Horoskop

DOSTA JE BILO LJUBAVNIH JADA: Došao je ključan trenutak za okončanje loših veza i toksičnih odnosa! (FOTO)

Vreme je da kažete zbogom i oslobodite sebe stega prošlosti.

15.04.2024 09:02

DOSTA JE BILO LJUBAVNIH JADA: Došao je ključan trenutak za okončanje loših veza i toksičnih odnosa! (FOTO)
Shutterstock

Ljubavni jadi su poput tamne senke koja obavija dušu, ali tokom naredne nedelje tri znaka Zodijaka će osetiti bljesak oslobođenja. Upravo ovo je period kada je Mesec u kvadratu sa Venerom, otkrivajući konačni kraj ljubavnih problema.

Naime, kada se ovaj period završi, doslovno se oseća kao da smo oslobođeni neke vrste mentalnog zatvora. Još je zanimljivije za one znakove Zodijaka koji prevazilaze ljubavne probleme tokom ove nedelje. Tokom tranzita Meseca kvadrat Venera, mi smo ti koji otvaramo tu “kapiju” i puštamo sebe napolje. Shvatamo da smo predugo vremena proveli u hotelu “izgubljenih ljubavi” i više ne želimo da posvećujemo toliko vremena toksičnim odnosima.

Ovan, Blizanci i Lav su ta srećna trojka koja će, nakon dana dubokih razočarenja na polju ljubavi, konačno zatvoriti vrata ljubavnim jadima i zakoračiti u svet svetlije budućnosti.

Shutterstock

Toksične veze najzad pucaju

Ovan (21. mart - 19. april)

Ovnovi su konačno preboleli ljubavne jade. Oni su retki srećnici koji mogu konačno da puste svu ljubavnu bol iz odnosa koji znaju da su održavali živim suviše dugo. Ovo je sezona Ovna i njihova snaga je u punom zamahu. Srećom, naučili su kako da se izleče, pa im ova neverovatna energija Meseca kvadrat Venere ide na ruku. Ovnovi su mnogo vremena proveli brinući se zbog nečega što ne mogu da kontrolišu i zbog toga su često patili. Kada shvate da su gubili vreme, iznenada će uzdahnuti od radosti, znajući da su upravo otvorili svoj život dobrobiti i pravoj, novoj ljubavi. Iako ih je ljubavna bol namučila, bar su naučili lekciju i sada je vreme da krenu dalje. Ono što je toliko dugo nastajalo da se desi sada se manifestuje kao njihova sloboda. Ovnovi, iskoristite je najzad!

Blizanci (21. maj - 20. jun)

Zanimljiva nijansa koju će doživeti Blizanci je ona koja ih navodi da vide istinu u svom životu. Držali su se ljubavnih jada jer ih je taj bol povezivao sa osobom koja ih je tamo i stavila. Ranije nisu hteli da ostave tu osbu, iako su znali da je to najbolja stvar koju mogu učiniti. Sada kada je tranzit ovde, odjednom imaju osećaj da nije samo vreme da krenu dalje, već da jedva čekaju da se to prekine. Dok su ranije osećali obavezu prema ljubavnom bolu, sada osećaju da su otplatili svoj dug i da su više nego ikada spremni da počnu da žive život u sadašnjosti. Ova nedelja im pokazuje da su dali sve od sebe i to je sve što mogu učiniti. Prošlost je prošlost i Blizanci su shvatili da se neće vratiti. Kada počnu da se navikavaju, primetiće da postaju sve srećniji, kako svaki novi dan dolazi.

Shutterstock

Ova tri znaka su najzad oslobođena i mogu da procvetaju u novoj ljubavi

Lav (23. jul - 22. avgust)

Lavovi su najduže vreme mislili da bi možda zauvek držali tu ljubavnu bol u sebi. Ipak, čini se da su jači nego što su mislili. Dugo vremena su držali tu osobu u svom srcu, možda misleći da će se ona nekako ponovo pojaviti i otkloniti bol koji je postao nepodnošljiv. Videvši da to nije učinila, odlučili su se da se sami izleče. Vrlo lavski od njih! Ovo označava period isceljenja za Lavove i ovo je tek početak. Kada jednom osete kako je to kretati se slobodno kroz svet bez tereta ljubavnog bola, osećaće se kao da su upravo popili izvorsku vodu mladosti. Toliko dobrog im dolazi i poželeće da budu tu za sve to. Platili su svoj dug gospodaru ljubavnog jada i sada su slobodni da žive svoj život i da ponovo vole. Sloboda nema cenu, a o tome piše i Jor tango.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)