Horoskop

5 OPASNIH DATUMA NAS VREBA U JUNU: Obratite pažnju na ove dane, tada nam prete nedaće!

Uzdržite se ishitrenih odluka i prekomernog trošenja novca.

28.05.2024 09:01

5 OPASNIH DATUMA NAS VREBA U JUNU: Obratite pažnju na ove dane, tada nam prete nedaće!
Profimedia

Astrologija nije samo predviđanje budućnosti, njen zadatak je i da upozori na moguće opasnosti kako bismo se na vreme pripremili. Kako piše portal Atma.hr u junu nas očekuje pet vrlo izazovnih datuma. Oni su dali i tačne datume i upozorili da se tih dana čuvamo nepotrebnih rizika i brzopletih odluka koje nas kasnije mogu skupo koštati.

Tih dana nervoza će biti na vrhuncu, pa vodite računa da ne upadnete u bespotrebne i beskorisne svađe. Uzdržite se od impulsivne kupovine i tih dana nemojte ni po koju cenu trošiti više nego što imate zato što posledice možete kasnije da plaćate mesecima.

4. jun – Merkur konjunkcija Jupiter, Sunce konjunkcija Venera

Ovo je, po oceni astrologa, možda i najopasniji dan u narednom mesecu kada treba biti posebno oprezan u svim aspektima života. Rizik bilo koje vrste treba izbegavati po svaku cenu, jer ove 4 planete praktično utiču na sva životna polja. Posebno treba da vode računa Blizanci jer se ove konjukcije dešavaju u njihovom znaku. Čuvajte novčanik i dokumenta, jer će biti pojačane krađe od gradskog prevoza do ulice.

shutterstock.com

Čuvajte se ishitrenih poteza i nepotrebnih svađa

9. – Mars ulazi u znak Bika

Mars je planeta sa ogrmnom energijom koja se ne oseća dobro u tihom i usporenom Biku. Ovaj dan, ali i narednih nekoliko nedelja biće obileženi izuzetno visokim rizikom od agresije, čak i one bez ikakvog motiva. Ovoh dana će doći do eksplozije negativnosti – kod kuće, na ulici, na društvenim mrežama, poslu. Budite oprezni da svojim rečima ne bacite ulje na vatru i dodatno rasplamsate sukob. Poseban oprez se savetuje ženama koje imaju agresivne partnere.

14. jun – konjukcija Sunca i Merkura

Ova vrsta konjukcije se događa nekoliko puta godišnje i tad astrolozi upozoravaju na određenu dozu "pomračenja svesti". To je situacija kad nam je jezik brži od pameti što za posledice može imati ozbiljne sukobe. Ne nasedajte na provokacije i držite se podalje od tračeva. Ukoliko ne morate bilo bi dobro da tog dana izbegnete putovanje i veće finansijske transakcije.

17. jun – nepredvidim i kontroverzan dan

Ovaj dan će obeležiti tri astrološka događaja. Prelazak Venere u znak Raka što je povoljan aspekt, jer ćemo se više okrenuti porodici i voljenima. Istog dana će i Merkur preći u znak Raka, pa ćemo nakon perioda lakog i neobavezno flerta uđi u fazu kad želimo nešto više i trajnije u ljubavi. Merkur se ne snalazi dobro u Raku, pa će na neki način poništiti sve povoljne aspekte Venere u ovom znaku. Dan vrlo visokog rizika za bilo kakva finansijska ulaganja i promene na poslu.

Shutterstock

Retrogradni Saturn će nas vraćati na životne lekcije koje nismo naučili

29. jun – početak retrogradnog Saturna

Satur je najteža planeta u horoskopu, "učitelj i mučitelj" kako ga često zovu. Kad krene sa retrogradnim hodom njegove osobine se dodatno pojačavaju, jer nas vraća na one životne lekcije koje nismo svaladali. Pokušajte ne donositi ishitrene odluke i zaključke. Zastanite, ne dozvolite da negativna energija koju šalju pojedini ljudi utiče i na vas. Čuvajte se loših misli i loše ljude zaobiđite u širokom luku. I ne zaboravite, svako od nas donosi odluku kako će da reaguje u određenom trenutku. Budite mudri i ne skačite na prvu loptu.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)