Horoskop

OVA 4 ZNAKA PLIVAĆE U NOVCU DO KRAJA APRILA: Bogatstvo im stiže sa svih strana, uživajte u darovima! (FOTO)

Neki pripadnici Zodijaka skloniji su privlačenju bogatstva i neočekivanih dobitaka, a da li ste i vi među njima?

09.04.2024 09:00

OVA 4 ZNAKA PLIVAĆE U NOVCU DO KRAJA APRILA: Bogatstvo im stiže sa svih strana, uživajte u darovima! (FOTO)
shutterstock.com

"Nije sreća para puna vreća" glasi tekst poznate pesme ali je i poslovica koju znaju skoro svi. Iako nije sreća, sigurno rešava mnoge probleme i to će se svi složiti, barem kada su egzistencijalne stvari u pitanju. Astrologija potvrđuje da su neki od znakova Zodijaka skloniji da privlače novac i obilje i to neočekivano.

Bez obzira na to da li se radi o igrama na sreću, nekim poslovnim prilikama, iznenadnim dobicima ili nasledstvima za koje nisu znali, tri horoskopska znaka su pravi sretnici kada je novac u pitanju. Proverite da li ste na spisku.

Lav

Ovaj horoskopski znak krasi veliko samopouzdanje i harizma budući da su Lavovi rođeni pod vladavinom Sunca. Kako im se često dešava da privlače pažnju gde god stignu tako im se otvaraju i vrata za razne sjajne prilike. Lavovi imaju sposobnost da manifestuju svoje želje i skloni su da rizikuju i upuste se u avanturu zbog čega im se pružaju neverovatne prilike za finansijske dobitke. 

Shutterstock

Lavovi su skloni rizicimašto im pomaže ka ostvarivanju finanskijskih dobitaka

Sebičnost je nešto što karakteriše ovaj znak i upravo im ta osobina usput i pomaže da dođu do svog cilja a samim tim i uspeha.

Lavovi u narednom periodu mogu da očekuju neočekivano bogatstvo i to kroz investicije ili igre na sreću. Osim toga tu su i neki kreativni poduhvati koji će odjednom eksplodirati.

Vodolija

Vodolije krasi individualnost, originalnost i inovativnost, a uz to su i filantropi. Oni vode nekonvencionalan način života i to ih vodi ka nekim putevima i ciljevima koji nisu ni tipični ni očekivani. Oni mogu doći do bogatstva kroz pokretanje nekog posla, investicije i izume koji mogu da promene pravila igre.

Shutterstock

Vodolije su inovativne što ih vodi ka bogatstvu i raznim investicijama

Ovaj vodeni znak sklon je da isprobava druge načine i puteve kojima se retko ko otisne i koje drugi smatraju rizičnim ali često ih upravo to dovodi do materijalnog blagostanja i dobitaka. Vodolije imaju dosta kontakata i povezuju se sa ljudima u pravo vreme što im dodatno povećava šanse za neočekivani finansijski dobitak.

Ribe

Ribe su intuitivne po prirodi i po dubokoj emocionalnoj inteligenciji i one su skoro uvek na pravom mestu u pravo vreme kao da ih vodi neka nevidljiva ruka koja im pokazuje pravi put. Ribe mogu doći do bogatstva kroz neko nasledstvo, iznenadne dobitke i donacije. 

Imaju priliku za zaradu i dobitke i to kroz empatiju koja ih karakteriše i zbog toga što se sa lakoćom povezuju sa ljudima. Bez obzira na to da li se radi o ulaganju u umetnosti koja se svakako sve više ceni ili se radi o humanitarnom projektu koji privlači velike donacije, Ribe imaju sposobnost da privuku bogatstvo na način koji se ne može objasniti.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)