta je 3. juna ušla upravo u Blizance i kroz ove sazvežđe će bukvalno protrčati, jer već 17. juna prelazi u znak Raka. Merkur u Blizancima donosi vreme zabave, žurki, flerta, ali i brzine - brze hrane, brze ljubavi...

Shutterstock

Vreme je za žurke i dobru zabavu

Mnogi će se u ovom periodu zaljubiti na brzinu, biće opčinjeni nečijim rečima, imaće osećaj kao da lebde, a onda će uslediti otrežnjenje. Znate kako se ono kaže - ljubav na brzinu, kajanje natenane. Nemojte samo da se posle pitate - šta to bi? 

Posebno se čuvajte brzih i nepromišljenih odluka i obećanja, jer će se pokazati da su to bile samo prazne reči. Ovaj period treba iskoristiti za komunikaciju, rešavanje sukoba i nesporazuma zato što će vaše reči biti shvaćene na pravi način.

Obratite pažnju na površnost, jer će i ona biti zastupljena. Merkur u Blizancima je brz, sve hvata u letu, sve zna, ali i za sve brzo gubi interesovanje.

Kako je brzina naglašena u ovom periodu vodite računa u saobraćaju gde se ovakve greške ne praštaju. Ne žurite, bez obzira što kasnite, i budite fokusirani na vožnju, jer je dovoljan trenutak nepažnje, pa da dođe do nesreće ili da unesrećite nekog drugog. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)