Astrologija

CVETNI PUN MESEC STIŽE 25. MAJA I OTVARA SE PANDORINA KUTIJA: Sve što se skupilo, sad izlazi na videlo - napokon ćete prodisati!

Podstiče nas da nastavimo dalje.

14.05.2024 18:20

CVETNI PUN MESEC STIŽE 25. MAJA I OTVARA SE PANDORINA KUTIJA: Sve što se skupilo, sad izlazi na videlo - napokon ćete prodisati!
CESAR MANSO / AFP / Profimedia

Pun Mesec u Strelcu ćemo videti 23. maja u 14.53, a doneće nam talase avanture, zabave i igara! Retko imamo pun Mesec koji nas podstiče na radost, da stvari ne shvatamo tako ozbiljno i da se prisetimo koliko je život bogat doživljaj svake emocije. 

Pod punim Mesecom u Strelcu, verovatno ćemo lakše dočekati bogat način razmišljanja i osećati se optimistično u pogledu budućnosti.

Tamo gde smo ranije mogli da vidimo zatvorena vrata ili blokade na putevima, ovaj pun Mesec sija svetlošću, omogućavajući nam da vidimo novi put napred.

Da bismo iskoristili energiju ovog punog meseca, zahvalnost će biti naš ključ. Što se više fokusiramo na sve darove i obilje oko nas, što više možemo da slavimo tamo gde smo danas i da se osećamo u miru sa svojom trenutnom situacijom, to ćemo više koristi osetiti od ovog punog Meseca.

Proslavite sve životne radosti

Koristite ovaj pun Mesec kao podsetnik da tražite radost, da proslavite sve ono zbog čega se osećate dobro i da unesete malo avanture i igre u svoj život! Pronađite načine da se razvedrite i unesete zabavu u svoj život.

Probati nove stvari, družiti se sa prijateljima zbog kojih se osećate dobro, raditi nešto što rasplamsava vaše strasti i samo podsećanje sebe da život nije samo težak posao su sjajni načini da se uskladite sa ovom energijom.

Naša namera takođe može pomoći da se oslobodimo srama zbog stvaranja radosti. Ponekad se osećamo kao da je naporan rad neophodan da bismo se osećali produktivno ili da bismo napravili razliku. Ali ponekad, najbolja razlika koju možemo da napravimo u svojim životima i životima drugih jeste da budemo u sopstvenoj radosti i da tražimo radost.

Pogledajte da li možete da iskoristite energiju punog Meseca da radost bude prioritet i vidite kako ona počinje da se razvija i pokreće vaš život u novom pravcu.

Ovo je vreme za hrabrost

Sabijski simbol za ovaj pun Mesec je - "Malo dete koje uči da hoda". Često smatramo da je dete koje uči da hoda sporo ili čak nespretno, i iako je to možda tačno, ono je zapravo hrabro. Deca moraju da budu odlučna, moraju da veruju u sebe, moraju da znaju da to mogu čak i ako još ne mogu.

Dete koje uči da hoda je odlučna i hrabra duša koja je spremna da napravi taj korak na novom terenu i nikada ne odustaje dok ne uspe!

Možda postoji nešto u vašem životu zbog čega se osećate kao beba koja tek pravi prve korake. Možda postoji situacija u kojoj se osećate kao da petljate okolo, a niste sigurni da li zaista idete u pravom smeru.

 

Ovaj pun Mesec nas podstiče da nastavimo dalje, prenosi Atma.hr. Podstiče nas da pronađemo hrabrost i hrabrost da preduzmemo te korake, da pokušamo nešto novo i da izazovemo ono u šta verujemo o sebi. Možda smo ceo život proveli puzeći, ali sada je vreme da zakoračimo u sledeću evoluciju naše sudbine.

 

Svima nam nudi nadogradnju ako smo spremni da napravimo skok. Možda ćemo otkriti nove mogućnosti ili možda nešto iz naše prošlosti konačno dostigne tačku kulminacije. Na našoj strani je neka univerzalna sreća, koja šalje signale da uvećamo naše namere.

Neptun je aktivan pod ovim punim Mesecom

Neptun, planeta snova, aktivna je pod ovim punim Mesecom, pružajući nam talas podrške kada je u pitanju ostvarenje sopstvenih snova. Usudite se da sanjate veliko; usudite se da dosegnete više i neka vas vodi svetlost punog Meseca. Neptun je takođe veoma kreativna planeta, pa će kreativni projekti biti posebno podržani. Takođe možemo osetiti nalet kreativne energije, što nam omogućava da razmišljamo i osećamo drugačije o svetu oko nas.

Kad god je Neptunova energija jaka, to je obično način Univerzuma da nas podseti da verujemo svojim instinktima. Naša intuicija može biti pojačana pod Neptunovom čarolijom, tako da ako postoji nešto čemu morate zatvoriti vrata ili se posebno osloboditi svog života, poslušajte svoju intuiciju.

Neptun će nas voditi da nešto privedemo kraju, a pozitivne energije punog Meseca biće garancija da će se otvoriti nova vrata.

 

Ako želite da upijete obilnu vibraciju ovog punog Meseca, takođe morate da se fokusirate na razmišljanje o izobilju, a najbrži način da to uradite je kroz zahvalnost. To što ste zahvalni za sve što imate omogućava vam da podignete svoju vibraciju i sagledate stvari iz pozitivnijeg načina razmišljanja.

Ako prolazite kroz težak period, pogledajte da li možete da se izvučete iz nereda tako što ćete napraviti pauzu i odvojiti vreme za zadovoljstvo. Neka vam namera bude zadovoljstvo i radost i vidite kako to pomaže da se stvari promene.

Postoji i neka hrabra energija pod punim Mesecom u Strelcu, koja nas ohrabruje da krenemo napred i učinimo sledeći korak. Poput bebe koja uči da hoda, stvari u početku mogu izgledati zastrašujuće i neizvesne, ali ako verujemo u sebe, na kraju ćemo smisliti svoj put napred.

Samo treba da verujete svom unutrašnjem glasu, poručuje Suzana Dulčić. 

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)