Horoskop

KRALJICA DOBRE ZABAVE I RASPOLOŽENJA: Venera u Blizancima - reči su put do tuđeg srca

Osobe koje u natalu imaju ovaj aspekt ostaju večita deca.

02.06.2024 09:02

KRALJICA DOBRE ZABAVE I RASPOLOŽENJA: Venera u Blizancima - reči su put do tuđeg srca
Shutterstock

Osobe koje imaju Veneru u Blizancima su večita deca, bez obzira na godine, zanimanje i status. Ovo je jedna razigrana Venera kojoj život ima smisla sve dok se ona kreće, igra, raspričava, čita sve što joj padne pod ruku i uči, neprekidno uči. Ovo je Venera koja zna da se sporazume na najviše jezika zato što ih uči s lakoćom.

Ako hoćete da je osvojite, morate da savladate umetnost konverzacije, koju ova Venera veoma ceni. Voli da skače s teme na temu, pa se onda ponovo vrati na ono što je pričala na početku. Ovo je osoba s 1.000 dobrih prijatelja, koje može da pozove u bilo koje doba dana i noći i oni će joj se naći u svakoj situaciji. Bilo da joj treba novac, uteha zbog bolnog raskida ili samo malo neobaveznog razgovora, njen imenik je pun i nikada neće ostati na cedilu.

Ona je kraljica neformalnih susreta i ljudi se osećaju prijatno u njenom društvu. Lako uči i brzo kapira stvari, pa dok se vi nalazite na početku, ona je određenu stvar već savladala i ide ka sledećoj. Ovo je Venera s najviše hobija, koja s lakoćom pleše, piše, svira, peva, ali i igra šah.

Shutterstock

Ona je razigrana i uvek spremna na dobru zabavu

Nju ćete najčešće videti da kucka na tastaturi telefona zato što se dopisuje s pet osoba istovremeno i pritom ne napravi nijednu grešku. Voli da zviždi, slušalice su joj stalno u ušima dok hoda gradom, obavezno piše blog i ima najbolji Instagram i Tik-tok profil, a Fejsbuk je, naravno, ne zanima jer ne voli duge i zastarele forme. Ako vas zanima šta je trenutno najviše in u bilo kojoj sferi, pitajte ovu Veneru, ona je to čekirala u prolazu i jednostavno zna.

Kada su u pitanju emocije, žena s ovom pozicijom je ona lakonoga Venera, koja se često smeje, lepo priča i izgleda veoma mladoliko bez obzira na godine. Morate joj ostaviti prostora za brojna interesovanja i imati razumevanja za njenu strast da hobi pretvara u zanimanje.

Ovo je žena koja ume da nosi sve stilove kao da ih je ona izmislila, a pret-a-porter moda je svakako njen izum. Emocije su joj lake i lepe i kada vas voli, imate osećaj da ljubav nije naporna zato što je sve lepo dok je igra. Fatalistički pristup i bilo kakav vid težine i dramaturgije u ljubavi tera je u beg jer to nije njena scenografija.

I pored sve nestalnosti i lepršavosti, ova Venera je sposobna za duboke emocije i kada voli, duboko je verna i lako može ostati s vama do kraja života, samo je nemojte terati da se zaklinje na trajnost i jer tada se na ekranu njenog života pali ono gejm over, a to je ono što najviše plaši ovu Veneru. Da je došao kraj i da je igra završena i da će sve da se odvija po nekom ustaljenom šablonu i monotono, a ona će pre pristati na kraj ljubavi nego na kraj igre.

Pixabay.com/darksouls1

Venera u Blizancima je radoznala, voli da uči i uvek u toku sa događajima

Zavodi vas rečima i očekuje da tako bude i zavedena, kroz priču. A muškarac s ovom pozicijom Venere voli nasmejane i raspričane osobe, s kojima razgovor lako teče, a teme se nadovezuju jedna na drugu. Voli načitane žene, koje imaju sopstvena interesovanja i znaju same da se zabave.

I upravo ta sposobnost da sami sebe zabavimo je najvažnija otkad je Venera ušla 23. maja u znak Blizanaca, gde će boraviti do 17. juna. Ako smo zapostavili hobije koje smo voleli i koji su nam bili važni, sada je vreme da im se vratimo i da ih unapredimo.

Multitasking je uobičajena pojava, pa čak i ako nismo tome vični, sada radimo nekoliko stvari odjednom. Želimo da izgledamo mlađe, gledamo šta je trenutno u trendu da bismo uhvatili korak s vremenom. Više smo na Tik-toku i drugim društvenim mrežama jer nas sada zanimaju tuđe objave i lako šaljemo i prihvatamo zahteve za praćenje ili prijateljstvo.

Na ulici smo komunikativniji i lako se upoznajemo s ljudima i sklapamo prijateljstva. Isto je i s komunikacijom koja postaje mnogo lakša i otvorenija, pa sve što nismo uspevali da iskažemo sada činimo bez napora. Raspoloženje nam je vedrije, skloni smo smehu i šalama, a teške teme nisu ono čime želimo da se bavimo u ovom trenutku.

Ovo je pesma na ripit dok se vozimo u kolima kroz uobičajenu gužvu u gradu, ali umesto da se nerviramo, mi cupkamo u ritmu i pevamo naglas. Ovo su i kratki susreti, laka i brza zaljubljivanja, igre reči i dvosmislene izjave koje mogu različito da se shvate.

Alessandra G / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Dobro zarađuje, ali i lako troši

 

Novac brzo ide iz ruke u ruku, pa je ovo vreme brzih finansijskih transakcija i jednokratnih ili kratkoročnih poslova, kupovina malih, ali lepih i brzih automobila. Novac zarađujemo najviše preko interneta i društvenih mreža, pa je ovo i prodaja ženske i dečje garderobe preko Instagrama, a ovo su i svi oni koji stvari koje im više ne trebaju ne bacaju, već ih prodaju onlajn i zarade dodatni novac.

Ovo je i prodaja knjiga preko interneta, ali i objavljivanje knjiga na internet-portalima. Vreme koje provodimo s decom, svojom ili tuđom, s mlađima od nas, kao i onima koji su mladi duhom i vreme kad ne zaboravljamo da smeh leči, a igra je sve.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)