Horoskop

KINESKI HOROSKOP OTKRIVA NAJSTRASTVENIJE PAROVE: Kada se oni spoje sve pršti od ljubavi (FOTO)

Da li ste i vi među njima?

11.04.2024 09:00

KINESKI HOROSKOP OTKRIVA NAJSTRASTVENIJE PAROVE: Kada se oni spoje sve pršti od ljubavi (FOTO)
shutterstock.com

Pre tačno dva meseca, tačnije 10. februara 2024. počela je vladavina Drvenog zmaja po kineskoj astrologiji. I u kineskoj, kao i u zapadnjačkoj astrologiji postoji 12 horoskopskih znakova. Svaki od tih znakova ima poseban odnos sa Drvenim zmajem.

Prema kineskoj astrologiji pojedini znaci su kompatiblniji od drugih, te kada se spoje moguće je da će ostvariti romantičnu ljubav koja će trajati do kraja života.

shutterstock.com

Godina zmaja je 2024.

Štakor i Zmaj: Harmonija inteligencije i hrabrosti

Kada se spoje Štakor i Zmaj u romantičnom okruženju, stvara se dinamična i strastvena veza. Štakor se ističe po inteligenciji, znatiželji i praktičnoj prirodi, dok je Zmaj poznat po hrabrosti, velikodušnosti i izvrsnim sposobnostima vođenja. Njihov ljubavni ples postaje suptilniji s vremenom, a njihova veza postaje kao slagalica - jedno drugome daju snagu i nadopunjuju se. Oboje su cenjene osobe u svojoj zajednici i odlični s finansijama, a odgajaju decu s fokusom na samopoštovanje i poniznost.

Majmun i Štakor: Kreativnost i praktičnost

Spoj Majmuna i Štakora donosi puno smeha, zabave i optimizma. Majmun se ističe po kreativnosti, društvenim veštinama i nestašnosti, dok je Štakor poznat po svojoj znatiželji, praktičnoj prirodi i brzoj dosetljivosti. Njihov život je ispunjen radošću i stavom 'sve se može napraviti', a često krše tradicionalna pravila u bračnom životu. Strastveni su putnici i istraživači, te odgajaju decu koja teže najboljem i nikada ne odustaju.

shutterstock.com

Najkompatibilniji ljubavni parovi prema kineskoj astrologiji

Zmaj i Majmun: Vitalnost i inteligencija

Kada se Zmaj i Majmun spoje, stvara se intrigantna dinamika. Zmaj je poznat po vitalnom duhu, ljubavi prema avanturama i velikoj ambiciji, dok su Majmuni poznati po inteligenciji, veštinama s ljudima i prirodnoj znatiželji. Ovaj par uvek cilja visoko i pokušava dobro zaraditi, te odgajaju decu koja teže uspehu i uvek žude za znanjem i avanturom.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)